Τους θυμήθηκα χτες μιας και πήρε το αυτί μου τη διασκευή τους στο γνωστό “Nothing Compares to You”.
Μόνο σκόρπια κομμάτια τους θυμάμαι, αλλά βλέπω ότι έχουν κυκλοφορήσει 6 albums απ’το '97, και το Νοέμβριο θα βγει best of συλλογή με το όνομα “Decade In The Sun: The Best Of Stereophonics”.
Τους άκουγα πολυ ενα φεγγαρι, 2005 πρεπει να’ταν. Είχα λιώσει το Language. Sex. Violence. Other? και ιδιαίτερα το Dakota (duh)…κατα τ’αλλα δεν τους εχω πολυψαξει…
Maybe Tomorrow - Κομματαρα!!! Απο εκει που αρχισα να ακουω και εγω. Νομιζω οτι ηταν και στο soundtrack του dawn of the dead αν δεν κανω λαθος… You gotta go there to come back αυτος ο δισκος ειναι κορυφη!
όντως καταπληκτικό τραγούδι το Maybe Tomorrow και εξαιρετικοί στίχοι . στο soundtrack του crash ήταν, από εκεί το πρωτοάκουσα δλδ. κατά τ’ άλλα, δεν έχω ακούσει τίποτα παραπάνω!
Οι Stereophonics δεν ήταν απο κείνα τα συγκροτήματα που είχαν κάνει πρόσφατα μεγάλη επιτυχία στην Αγγλία και ακούγονταν και προβάλλονταν πολύ γενικά? Τι μουσική παίζουν, brit pop?
Πάντως αν θυμάμαι καλά το όλο στυλ τους μου είχε θυμήσει Coldplay…
Πολύ μεγάλο BUMP, μιας και βρήκα οτι υπάρχει Θρεντ, για να πω με έκπληξη, πως έβγαλαν πραγματικά πολυ καλό δίσκο φέτος. Graffiti on the Train λέγεται, στο γνωστό mainstream alternative στυλ τους, σχεδόν χωρίς κανένα φίλερ, με ωραίες μπαλάντες αλλά και γρήγορα κομμάτια. Όχι μπράβο.