Starcraft II

Μια που η ώρα πλησιάζει (27 Ιουλίου του σωτήριου έτους μας), μια που ο Zeratul ακονίζει τις λεπίδες τους, μια που τα Hydralisks κάνουν εξάσκηση στο κεφάλι του Poulsen και ο Τζιμάκος ο Raynor αφήνει το μπουκάλι για να μπει ξανά στο πιλοτήριο, έλα να μαζευόμαστε εδώ οι πιστοί των Xel’Naga.

Φοιτητής δεν είχα περάσει καλά καλά όταν ανακοινώθηκε το παιχνίδι και τώρα κοντεύω να πάρω πτυχίο, αλλά αν πάλι η Blizzard καταφέρει να μην to βγάλει στην ώρα της προβλέπω μαζικές διαδηλώσεις και ξύλο (ντάξει δν παίζει να το χάσουν αυτό το deadline, αλλά τα’χουμε δει όλα)

Το απόλυτο strategy game είναι και πάλι εδώ 12 χρόνια μετά και για μένα δύο είναι τα στοιχήματα που θέλω να δω να κερδίζει. 1) Να πετύχει το ίδιο ανεπανάληπτο gameplay που ρήμαξε τα πάντα στο διάβα του πίσω στο 1998, εμπλουτισμένο με τις προσθήκες που επιβάλλουν τόσα χρόνια εξέλιξης και δουλειάς. Φτάνει να μη δούμε βλακείες όπως το upkeep και οι heroes του Warcraft που τελικά έκαναν τη Dota πιο δημοφιλή από το ίδιο το game 2) Το ανεπανάληπτο σενάριο του πρώτου παιχνιδιού να έχει τη συνέχεια που του αναλογεί. Μιλάμε για έναν απίστευτο κόσμο κι αλήθεια λυπάμαι όσους δεν τον γνώρισαν.

Το multi δε με ενδιαφέρει και πολύ, γι’αυτό και δεν μπήκα στη λούμπα του beta-testing και θέλοντας να αποφύγω οποιοδήποτε σπάσιμο νεύρων δεν παρακολουθούσα το μπαράζ ανακοινώσεων γύρω από units, σενάριο, gameplay, δεν είδα replays, τίποτα. Ούτε θα διαβάσω reviews, αλλά θα βουτήξω με τη μία στο campaign όταν με το καλό φτάσει στα χέρια μου. Υπάρχει άλλος που να το περιμένει λοιπόν; Με σπόιλερ όπου χρειάζεται ε

έχω να παίξω γκέημ στον υπολογιστή εδώ και 4μιση χρόνια, νομίζω ήρθε πάλι η ώρα…

πότε θα το βγάλουν σε ταινία το στορυ γμτ, μόνο και μόνο τα cinematics ήταν σκέτη ανατριχίλα.

ΕΤΣΙ ΡΕ ΦΙΛΕ! Το StarCraft ειναι απο τα καλυτερα(για μην πω το καλυτερο) παιχνιδια που χω παιξει και αν πραγματικα περιμενω ΕΝΑ παιχνιδι να βγει, αυτο ειναι το StarCraft II! Και εισαι πολυ σωστος, campaign ΚΑΤΕΥΘΕΙΑΝ χωρις καμια ιδεα για το τι θα περιμενεις! Κι εγω ετσι θα το κανω, δεν υπαρχει περιπτωση.



\μ/

αναμενουμε και το αγοραζουμε και αυθεντικο

Ο βασιλιάς των RTS επιστρέφει. Εδώ και 3 χρόνια περίμενα 2 πράγματα, το καινούργιο Nevermore και το δεύτερο Starcraft. Το πρώτο βγήκε μούφα, αν βγει και αυτό δεν υπάρχει λόγος να ζω πια και θα διαβάσετε το σημείωμα αυτοκτονίας μου την επόμενη μέρα σε μορφή Post. Παιχνίδι έχω να παίξω σοβαρά εδώ και 3-4 χρόνια περίπου μπορεί και παραπάνω(έχω χάσει το λογαριασμό) και καιρός πια να ξαναθυμηθώ τον καιρό που σηκωνόμουν από την καρέκλα μόνο όταν οι ρίζες μου αρχίζαν να σαπίζουν γύρω από τα πόδια μου. Επίσης πρέπει να γίνουν τα αδύνατα δυνατά για να βγει σε ταινία αυτό το πράγμα με Budget αλα Lord, Star Wars και σοβαρό Crew για να γίνει το επόμενο Star Wars. Άντε και βαρέθηκα να βλέπω ακίνητο το Zeratul στο desktop μου, καιρός να σφάξουμε Mutalisks

Edit: Έλπίζουμε σε πολλά και μεγάλα Cinematics όπως αυτά του Original που γονατίζαν ταινίες και σε ανάλογο αρiστουργηματικό Soundtrack.

Τίποτα μεγαλύτερο-σπουδαιότερο από το να μοιράζεσαι την αγάπη σου-έρωτα σου-κβλ σου για κάτι-κάποιον. Σας αγαπώ. Αυτό

http://news.filefront.com/starcraft-ii-copy-leaked-opened-beautiful/ :–

Starcraft και Diablo είναι τα games που περιμένω.
Το starcraft ήταν το δεύτερο strategy game που ασχολήθηκα και το αγαπάω εξίσου όπως και το Red Alert. Εδώ και 2 χρόνια ήμαστε στην αναμονή και επιτέλους έφτασε το έτος και για τα 2 games.

Βέβαια πρέπει να πάρω και ένα υπολογιστή και ελπίζω σύντομα.

Μια βδομάδα έμεινε για να ξαναγίνουμε όλοι μας ξανά νολάιφερς όπως και τότε πριν από 12 χρόνια. Επειδή τώρα το πρόσεξα παρακαλούνται Starcraft και Red Alert(ή οποιοδήποτε άλλο της Command And Conquer σειράς) να μη μπαίνουν στην ίδια πρόταση.

Με Pentium dual T3200 στα 2giga, 3 gb ram και κάρτα γραφικών του σωρού έχω ελπίδες?

Χαχ καλύτερα είσαι από μένα. Εγώ θα κλεψω κάναν υπολογιστή άμα είναι αν και γενικά η Blizzard είναι σχετικά ελαφριά.

Εγώ λογικά θα κλέψω του αδερφού μου…

Άντε να δούμε. Αν και δεν υπάρχει αμφιβολία, θα είναι το καλύτερο strategy που έχει κυκλοφορήσει, μέχρι να βγει το III

En taro Adun

επαιξε κανεις, κανενα νεο? Δεν εχω διαβασει τιποτα σχολια ακομα, μονο ακουσα απο κατι ακυρους οτι κατι παιζει με το λαν…αυτες τις μερες αγορασα 5 λιρες το Starcraft I + Blood wars και ξαναζω τα νιατα μου, οταν εσφαζα ασαλιωτα Zerg σε Mar Sara…εχω ψηθει παντως να κανω το σκατο μου παξιμαδι και να παω αυριο μεθαυριο να σκασω 40αρι να το παρω αυθεντικο και με κατι σπεσιαλ μλκιες που ειδα σε εκδοση εδω…

60 ευρώ κάνει, γι’αυτό δε μιλάει κανείς

κωλόγυφτοι της μπλίζαρντ, άμα κάνετε τέτοια μαλακία και με το diablo, ΠΣΟΦΟΣ

ε, μικρο καλαθι κρατα και για Ντιαμπλο, και αυτο πανακριβο θα ειναι…αλλα απο την αλλη, ειναι τα μοναδικα παιχνιδια-τουλαχιστον μεχρι στιγμης- που θα πληρωσω, μετα απο πολλα χρονια για να τα αποκτησω αυθεντικα…(κοινως,ερχετε πεινα)

and our pockets shall tremble…

[SIZE=“1”]Καλα μεταξυ μας…και τσιμπουκια για Diablo III.[/SIZE]

Για το diablo 3 θα χτυπήσουμε και collectors edition, δεν το συζητάμε.

Εγώ πάντως το κατέβασα σπασμένο και δεν μπορώ να κρίνω γιατί μόνο Campaign μου παίζει και χωρίς δυνατότητα Save/Load οπότε περιμένω ή να βρω φράγκα ή να σκάσει μύτη κάνα σοβαρό σπάσιμο. Αν έχει βρει πάντως κάνας σοβαρό σπάσιμο δεκτό PM είτε πρόκειται για Rapidshare είτε Torrent. Τη σελίδα πείτε μου και θα τη βγάλω την άκρη.

εγώ περιμένω να έχουμε κάνα νεότερο για το diablo, και κάνα μήνα πριν την κυκλοφορία του θα χτυπήσω pc που να το σηκώνει, γιατί πού πας με Pentium4 :frowning:
collectors edition εξυπακούεται.

Mε τι εχει να κανει αυτο? :-k

Εγω μονο Frozen Throne επαιζα #-o