STONED JESUS (UA) + Special Guest @ 17/4/15 Eightball & 18/4/15 An Club

More info coming soon…

μια μερα πριν Θεσ/νικη, 8μπαλλο

σπέσιαλ λ λ λ λ λ

Η SMOKE THE FUZZ GIGS
περήφανα παρουσιάζει τους συγκλονιστικούς
STONED JESUS ΓΙΑ ΔΕΥΤΕΡΗ ΣΥΝΕΧΟΜΕΝΗ ΧΡΟΝΙΑ !!

Σάββατο 18 Απριλίου 2015 @ An Club
Πόρτες : 21.00
Έναρξη : 21.30
Είσοδος :
Περιορισμένη προπώληση : ?15
Προπώληση: ?17
Ταμείο : ?20
Σημεία διάθεσης :

STONED JESUS
Σχεδόν ένα χρόνο μετά την πρώτη συγκλονιστική τους εμφάνιση στην Ελλάδα, οι πρωτομάστορες του Ουκρανικού stoner/psychedelic ήχου επιστρέφουν για το δεύτερο χτύπημα. Με συμμετοχές σε μεγάλα ευρωπαϊκά festival (Keep it low, Freak Valley, Desertfest) και με την δισκάρα «Seven Thunders Roar? του 2012 να αποσπά αποθεωτικές κριτικές, οι Stoned Jesus δεν αφήνουν πολλά περιθώρια για αμφισβήτηση. Κεραυνούς που βρυχώνται θα μπορούσε να πει κανείς και τους ίδιους, μετά την πολυσυζητημένη και μνημειώδη περσινή τους εμφάνιση. Το χαρακτηριστικό τους μείγμα από stoner, progressive rock και λίγες τζουρίτσες από punk θα τραντάξει ξανά το AN Club, με σίγουρα αποτελέσματα κλεισμένους λαιμούς, σώματα στερεμένα από ενέργεια και αγνή, stoner rock απόλαυση για όσους θα παρευρεθούν. Οι εκπλήξεις όμως δε σταματάνε εδώ, καθώς στο live του Απρίλη, οι Stoned Jesus θα κουβαλάνε μαζί τους τη νέα δισκογραφική τους δουλειά! Ήρθε λοιπόν η ώρα να (ξανα)θαυμάσουμε τον πολυτάλαντο και πολυπράγμονα κύριο Igor Sidorenko και την τρελαμένη παρέα του. Όσοι παρευρέθηκαν στον περσινό πανικό ξέρουν. Όσοι δεν παρευρέθηκαν, ας επιλέξουν να μάθουν και δε θα χάσουν? We are the mountain.


http://stonedjesus.bigcartel.com/

DOPELORD
Μετά από το support των Belzebong στους Dopethrone, η Smoke The Fuzz παρουσιάζει την δεύτερη Πολωνική «εισβολή» επί ελληνικού εδάφους aka the mighty Dopelord! Αν το ντεμπούτο του 2012 ?Magick Rites? προκάλεσε απλά δονήσεις στην ευρωπαϊκή stoner underground σκηνή, τότε το ?Black arts, Riff Worship & Weed Cult? προκάλεσε ένα μίνι σεισμό. Χρειάζεται μόνο μία ματιά στον τίτλο και το εξώφυλλο του περσινού δίσκου για να μυριστείς τι παίζει εδώ. Δαιμόνια, μαγείες και ύποπτοι καπνοί αναμειγνύονται με ασήκωτα, μεθυστικά riff και ονειρικά φωνητικά. Η αργή μυσταγωγία τους ? φόρος τιμής στους πατέρες του doom και του stoner τους καθιερώνει ως ένα από τους βασικότερους πυλώνες της πολωνικής ?heavy? σκηνής. Πάρτε βαθιές ανάσες και ετοιμαστείτε, γιατί η νύχτα της 18ης Απριλίου μόλις έγινε πολύ πιο σκοτεινή?

ΚΑΙ ΛΑΡΙΣΑ ΣΤΙΣ 16 ΡΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕ!!!

http://www.inexarchia.gr/events/oi-stoned-jesus-gia-deyteri-hronia-live-stin-athina

Και με Αθηνα με Green Yeti support…

Πωλειται εισητηριο στα 15?, οσο ακριβως αγαραστηκε απο Viva

ντάξει γάμησαν χθες ε.

ανταπόκριση από Λάρισα
http://www.i-jukebox.gr/live-reviews/item/5481-stoned-jesus-the-barber-shop-stage-club

Και στην Αθήνα πάρα πολύ καλοί, όπως και οι Dopelord. Πολύς κόσμος στο An. Και στις δύο μπάντες επικράτησε σχεδόν γηπεδική ατμόσφαιρα.
Εκπλήσομαι με το πόσο δημοφιλείς είναι τελικά οι Τζίζας στην Ελλάδα. Μόλις ένα χρόνο μετά, το γεμίζουν ξανά. Νά μας προέκυψαν άραγε νέοι Σαμσάρες? :slight_smile:

σοβαρα τωρα παιξανε μαζωνακη στη θεσσαλονικη; :lol::lol:

και στην Αθήνα από ό,τι ξέρω!! θεούληδες!

Ναι…Καθε βραδυ του Σαββατου…:stuck_out_tongue:

μόδα είναι θα περάσει :wink:

Να τοποθετηθεί πρόεδρος blankgen πάραυτα.