Steel Panther - Feel the Steel

καλά κανείς δεν έχει ακούσει αυτό τον υπέρτατο δίσκο?!:-s

οι τύποι είναι ποζέρια του κεράτα και θυμίζουν τις παλίες καλές εποχές χωρίς βέβαια να παίρνουν τον εαυτό τους σοβαρά και γενικά το δισκάκι έχει πολύ καλά και ανάλαφρα τραγουδάκια…ότι πρέπει για καλοκαιράκι:)

Το ακούω τώρα, απ’ ότι φαίνεται θα καραγουστάρω.

Ότι πρέπει για καλοκαίρι, ακριβώς!

Bλέπω steel panther και μετά ks9,λίγο αντιφατικό:p
Τον συναντάω κ δω λοιπόν,ένας δίσκος που τον τελευταίο καιρό πετυχαίνω συνέχεια μπροστα μου και δεν έχω αξιωθει να ακούσω!Ίσως πρέπει να το κάνω λοιπόν

σε παρακαλώ ακούμε και εμεις ποζερίες και τα συναφή , cinderella, winger, hanoi rocks, poison, heat και hinder απο τα καινούργια, μας έχετε παρεξηγήσει απλώς τα κρατάμε κρυφά. Όλοι οι άνθρωποι έχουν αδυναμίες :stuck_out_tongue:

Στιχουργικά είναι για κλάματα ε:!:

και τα βιντέο τους είναι γτπ

οι συγκεκριμενοι παιζανε σε διαφορα κλαμπς

με πολλους γνωστους καλεσμενους

γνωστες διασκευες

hard rock και metal κομματιων

Ο δισκος ειναι πολυ καλος αλλα πιστευω οτι χαραμιζονται με αυτα που κανουν, αμα σοβαρευτουν θα πανε πολυ μπροστα… Either way εμεις τους απολαμβανουμε 8)

πλακα εχουνε…αυτο μονο…

Εν τέλει…Θα συμφωνήσω με τον monster απο πάνω

corey taylor, scott ian , matt skiba(alkaline trio ) μερικά απο τα ονόματα:)

αθλιοι οι στοιχοι αλλα γαματα riff

Σόρι που σπαμμάρω (ελπίζω να είναι η τελευταία φορά) αλλά αν δεν το πω θα σκάσω: Μόλις είδα όνομα συγκροτήματος και τίτλο δίσκου λέω ώπα, εδώ είμαστε. Και μόλις διαβάζω εισαγωγικό ποστ τρώω μια ξενέρα που ανάλογη δε θυμάμαι εδώ και καιρό. :expressionless:

Σταματήστε μωρέ να δίνετε άκυρα ονόματα στα συγκροτήματά σας! #-o

χεχεχε και γω οταν τους ειχα πρωτοακουσει δεν μου πηγε καν το μυαλο στο οτι θα παιζουν αυτα που παιζουν…
οντως τερμα ακυρο το ονοματακι τους

είναι τέρμα θεούληδες, το σιντι είναι το σάουντρακ του καλοκαιριού και οι στίχοι είναι απολαυστικοί. πάλι γιά τα ίδια και τα ίδια θα έπρεπε να γράψουν?

+100000
Έχω πάθει πλάκα με το cd!Το είχα προπαραγγείλει από το play 2 βδομάδες πριν βγει.Είχα δει το βίντεο Death to all but metal και προσκύνησα!Να δείτε και τα βίντεο fat girl(thar she blows), και community property που είναι ΟΛΑ ΤΑ ΛΕΦΤΑ ΛΕΜΕ!!!Οταν διάβασα τους στίχους, δεν μου έμεινε άντερο!!!Ας το παίζουν άλλοι σοβαροί και σοβαροφανείς, αυτοί οι τύποι είναι χαβαλέδες όσο δεν παίρνει και καλά κάνουν!!:band: IT’S PARTY TIME!!!

Community Property!!!