Vultures of Cult - Cold Hum
από τους καλύτερους stoner δίσκους που έχω ακούσει τον τελευταίο καιρό.groove-άρει άγρια!ειδικά κομμάτια σαν το lose yourself δε γράφονται κάθε μέρα…
Vultures of Cult - Cold Hum
από τους καλύτερους stoner δίσκους που έχω ακούσει τον τελευταίο καιρό.groove-άρει άγρια!ειδικά κομμάτια σαν το lose yourself δε γράφονται κάθε μέρα…
Να πω κι εγώ για έναν δίσκο που μου έκανε πολύ καλή εντύπωση φέτος.
Asteroid - II
Ο pot όχι μόνο τον έχει κάνει κριτική, αλλά και τον έχει βάλει ως άβαταρ!
Και μόνο τυχαίο δεν είναι αυτό! 8)
Πολλές ψυχεδελικές επιρροές, τύποι σαν τον awake θα γουστάρουν με χίλια.
Αλλά είστε κι άλλοι εκεί έξω :!:
ρε μαγκες μαι ερωτηση αν ξερει κανεις και αν υπαρχει απαντηση.λοιπον σε ποι ασυγκροτηματα τραγουδαει ο spice (τον ξερετε) περα των spiritual beggars (τραγουδουσε βεβαια και πολυ πολυ κριμ απου την εκανε),the mushroom river band,kayser,spice and th erj band ξερετε καμια αλλα μπαντα που να εχει τραγουδησει?περιμενω μαγκες
Πριν παει στους spiritual beggars ηταν στους Aeon(παρε πληροφοριες απο δω
http://www.archaic-magazine.com/showband.php?bid=8114
ευχαριστω φιλε αλλα πως θα τους ακουσουμε?
με εχεις κοψει ε
θα το τσεκαρω μιας και ειμαι σε φαση που ψαχνα κατι νεο να με ‘καψει’
Ακουω το ΕΡ τους τωρα και ειναι δυναμη…ναναι καλα ο ρομπι απο την χωρα της τουλιπας
θενξ
Big Game Hunt - Goliath
δεν τους ήξερα καν πριν ακούσω το δίσκο που πραγματικά με εξέπληξε ευχάριστα.16 συνθέσεις που βγάζουν μια ατόφια μαγκιά και σε πολλά σημεία μου θύμισαν down.δεν είναι ο δίσκος που θα συγκλονίσει αλλά ακούγεται ευχάριστα και είναι χορταστικότατος.
Αυτό. Τελικά το doomed to be stoned, παίζει να είναι το καλύτερο μουσικό blog του είδους
Ναι ειναι…
Summon The Waves θα λεγεται το καινουργιο απο stonebride
Το Shadows Like Snakes το ακουμε απο το myspace τους
Δεν ξερω αν εχει ποσταριστει, αλλα δε βλαπτει να τα ξαναβλεπουμε. Τωρα τους ανακαλυψα. Γαματο αλμπουμακι απο γαματη Κροατικη μπαντα. Στονεροψυχεδελικα ριφακια που σπερνουν, δυνατα drums και δε συμμαζευεται. Τα σπανε οι τυποι. Παω να το παρω
το ψαχνω το παραπανω των she loves pablo,where did you found it??
Οταν ειχα πρωτοακουσει το ονομα τους,γελασα, αλλα μολις ακουσα τι παιζουν τα παληκαρια τους παραδεχτηκα,περσι το ειχα λιωσει το δισκακι τους.
Γενικως η Κροατια παραγει αρκετα καλες μπαντες οπως Stonebride,Cojones,Umor(πιο σλατζ φαση),good day to die…
Aκριβως τα ιδια σκεφτομουν κι εγω σημερα οταν τους ακουσα. Βλεπω το ονομα και λεω “λωλ” αλλα μου κινησε το ενδιαφερον και τους ακουσα και εμεινα μαλακας.
Και μετα σκεφτηκα αυτο για την Κροατια γιατι λιγο πιο πριν ειχα ακουσει και τους Stonebride και ειχα πετυχει και το ονομα αλλης μιας μπαντας απο εκει και λεω “αυτοι οι Κροατες ειναι μαχιμοι” :lol:
Ρε φίλε είσαι ωραίος κροατική μπάντα που παίζει stoner…
Έμεινα έκπληκτος!!!
:!::!::!::!::!::!:
γιατι που ειν το περιεργο;; δηλαδη ελληνικη μπαντα που παιζει στοουνερ σ ακουγεται καλυτερα;;; κι ομως εχουμε γαματη σκηνη, οπως φαινεται και στην κροατια εχουνε
έχω ακούσει πολλές καλές βαλκανικές μπάντες που παίζιυν stoner.μια από αυτές είναι και οι stonebride,νομίζω από τη σλοβενία.
κάτι που έχω να προτείνω:
Trippy Wicked & the Cosmic Children of the Knight
δεν ξέρω αν τους γνωρίζετε αλλά πρόκειται για μια πολύ καλή μπάντα του stoner με την πιο southern έννοιά του.εδώ κάνουν ακουστικές εκτελέσεις σε 5 τραγούδια τους και μπορώ να πω πως το βρήκα εξαιρετική ιδέα.στα the water και southern ξεπερνούν τις αρχικές συνθέσεις και βγάζουν μια ατόφια νότια μαγκιά.
ενδιαφέρουσα κυκλοφορία.τσεκάρετε…8)
Οποιος γουσταρει μπαντες που να παιζουν κλασσικο 70’s heavy rock ας τσεκαρουν οπωσδηποτε τους Brutus
:thumbup:εξαιρετικοί οι brutus.τους άκουγα σήμερα το πρωί.
το doom to be stoned είναι όλα τα λεφτά στο χώρο!