από το myspace τους…
είμαστε στη μαγική λίστα!!!
καιρός ήταν…
από το myspace τους…
είμαστε στη μαγική λίστα!!!
καιρός ήταν…
το ξεθαψα σημερα και ειπα να μοιραστω την χιεβυ πραγματικοτητα μαζι σας.
παιδια πρεπει να προσθεσω το kayser-frame the world hang it on the wall
καλο.
Άκουσε κανείς το καινούριο Firebird; Παίζει και να είναι η πέμπτη-έκτη φορά που το ακούω σήμερα! Το κάνανε πάλι το θαύμα τους τα Αγγλάκια!
Έχεις κανένα λινκ γι’αυτό?Αν μπορείς στείλε μου pm.
ωραιο θρεντ! η στονερ ειναι μουσικη με @@
πς. super heavy goat ass ξεχασες νμζ…πολυ καλο γκρουπακι και ξαφνιαζομαι που παραμενει αγνωστο:-k
Όταν λέμε “ΤΑ ΠΑΝΤΑ ΟΛΑ”, το εννοούμε
http://www.rocking.gr/modules/forum/showthread.php?t=6591&page=2
Παίζει να είναι καλύτερο κι από το ντεμπούτο τους. Πολύ από προσωπικά του Brant Bjork κι ακόμα περισσότερα από Kyuss. Παίζει να γίνουν και μεγάλη μπάντα με το δίσκο αυτό.
Πολύ ωραία μπάντα οι Truckfighters.
Και τα δύο προηγούμενα είναι όμορφα, ιδιαίτερα το “Gravity X” είναι δισκάρα.
τρελα ειναι, σιγουρα καλυτερο απ’ το ντεμπουτο. το αλλο δεν το εχω ακουσει.
βασικα δεν ειναι απλα τρελα, ρεφρενακι σαν και του “New High” δεν γραφεται και καθημερινως. γενικα τα ριφφς και οι ιδεες εχουν περασει σε αλλο επιπεδο.
Acrimony - Hymns To The Stone (1994)
ο τίτλος τα λέει όλα
Με την πρώτη ακρόαση του Truckfighters έχω μείνει ενθουσιασμένος!
Από τους δίσκους που σε προκαλούν να τους ακούσεις ξανά και ξανά!
Repeat λοιπόν.
^Μια φορά το άκουσα κι εγώ και είναι πραγματικά καλοφτιαγμένο. Αυτό που λέει ο forkboy, σε πείθει και για 2η,3η,4η ακρόαση. Θα το τιμίσω ξανά :Ρ
'Επος!
Τα μέλη τους είναι σε φάση ηχογράφησης και δεν έχουν αποφασίσει ακόμα αν η κυκλοφορία θα βγει σαν Acrimony, γιατί είναι διαφοροποιημένος ο τωρινός τους ήχος. Ομορφιές…
paidia, mipos mporouma na vroume kapou kapoia tetoia sinavlia (mazoksi) se video? Torrent? Rapidshare?
De vrisko tipota, mono truckfighters, Sundial kai Spacemen3 (oxi toso stoner alla kaliptei elleimmata).
Thanks
Παλιότερα απ’ότι θυμάμαι παίζανε αρκετά live σε rapidshare. Τσεκαρέ το.
Note: Όχι greeklish αδερφέ.
ευχαριστω.
το κακο ειναι πως δεν κσερω τυφλο, και το Μαc μου εχει ξενο πληκτρολογιο (ειμαι ιταλος)…
δΕ γινεται καθολου greeklish? Χρονιαζω για να γραψω ελληνικα…
Κοίτα, από εμένα no prob, αλλά έτσι κι αλλιώς δεν είμαι moderator/admin ή οτιδήποτε άλλο. Απλά είναι ο κανόνας έτσι και τον τόνισα.