Stoner Rock/Heavy Rock Κυκλοφοριες-Προτασεις

Mushroom River Band θα βρω πουθενά η τσάμπα ψάχνω?

Το άλμπουμ δεν υπάρχει… Στα καλύτερα του '08. Την κριτική την είχα δει και παλιότερα και με είχε ψήσει τρελά, αλλά δεν το έβρισκα το άλμπουμ. Τώρα το βρήκα όμως και το έχω λιώσει… Ότι καλύτερο να ακούς ενώ κάνεις σκοπιά… Ααααχ…

Με πονας. Ειχα βρει το Simsalabim στο Metal Era, 6 ευρω. Τελευταια κοπια. Και μ επρηζε ενας φιλοσμ. Δωστο μου ρε. Δωστο μου. Δωστο. Δωστο μου ρε, σε παρακαλω. Ρε τους ακουω πιο πολλα χρονια ρε. Δωστο μου. Σε παρακαλω. Και του πα στο τελος, παρτο ρε παλιολιμουτση, βαρεθηκα να με πρηζεις.

Άλλοι τα ψάχνουν σαν τρελοί και άλλοι τα έχουν και τα δίνουν έτσι…[-X:p

Μωρε κι εγω σα τρελος το ψαχνα. Τοσα χρονια μ ανεχεται ομως, τι να τον κανω. Υπεκυψα.

Potofgold, θέλω τεράστια χάρη (αν μπορείς φυσικά)… Τοπ-10 2008 με αυστηρά stoner ύφος (κι ας μην είναι 100% stoner). Φαντάζομαι οι Gomer Pyle, οι Colour Haze και οι Sleeping Karma είναι μέσα, τα άλλα 7 θέλω…

Ευχαριστώ εκ των προτέρων.

White Whitch Canyon
Planet of Zeus
Supa Scoopa
Pilgrim Fathers
Dragontears
Ancestors
Blowback

1. Dig brother, Dig!

Tι ωραίοι οι Ancestors :D:D

Είσαι τεράστιος!! Μετά από λίγο ψάξιμο άκουσα Pilgrim Fathers… Σπέρνουν δεόντως… Ωραία μουσική ρε φίλε… Θενκς.

ρε παιδια ριχτε κανα λινκ σε πμ για gomer pyle kai piligrim fathers γιατι δεν βρισκω να κατεβασω…

θενκσ

Kι εγώ θέλω!:smiley:

epsakses sto klasiko pia Google Blogs ?:stuck_out_tongue:

Sparzanza - “In Voodoo Veritas”, 2009

Ο πρώτος σπουδαίος stoner/heavy rock δίσκος της χρονιάς από τη Σουηδία.
Groovy baby :dance:

ακουσε κανεις το δισκο των spice and the rj band!!

Το Dragontears απλά δεν υπάρχει… Πολύ λιώσιμο ο δίσκος… Η φωνή του τραγουδιστή μου θυμίζει κάτι υπερβολικά έντονα αλλά δεν ξέρω τι…

Wo Fat - “Psychedelonaut”, 2009

Κυκλοφόρησαν οι καινούργιες τους StoneroBluesoΨυχεδέλειες :smiley:

'Ελα μου ντε…?

τσεκαρα το μαησπεης τους…παααρα πολυ καλοι

Το άκουσα μια φορά και μου άρεσε! Πολύ ωραίο, και όντως έχουν γλυκοκοιτάξει λίγο προς τους (ΘΕΟΥΣ) Μustasch! Θα του δώσω κι άλλες ακροάσεις βέβαια.

@potofgold: είναι ιδέα μου, ή διέκρινα σωστά και κάποιες επιρροές από… Slipknot και γενικά αμερικάνικο ήχο?:-k