Stonenrow/Circassian/Begging Shaman 11 Οκτωβρίου Rodeo

Η Postrip Community ξεκινάει την season δυναμικά με ένα εγχώριο “βαρύ” Live.
Ψυχεδελικά ακόρντα μπλέκονται με νωχελικά drums και όλα αυτά συνδυασμένα με groovαριστές και όχι μόνο μπάσες συχνότητες από 3 αθηναϊκά συγκροτήματα σε ένα πολλά υποσχόμενο triple bill.

Κυριακή 11 Οκτωβρίου στο Rodeo Club Χέυδεν 34, Πλατεία Βικτωρίας

Stonenrow (Rock until it Dooms)
Circassian (Psychedelic Shoegaze)
Begging Shaman (Stoned-Free Rock)

Stonenrow

Συγκρότημα αθηναϊκής καταγωγής με βαρύ doomαριστό ήχο που τον τελευταίο καιρό, έχει δείξει μια συνεχόμενη βελτίωση στα Live που μας έχει παρουσιάσει.
Fuzzιάρικα ακόρντα και χαώδη φωνητικά συνδυάζονται τέλεια με ευφάνταστα βαριά drums και ένα groove-doom μπάσσο το οποίο συμπληρώνει εξαιρετικά τις ήδη χαμηλές συχνότητες με τις οποίες καταπιάνεται το συγκρότημα.
Ήδη από την τελευταία φορά που τους είδαμε, παρατηρήσαμε αλλαγές στον ήχο τους (πάντα προς το καλύτερο) και περιμένουμε εναγωνίως την εξέλιξη των Stonenrow, που πληρούν όλες τις προϋποθέσεις ενός μεγάλου συγκροτήματος.

Circassian

Σχετικά φρέσκο αθηναϊκό συγκρότημα που πρόσφατα άλλαξε όνομα.
Διαστημικό fuzz από 2 κιθάρες σε αρμονία με ένα άκρως γήινο και stonerάδικο μπάσο, συμπληρωμένο τέλεια με άκρως ατμοσφαιρικά τύμπανα.
Μια πολυαναμενόμενη live εμφάνιση των ελπίδων της underground σκηνής από τους οποίους περιμένουμε να προκύψουν μεγάλα πράγματα.

Begging Shaman

Νέοι και άκρως φρέσκοι στα συναυλιακά δρώμενα της underground σκηνής, οι Begging Shaman, μετά απο δραστικές αλλαγές σε σύσταση και ήχο, είναι έτοιμοι να παρουσιάσουν τους μουσικούς τους άθλους.
Μπάσες συχνότητες γεμάτες με κότσια και fuzz, κιθαρισμοί κλασσικής ψυχεδελικής stoner νοοτροπίας συνδιάζονται με φρενήρη αυτοσχεδιασμό, εκφραστικότητα αλλά και heavy στιβαρότητα στα drums.
Θα μας παρουσιάσουν σε αυτή την συναυλία, τον ολοκαίνουργιο ήχο τους που συνδυάζει με ευκολία stoner και avant-garde, σε ένα καινούργιο είδος, που οι ίδιοι ονομάζουν Stoned-Free Rock.

Τιμή: 6 ευρώ με μπύρα
Πόρτες: 20.30

Η Postrip Community ξεκινάει την season δυναμικά με ένα εγχώριο “βαρύ” live.
Stonenrow: Συγκρότημα αθηναϊκής καταγωγής με βαρύ doomαριστό ήχο, το οποίο έχει δείξει μια συνεχόμενη βελτίωση στα live που μας έχει παρουσιάσει τελευταία. Fuzzy ακόρντα και χαώδη φωνητικά συνδυάζονται με τα ευφάνταστα, βαριά drums και με ένα groove-doom μπάσο, το οποίο τονίζει περισσότερο τις χαμηλές συχνότητες με τις οποίες καταπιάνεται το συγκρότημα. Ήδη από την τελευταία φορά που τους είδαμε, παρατηρήσαμε αλλαγές στον ήχο τους (πάντα προς το καλύτερο) που μας κάνουν να περιμένουμε εναγωνίως την εξέλιξη των Stonenrow, που δείχνουν να πληρούν όλες τις προϋποθέσεις για να γίνουν ένα μεγάλο συγκρότημα.
Circassian: Αθηναϊκό συγκρότημα, που πρόσφατα άλλαξε όνομα και καταπιάνεται με διαστημικό fuzz από 2 κιθάρες σε αρμονία συνδυασμένες με ένα άκρως γήινο και stonerάδικο μπάσο, συμπληρωμένο τέλεια με εξαιρετικά τύμπανα. Πολυαναμενόμενη live εμφάνιση για μια από τις ελπίδες της εγχώριας underground σκηνής από τους οποίους περιμένουμε μεγάλα πράγματα στο μέλλον.
Begging Shaman: Νέοι στα συναυλιακά δρώμενα της underground σκηνής, οι Begging Shaman, μετά από δραστικές αλλαγές τόσο στον ήχο όσο και στην σύνθεσή τους, είναι έτοιμοι να παρουσιάσουν την δική τους μουσική πρόταση. Μπάσες συχνότητες γεμάτες με fuzzy κιθάρες, κλασσικής ψυχεδελικής stoner νοοτροπίας, συνδυάζονται με έναν φρενήρη αυτοσχεδιασμό, εκφραστικότητα αλλά και heavy στιβαρότητα στα drums.
Θα μας παρουσιάσουν, τον ολοκαίνουργιο ήχο τους που συνδυάζει το stoner με αυτοσχεδιαστικά, avant garde, μονοπάτια, σε ένα καινούργιο είδος, που οι ίδιοι ονομάζουν Stoned-Free Rock.
ΚΥΡΙΑΚΗ 11 ΟΚΤΩΒΡΙΟΥ 2009 [DOORS OPEN @ 20:30]
@ RODEO CLUB - ΕΙΣΟΔΟΣ: 6 ? ΜΕ ΜΠΥΡΑ
STONENROW: www.myspace.com/stonenrow
CIRCASSIAN: www.myspace.com/circassian
BEGGING SHAMAN: www.myspace.com/beggingshaman

επ, υπάρχει ήδη τόπικ για αυτό το liveaki στην δεύτερη σελίδα . lock it!

ωπ, sorry, δεν το πρόσεξα…
τι να το κάνω είπες?

Εσύ τίποτα :stuck_out_tongue: Θα το φτιάξουν οι moderators. Το liveακι θα γαμεί να πάτε!

done guys

Bump! Για πάμε λίγο πλησιάζει το live. Ποιοι το ψήνετε?