Μόλις σηκωθώ το πρωί θα τσεκάρω άμεσα.
Από την περιγραφή με έψησες.
Amy Rose κομματάρα (και το When She Goes)
φοβερο το Amy Rose και αυτη η bluesιλα - classic rockια που βγαζουν σε ταξιδευει.
Βρηκαν αντιπαλο οι Blues Pills αλλα με αντρικα φωνητικα.
Και το As Long As I Can ειναι παρα πολυ ωραιο !
Οντως και το As Long As I Can είναι πάρα πολύ καλό!!Το τελευταίο Blues Pills δεν ακουγόταν ρε γαμώτο!!
Δεν το έχω προσέξει ιδιαίτερα. Λίγο που το άκουσα δεν μου είπε κάτι και το άφησα . Το προηγούμενο το είχα λιώσει .
Αν έχεις και άλλα στα υπόψιν σου που να μπορώ να τα βρω και σχετικά εύκολα για να τα ακούσω γράψε εδώ .
Για να καταλάβεις πέρα από τα γνωστά γκρουπ είχα ακούσει πάρα πολύ cowboys and aliens . Αν σου έχουν ξεφύγει ρίξε μια αυτιά !
Χρόνια πολλά και καλή χρονιά με υγεία και ευτυχία. Κλείνωντας αυτή η χρονιά μου έκανε ένα δώρο. Σας το παραθέτω εδώ…
Tumbleweed Dealer - TDIII - Tokes, Hatred & Caffeine
Καλή Χρονιά με υγεία και σε σένα ! Αύριο με το καλό θα ξετυλίξουμε το δώρο που μας ποσταρες !
Όλα τα καλά !
Lé Betre - Melas
Το ξέθαψα σήμερα και ευχαριστήθηκα πάλι τα dirty heavy blues rock κομμάτια των Σουηδών!!
Κρίμα που διέλυσαν!!
θα ριξω αυτια αυριο και θα ερθω για κουβεντα! Ξεχωριζει καποιο κομματι ;
Kill or Be Killed - One-Eyed Skoll - Son of a Goat-Dog
Αύριο θα σου ποσταρω. Πρόλαβα να ακούσω μισό κομμάτι το πρώτο . Τα φωνητικά κάτι μου θυμίζουν από μπάντες πέρα από stoner.
Μπορεί μα μου θυμίζει φωνητικά από core.
Να ξέρεις το whoopie cat το έχω εκτιμήσει πάρα πολύ.
Τόσο τα φωνητικά όσο και η μουσική της μπάντας δεν έχουν και πολύ σχέση με stoner!!
My mistake. Δεν ξέρω σε ποια κατηγορία να βάλω τις μπάντες που είπες ότι μπορεί και να έχουν στοιχεία .
Τα βάζω συνήθως όλα αυτά κάτω από τον τίτλο stoner για την οικονομία της κουβέντας .
και καλά έκανες drenie,σιγά το λάθος!Για μουσική μιλάμε και ο καθένας εκφράζεται όπως νιώθει!
Το όπως θέλει σχετικό είναι αλλά μάλλον καταλαβαίνω τι εννοείς .
Πως θα το χαρακτήριζες το ύφος τους αν όχι Stoner;
Βασικά υπάρχουν riffs που είναι εμπνευσμένα από μπάντες όπως truckfighters-lowrider οι οποίες έχουν σύνδεση με τον stoner ήχο.Θα το χαρακτήριζα heavy rock με hardcore-fuzz στοιχεία!!
Τέλος,για να είμαι ειλικρινής,όσο γερνάω συνειδητοποιώ ότι το stoner είναι από τις πιο αποτυχημένες μουσικές ταμπέλες!!
Χάχα χαχαχα. Συμφωνώ και συμφωνώ.
Δηλαδή αν θεωρήσουμε ότι το είδος ξεκίνησε με τους Kyuss θα προτιμούσα χίλιες φορές να το έχουν ονομάσει desert Rock ή κάτι τέτοιο .
Λοιπον το δισκακι οντως τα σπαει ισως να ελεγα οτι μου θυμιζουν και λιγο Fu Manchu αλλα οπως και να εχει ειναι πολυ ωραιο και ευχαριστο!
Θα το εκτιμούσα αν είχες να προτείνεις και άλλες μπάντες παλιές και καινούργιες .