Stone Sour - Hydrograd (2017)

  1. “YSIF”
  2. “Taipei Person / Allah Tea”
  3. “Knievel Has Landed”
  4. “Hydrograd”
  5. “Song #3
  6. “Fabuless”
  7. “The Witness Trees”
  8. “Rose Red Violent Blue (This Song Is Dumb & So Am I)”
  9. “Thank God It’s Over”
  10. “St. Marie”
  11. “Mercy”
  12. “Whiplash Pants”
  13. “Friday Knights”
  14. “Somebody Stole My Eyes”
  15. “When the Fever Broke”
1 Like

Και το τριτο γαμει!!! 3 στα 3 και ειναι μονο η αρχη !

1 Like

Το video του song 3 ειναι hilarious,το κομματι συμπαθητικο,το alah tea πως το λενε εχει ωραιο refrain και σολο και εχει ενδιαφερον απο τη μεση και μετα,το fabulus αδιαφορο.Συγκρατημενα αισιοδοξος για καλο δισκο,αν και το μεγαλο tracklist σημαινει αναγκαστικα καποια fillers.

1 Like

Με μια πρώτη αφτιά φαίνεται να τσουλάει καλά ο δίσκος

2 Likes
1 Like

σε κουρασε καθολου ; (επειδη εχει 15 κομματια ρωταω)

Μια φορά το άκουσα στα πεταχτά κιόλας, αλλά όχι δεν με κούρασε

1 Like

Oπως τον περιμενα ειναι ο δισκος,χωρις να εντυπωσιαζει εχει καλα κομματια,εχει και καποια αδιαφορα ομως που θα μπορουσαν να λειπουν,δεν ειναι κουραστικος παρα το μεγαλο tracklist,απλα οτι δεν σου κανει το πατας skip.

Σε καθε περιπτωση,τον προτιμω απο το νεο nickelback.:grin:

Με ένα πρώτο άκουσμα, ωραίος δίσκος, ωραία solos, ξεχώρισα τα Mercy και Witness Trees.

Όσο περισσότερο το ακούω τόσο περισσότερο μου αρέσουν διάφορα πράγματα σε αυτό το άλμπουμ. Πιο αναλυτικά η άποψή μου εδώ.

2 Likes

Μετά τις 2 προηγούμενες δισκάρες μού φαίνεται αδιανόητο να αρέσει σε τόσο κόσμο αυτό το νερόβραστο μετριοτίποτα =/

To part 2 δεν ηταν δισκαρα,μαλιστα υστερουσε ευκολα απο το house part 1.Τωρα το Hydrograd δεν με κερδισε συνολικα,υπαρχουν ομως κομματια που κατι εχουν να πουν.Σειρα εχει το νεο Slipknot,εκει ειναι το ζουμι για τον corey,οι sour και να βγαλουν μετριο δισκο κλαν μαιν που λενε.

Μετριότατος δίσκος, πισωγύρισμα μετά τα δύο house, ψιλοάγχρωμες συνθέσεις εποχής audio secrecy και με καταφανέστατη την έλλειψη του όγκου της κιθάρας του Root. Ένα δύο κομμάτια πολύ καλά και απίστευτα τραγική track order με κορυφαίο σημείο την εναλλαγή από το thank god is over στο st. Marie όπου νομίζεις ότι πρόκειται για άλλη μπάντα. Mercy, Song 3 και Taipei Person οι καλύτερες στιγμές.

Σε γενικές γραμμές εμένα μού άρεσε πολύ ο δίσκος. Ναι υπάρχουν και 5-6 ψιλοάγχρωμες συνθέσεις αλλά σε έναν δίσκο των 15 τραγουδιών δεν είναι και κάτι τόσο φοβερό. Το κορυφαίο τραγούδι του δίσκου είναι ξεκάθαρα το Τhe Witness Tree. Είναι πραγματικά ΕΞΑΙΡΕΤΙΚΗ σύνθεση και ένα από τα καλύτερα τραγούδια που έχω ακούσει εδώ και χρόνια.