STEVE GADD BAND
featuring: Joey DeFrancesco (hammond)- Ronnie Cuber (baritone sax)- Paul Bollenback (guitar)
Πέμπτη 13, Παρασκευή 14 και Σάββατο 15 Δεκεμβρίου '07
στο ΑΘΗΝΑ΄ Live
( μέσα στο Ωδείο Τέχνης Γ.Β.Φακανά )
Λ. Ποσειδώνος 3, Παραλία Μοσχάτου- Ν. Φαλήρου
τηλ. 210 4813605- 210 4819355
Ο drummer που άλλαξε τον τρόπο που παίζονται τα drums στις δεκαετίες του '70, '80 και '90, και ο οποίος μέχρι σήμερα επηρέασε και επηρεάζει όποιον κρατά μπαγκέτες στον πλανήτη μας.
Ο Steve Gadd θα παίξει με τον Joey De Francesco (hammond), Ronnie Cuber (baritone sax) και τον Paul Bollenback (guitar).
Πέμπτη 13 Δεκεμβρίου '07 έναρξη : 8.30μ.μ.
Παρασκευή 14 Δεκεμβρίου '07 ΄εναρξη : 10.30 μ.μ.
Σάββατο 15 Δεκεμβρίου '07 έναρξη : 10.30μ.μ.
Είσοδος 40 ευρώ
Προσωπικά επειδή γνωρίζω τον ιδιοκτήτη του χώρου/διοργανωτή και είμαι τακτικός στις συναυλίες που γίνονται εκεί, του έχω ήδη μεταφέρει πως τα εισητήρια είναι ακριβά και θα πρέπει κάτι να κάνει για αυτό…
Αλλά για μένα οποιοσδήποτε γουστάρει την συγκεκριμένη μουσική αξίζει τον κόπο να έρθει.
Ας μην ξεχνάμε πως χάρη στον συγκεκριμένο χώρο έχουμε δεί την τετραετία 2003-2007 τους παρακάτω:
Την δεκαετία πριν να ανοίξει ο συγκεκριμένος χώρος (1993-2003), οι Jazz-Fusion συναυλίες που είχαν γίνει στην Αθήνα ήταν οι εξής:
-1993: John McLaughlin & Free Spirits στον Λυκαβηττό, Al DiMeola World Sinfonia στο Αγκάθι
-1994: John Scofield στο Παλλάς
-1995: Tribal Tech στον Νάκα
-1996: Guitar Trio στον Λυκαβηττό
-1997: Chick Corea-Gary Burton στον Λυκαβηττό
-1998: John McLaughlin Heart of Things στο Μέγαρο
-1999: John McLaughlin-Shakti στο Ηρώδειο
-2000: Al DiMeola στον Λυκανηττό, Billy Cobham στο Ρόδον
-2001: Al DiMeola-Larry Coryell στο Mέγαρο
-2002: Billy Cobham ένα σετ 45’ σόλο drums και αφρικάνικα κρουστά sto WOMAD
Aπό την μία συναυλία τον χρόνο λοιπόν πήγαμε στις 5-6 και αυτό σίγουρα δεν βλάπτει.
Διευκρινίζω πριν δώ κανένα εξυπνακίστικο post πως δεν έχω καμμία σύνδεση με τον συγκεκριμένο χώρο και στις συναυλίες που πάω πληρώνω εισητήριο κανονικά.
Ναι τα εισητήρια είναι τσιμπημένα, αλλά αυτή η 4ετία για όποιον ακούει fusion σε αυτή την χώρα υπήρξε η καλύτερη ως τώρα συναυλιακά.