ε τα είπαμε…εκει θα είμαστε
τελικα εγω δεν θα καταφερω να κατεβω…δεν υπαρχουν λεφτα ουτε για αστεια…
Μπράβο η Λάρισα…Αν δεν έπαιζε την ίδια μέρα χατ τρικ θεσσαλονίκη παίζει και να το έκανα το ταξίδι…
έλα μην ξεχνιόμαστε
Λοιπον μολις γυρισαμε απο Λαρισα.Απο νωρις το μεσημερι πηγαμε με Mud Λαρισα ,ηπιαμε τις μπυρες μας και φαγαμε τα σουβλακια μας μαζι και με τα παιδια του DownTuned Radio και στη συνεχεια κατευθυνθηκαμε για Stage οπου και συναντησαμε Deckard και Crimson!Oλοι μαζι,χερακι πιασμενοι και αγκαλιτσα παρακολουθησαμε τα παρακατω groups.
1)[B]Lizardia[/B]:Ξεκινησαν με δυνατο ηχο στο πρωτο κομματι,αλλα μετα φαινεται οτι ο ηχοληπτης το μετανοιωσε και χαμηλωσε αισθητα κιθαρα και μπασσο.Παρ’ολα αυτα επαιξαν πολυ δυνατα,ειχαν παθος,κινηση,ενταση και στιβαρη σκηνικη παρουσια.Τα κομματια τους αποδοθηκαν εξοχα και στο τελευταιο track,το ‘[B]‘Fine Dead Lady[/B]’’ το λαρισαικο κοινο τους υποδεχθηκε με ιδιαιτερη θερμη.Εμεις μπροστα με τα παιδια,διναμε βεβαια το δικο μας show!!!Η συγκεκριμενη εμφανιση τους ηταν απο τις πιο ''επαγγελματικες ‘’ τους.
2)[B]Dope Flood[/B]:Tα πιτσιρικια τα εδωσαν ολα,κυριολεκτικα.Ηταν η πρωτη μου επαφη μαζι τους και εχω να πω οτι ειχαν περισση κινηση και αναλογο παθος και κεφι στη σκηνη,με εναν drummer που με ενθουσιασε μια κι επαιζε λες και ηθελε να βιασει τα τυμπανα.Ολη η μπαντα ηταν πολυ δυνατη,αλλα ρε συ drummer,πρωτη φορα βλεπω δεκαπενταχρονο με μπυροκοιλια!!!Τα κομματια τους δυνατα και συμπαθητικα,αλλα τους λειπει η μουσικη ταυτοτητα,καθως εμπλεκαν πολλα ειδη μεσα στα κομματια τους κι επισης θελουν επειγοντως τραγουδιστη!!!Με ολα αυτα παντως,τους δινω τον ποντο γιατι επαιξαν εξαιρετικα καυλωμενα!!!
3)[B]The Bliss[/B]:Με δυο λογια ΒΑΣΑΝΟ!!!Προσωπικα ομως,δεν μου αρεσουν οι [B]Τool[/B],δεν ακουω ουτε μα σφαιρες post rock/post metal,οποτε δεν μπορουσαν να μου αρεσουν οι τεταρτης διαλογης κλωνοι των [B]Τοοl[/B]!!!Κομματια ανεμπνευστα,μουσικη βαρετη οσο δεν παει και γενικως παρακαλουσα να τελειωσουν για να φυγουμε για Βολο!!!
Αυτα λοιπον κι εντελως αντικειμενικα και μιλαω με πασα ειλικρινεια,θεωρω οτι οι [B]Lizardia[/B] ηταν η καλυτερη μπαντα της βραδιας!!!
να πω και εγω οτι οι Lizardia ηταν ΠΟΛΥ καλοί, με το δεύτερο απο τα νεα κομμάτια και το τελευταίο κομμάτι να ξεχωρίζουν.
ο jiopas ειναι ο επίσημος φωτογράφος της μπάντας και ταυτόχρονα η μεγαλύτερη groupie που έχω δει… ενα βήμα πριν βγάλει το σουτιέν του και το κάψει ήταν!
απο τους Dope Flood που εντυπωσίασαν με την ενέργεια τους και την πώρωση τους, την εντύπωση έκλεψε ο ντράμερ και η …κοιλιά του! :lol: φήμες λένε οτι είναι ακόμη στο μαγαζί και κοπανιέται μόνος του.
για τους The Bliss, θα ήθελα να έχω πρώτα επαφή με την στούντιο δουλειά τους , πάρα που τους είδα με την μια live.
γνώρισα ολη την μπάντα, γνώρισα τον Mud , ξαναείδα jiopas, deckard, moon. ολα ωραία.
τα λέμε σε marky
*ευχαριστώ τον μπασιστα των Lizardia που με βοήθησε να σώσω την κοπέλα μου απο το εκτελεστικό απόσπασμα , οπου ο κουγιας με κίτρινο μούσι αποφάσισε να εκτελεστούν ολοι όσοι ήταν εκεί !!!
(που να είχα πιει κιόλας)
Πολύ καλή η χθεσινή βραδιά, πραγματικά. Ευχαριστούμε πολύ τα παιδιά που ήρθαν, Jiopas, MyNameIsMud, Deckard, Crimson, τον Θάνο από το Downtuned Mag, τη Μαρία, τον Παντελή αλλά και όλο τον κόσμο που μαζεύτηκε και είχε καλή παρουσία κατά τη διάρκεια που παίζαμε.
Οι Dope Flood παρά το νεαρό της ηλικίας τους, έπαιξαν με πάθος και “θράσος” και σίγουρα στο μέλλον θα αποτελέσουν ένα δυνατό όνομα για ζωντανές εμφανίσεις.
Όσον αφορά στην αφεντιά μου, ήμουν γερά κρυωμένος όλη την εβδομάδα και δυστυχώς όταν έβγαιναν οι Bliss ανέβασα πυρετό, άραξα στο αμάξι και μετά απο λίγο φύγαμε για Βόλο, όπου και φτάνοντας, διαπίστωσα ότι είχα 38άρι βαρβάτο.
Επίσης να ευχαριστήσουμε και το stage για την φιλοξενία. Εις το επανειδίν μάγκες
κλωνοι των tool 4ης διαλογης…??
δε το δεχομαι απλα ειναι δυνατον???το να μην σου αρεσουν οι τουλ το σεβομαι,το να χαρακτηριζεις ομως ετσι της συνθεσεις τους με κανει να σε αντιμετωπιζω σαν παιδακι.η κριτικη σου πανω στην μουσικη των μπλιςς με κανει να πιστευω οτι εχεις επιφανειακη σχεση με οτι δε σου κεντρισσει το ενδιαφερον…οποτε πριν βγαλεις το φτυαρι αλλη φορα εξικιωσου με κατι που δεν ξερεις,ακουσετο και μετα παρε φορα και στειλτο στα ταρταρα.κι ολα αυτα γιατι ειπες οτι δεν ακουω τουλ ποσο μαλλον 4ης διαλογης…αφου δεν ακους πως μπορεις να ξερεις τη διαολογης ηταν και να μιλας με τετοια ανεση???
φιλικα πατ πατ στη πλατη
Όμορφη βραδιά!
Οι Lizardia όπως ήταν αναμενόμενο γάμησαν. Θέλουμε γρήγορα ηχογράφηση και από τα καινούργια κομμάτια, γιατί δείχνουν ενδιαφέροντα και διαφορετικά. Γουστάραμε στα “παλιά” με αποκορύφωμα το fine dead lady που μπαίνει άνετα σε οποιαδήποτε stoner συλλογή. Αν είχαν παίξει και το alcovein στα καπάκια θα άγγιζε τελειότητα το κλείσιμο.
Dope Flood επίσης γάμησαν. Καβλωμένοι πιτσιρικάδες με επιρροές από stoner μέχρι early 90s Seatle. Και γαμώ τις φάσεις. Μας είπαν ότι λόγω σπουδών δεν βρίσκονται και πολύ. Μακάρι να συνεχίσουν έτσι.
Δυστυχώς έπρεπε να φύγω και πρόλαβα μόνο δύο κομμάτια από τους the bliss, που ήταν σε διαφορετική φάση από τις άλλες δύο μπάντες
Αρνητικό, για μία ακόμη φορά στο stage, ο ήχος δυστυχώς.
Τσιαρζ στους γνωστούς αγνώστους που ήταν εκεί. Mud, χρωστάω μπύρα. You have been forewarned!
Για τους πατριωτες τους Lizardia θα πω κι εγω (εντελως αντικειμενικα )οτι ηταν το καλυτερο γκρουπ τις βραδυας!
Κοπανηθηκαμε,γουσταραμε και γενικα καλοπερασαμε.Κανα 2-3 κομματια στη μεση του σετ τα ακουσα για πρωτη φορα και μου φανηκαν ενδιαφεροντα.Το “where lizards quietly weave” και το “Fine dead lady” παραμενουν παντως τα πιο δυνατα τους.Πολυ καλη εμφανιση απ’την μπαντα.
Οι Dope Flood καυλωμενα πιτσιρικια,εχουν πολλα καρβελια να φανε ακομα αλλα τους ειδα πολυ ορεξατους και αυτο αρκει.
Το δικο μου πουλεν παντως ειναι ο μπασιστας που ειναι ιδιος ο Matt Lukin ο μπαγασας!Ευγε νεε μου!
Για τους Bliss τωρα επειδη βλεπω παει να δημιουργηθει και θεμα.
Παιζουν ενα συγκεκριμενο στυλ μουσικης που αν δεν εισαι εξοικιωμενος ειναι λιγο δυσκολο(εως αδυνατο) να γουσταρεις.
Εμφανεστατες οι επιρροες απο Tool και (ακομα περισσοτερο) Isis,γενικα παιζουν ενα post metal πολυ προβλεπε. Δεν ειναι κακοι εχουν καποιες καλες ιδεες αλλα δεν ειναι και τιποτα ιδιαιτερο στην τελικη.Στο τελος βαρεθηκα κι εγω.
Γενικα ο ηχος καποιες στιγμες ηταν αθλιος,αλλα ζμπαμια μας κουβεντα να γινεται.
Τελεια περασαμε παντως.Ηπιαμε τις μπυρες μας,τα κρασα μας,φαγαμε τις σουβλακαρες μας ακουσαμε τις μουσικαρες μας,ολα καλα (προβλεπεται επαναληψη με Marky 8 Απριλιου)!
Ας προστεθει λιγο κ τριτη αντικειμενικη αποψη στο κινημα"οι lizardia ηταν η καλυτερη μπαντα της βραδιας"! το μονο που με χαλασε ηταν ο ηχος οπως προαναφερθηκε. τρομερη ενεργεια ο τραγουδιαρης :)την οποια μετεδωσε γρηγορα σε μας απο κατω.φυσικα και το fine dead lady ηταν Η υψιστη στιγμη της βραδιας,χορεψαμε,χτυπηθηκαμε και για να μην λεω πολλα πολλα απλως θελαμε κ αλλο!
Τους dope flood τουε εβλεπα για δευτερη φορα και νομιζω οτι ενω τοτε ηταν λιγοτερο οργανωμενοι μουσικα και τεχνικα,ειχαν βγαλει παραπανω καυλα…κατα τα αλλα επειδη ειναι πολυ κοντα στις μουσικες μου προτιμησεις (για αυτο αλλωστε τους τιμαμε συχνα πυκνα και στο downtuned radio) συνεχισα να γουσταρω αφου ηδη τα βολιωτικα παλικαρια ειχαν προετοιμασει το εδαφος,ιδιαιτερα στο planet on four legs.ο ντραμερ εκλεβε την παρασταση,δυνατη ενεργεια και fuzzαριστος ηχος,μια χαρα μας εκατσε.
και μετα ανεβηκαν οι bliss και μου το χαλασαν.για να εξηγηθω δεν ειμαι ενθερμη οπαδος του ειδους.απο μπαντες με post rock ριζες μου αρεσουν ελαχιστες οποτε δεν ειμαι η καταλληλη να κρινω.εγω λοιπον δεν θα πω πως ολο αυτο το ειδος ειναι μια κρυα μουσικη,μπορω να πω ομως πως οι συγκεκριμενοι επαιζαν κρυα μουσικη.δεν ειδα κανεναν ενθουσιασμο κανενα συναισθημα κατι εστω να υποδηλωνει οτι εκεινη την ωρα οι bliss γουσταραν που επαιζαν μπροστα σε κοσμο. αυτο ηταν το μεγαλυτερο θεμα μου κ εκει ξενερωσα κατευθειαν.
ΥΓ: οι vic το επομενο βραδυ ηταν τεραστια αποκαλυψη.ειχα ακουσει τα κομματια τους και μου ειχαν αρεσει απο την αρχη αλλα μιλαμε για τρομερο live.ελπιζω να μπορεσουν να καταφερουν να προχωρησουν γιατι ειναι μια μπαντα που αξιζει και για το ταλεντο της και για την τρομερη σκηνικη της παρουσια και αποδοση αλλα και γιατι ειχαν το μερακι και τα αρχιδια να πειραματιστουν.κριμα που εφυγε ολη η παρεα για βολο,καρδιτσα κλπ. πριν την κυριακη.αυτα λοιπον hooray για lizardia αντε και εις ανωτερα και ελπιζω συντομα να τα ξαναπ(ι)ουμε :)