Ο Steve Rothery (Marillion) στην Καβάλα

… στις 6 Μαρτίου για σεμινάριο κιθάρας!!!

Σας αντιγράφω αυτούσιο το άρθρο το περιοδικού “New” της τοπικής εφημερίδας “Εβδόμη”:

“… Αυτό είναι από τα απίστευτα που μπορούν όμως να συμβούν! Ο κιθαρίστας Steve Rothery, θα βρεθεί στην Καβάλα το Σάββατο 6 Μαρτίου στις 7 το απόγευμα στη Μουσική σκηνή “Οδός Ονείρων”, για να διδάξει στο πλαίσιο σεμιναρίου που θα διοργανώσει το Ωδείο “Νεάπολις”!
Ποιός είναι ο Steve Rothery; Πρόκειται για την ηγετική φυσιογνωμία των σπουδαίων “Marillion” οι οποίοι διαθέτουν από τους πλέον αφοσιωμένους οπαδούς στο είδος τους και ο δρόμος του φέρνει τον Rothery στην Καβάλα, μόλις δύο μέρες μετά από τη συναυλία του βρετανικού progressive rock συγκροτήματος στην Κωνσταντινούπολη.
Αυτό που κάνει ακόμη πιο εκπληκτικό το όλο σκηνικό είναι πως οι “Marillion” αν και δημιουργήθηκαν το μακρινό 1979, δεν έχουν δώσει ποτέ συναυλία στην Ελλάδα. Ως εκ τούτου η Καβάλα θα έχει την τιμή να φιλοξενήσει την πρώτη παρουσία μέλους τους επί ελληνικού εδάφους, για κάτι περισσότερο από διακοπές! Η ιδέα και η υλοποίησή της ανήκει στον υπεύθυνο του ροκ τμήμηατος του “Νεάπολις” και κιθαρίστα Ευριπίδη Ταρασίδη, ο οποίος δεν έχασε την ευκαιρία της παρουσίας των “Marillion” στην Πόλη και τόσο κοντά σε εμάς στην Πέμπτη 4 Μαρτίου και πρότεινε στον Rothery να διδάξει στην Καβάλα.
Για πληροφορίες και δηλώσεις συμμετοχής στο σεμινάριο μπορείτε να επικοινωνήσετε με τους υπεύθυνους του Ωδείου “Νεάπολις” (Οδός Μικράς Ασίας 56, ΔΕΠΟΣ) στα τηλέφωνα : 2510243366 και 6977484790”

[RIGHT][Άγγελος Καλογρηάς, περιοδικό “New”][/RIGHT]

[SIZE=“1”]Ως συνήθως, όποιος χρειάζεται βοήθεια για την πόλη της Καβάλας και για το σεμινάριο, εδώ είμαι κι εγώ… (πμ ή email)[/SIZE]

8O8O
Μπράβο σε αυτούς που διοργανώνουν τα σεμινάρια στην Καβάλα, βέβαια είναι ντροπή να παίζουν η Μarillion στην Κωνσταντινούπολη και να μην βρίσκεται κανείς να τους φέρει και εδώ…[-X