Steamroller Assault/Fields of Locust/Now Exploding In Saigon - 15/1 @ Στεκι Υπογείως

Σαββατο 15 Ιανουαριου, live στo “Υπογείως” στην Καλλιδρομιου, με:

Steamroller Assault (boogie heavy metal)
Fields of Locust (sludge/post metal)
Now Exploding In Saigon (experimental black metal)

Το live θα ξεκινησει γυρω στις 9:30, με ελευθερη εισοδο

bump γιατι πηγε ακλαυτο το thread

αυριο.

Λέμε να τιμήσουμε.

Γαμώτο τώρα το είδα, και γαμάει το line up και δεν θα μπορέσω κατά 80%.
Θα προσπαθήσω πάντως.
Στέκι υπογείως δεν ξέρω τι είναι, θα ανεβοκατέβω την Καλλιδρομίου μία.

πλάκα πλάκα, αν αργήσει να ξεκινήσει παίζει να προλάβω fields και steamroller.
Now exploding in saigon δεν έχω ακούσει…

Χαμηλά στην Καλλιδρομίου (90κάτι νομίζω).

Είναι αυτοδιαχειριζόμενος χώρος το στέκι υπογείως. Μην ανεβοκατέβεις τσάμπα, είναι στο τέρμα της καλλιδρομίου πριν τη σπυρίδωνος τρικούπη, περίπου δίπλα στην πλαπούτα.

Οντόπι, επειδή έχω εξαιρετικές αμφιβολίες για τον ήχο, μάλλον δεν.

Αν έρθω θα έρθω μετά από 2 μπύρες, οπότε ο ήχος θα μου φαίνεται έτσι κι αλλιώς groovy :dance:

thanks αποπάνοι.

Είδα [B]Now Exploding In Saigon[/B] & [B]Fields Of Locust[/B], μετά έπρεπε να φύγω.

Οι πρώτοι με ωραίες ιδέες και ψυχή, θα το έλεγα σλατζοποστομέταλ με black ξεσπάσματα. Σίγουρα θέλουν δουλειά και δέσιμο ενώ θα έλεγα να χώσουν και μπάσο στον ήχο τους (εκτός και αν έχουν και απλώς στο συγκεκριμένο λάηβ βγήκαν μόνο με κιθάρα και ντραμς).

Oι [B]Fields [/B]πάρα πολύ καλοί, φοβερό δέσιμο και έβγαλαν και ανέλπιστα καλό ήχο δεδομένου χώρου και εξοπλισμού. Νομίζω ότι είναι έτοιμοι να κάνουν το βήμα παραπάνω, να χτίσουν απόλυτα προσωπικό ήχο (να προχωρήσουν πέρα από τις Isis φόρμες δηλαδή) και να μας δώσουν τα μυαλά στο χέρι με το επόμενο full-length.

μου εσκασε χτες ανγκμαρ στο msn, να μου πει οτι κανουμε σαλο για το nhp, νταξει εχει δικιο, ειμαι φανμποης αλλα πως να το κανουμε εγω μεγαλωσα εκει μαζι με αυτους και τη θεωρω μουσικομητερα αυτη τη Μιναρουπολη, αλλα νομιζω πως οτι μπαντα εβγαλε τη περιοδο που ημουν εκει ηταν κατι παραπανω απο αξιοπρεπεστατη. εζησα αυτα τα φιλικα πιτς των 60 ατομων εφαγα την μια και γερη αγγονια στους revolting breed και μαζεβα κυριολεκτικα το σαγονι μου στη διασκευη του οφφισερ νταουν. αυτα τα εχω αγαπησει πως θα γινει. στο προχθεσινο λαηβ λοιπον οι φιλντς τα γαμισαν ολα. αρχικα ο φωτισμος εδωσε αυτο που επρεπε. εκτελεστικα αυτο που ακουσα ηταν αρτιο, ο ηχος για τις συνθηκες ητο ιδανικος και το 3ο κομματι απ’ τα ακυκλοφορητα ΑΠΛΑ ΟΣΟΜ. οι Now Exploding εχουν καλα στοιχεια, καλο τραγουδιστη, ενεργητικο ντραμμερ, ο οποιος και τραυματιστηκε και εκανε τη φαση ακομα πιο αλητικη. αλλα ναι λειπει το μπασο, νταξει οι Steamroller δεν μου πολυαρεσουν, αλλα σε συνδιασμο με το παθος του κοσμου, γουσταρα.

Ομορφο λαιβ, το καταφχαριστηθηκα. Oι Now Exploding αψογοι μουσικα αλλα πραγματι με φωνη-ντραμς να ξεχωριζουν αρκετα σε σχεση με μπασοκιθαρες. Μου αρεσαν τα ποστ στοιχεια τους, γαματες συνθεσεις γενικως.
Οι Fields πολυ πολυ ωραιοι, καιτοι λιγοτερο στα γουστα μου σαν ειδος. Καταπληκτικη αποδοσις.
Steamroller και μοσπιτς μονο. \μ/ Αγαπησα τους τυπους που καθονταν εξω μεχρι να αρχισουν κ ειχαν το φουλ μεταλ λουκ που αρμοζε. Ωραια ατμοσφαιρα.

Φανταστικος ο χωρος για αντεργκραουντ λαιβ, κεφια κ 1.50 γιουρο η μπυρα. <3

δεν έχουν

αχαχαχχ, ινδιδ, ΦΕΙΛ.
ηθελα να σχολιασω με αυτη την αθλια συνταξη το αποπανωποστ, κει που λεγει για μπασο. οτι κιεμενα θα μου αρεσε νομιζω να τους ακουγα με πιο εντονα τετχοια (αν και ο ηχος εκει δε με αφησε με σιγουρη αποψη).