Αγόριαstonilio + Τεφλόν Live at six dogs

Καλησπέρα!! Λαϊβάκι αυτό το Σάββατο!!

Αγόριαstonilio + Τεφλόν Live @ six d.o.g.s

Σάββατο 8 Οκτωβρίου στις 21:00

Είσοδος: 5 ευρώ

Τo Σάββατο 8 Οκτωβρίου τα αγόριαstonilio έχουν γενέθλια και γίνονται 4 ετών. Υπ’ αφορμή, λοιπόν αυτού του ευτυχούς γεγονότος, όπως και κάθε χρόνο, διοργανώνουν live - party γενεθλίων, που θα ανοίξουν οι Τεφλόν.

αγόριαstonilio

Τα αγόριαstonilio - στα 4 ηλιοκαμένα χρόνια της ύπαρξης τους - έχουν κυκλοφορήσει ένα full length album («Paranoika-Παρανόικα») αι ένα single («Σαρόντα»). Το «Paranoika-Παρανόικα» κυκλοφόρησε πρόσφατα και σε βινύλιο από την B-otherside Records. Λίγο πριν σβήσουν τα κεράκια των τεσσάρων τους χρόνων, τα αγόρια έχουν προλάβει να ολοκληρώσουν τις ηχογραφήσεις του δεύτερου full length album τους, το οποίο βρίσκεται στη διαδικασία της
μίξης. Τραγούδια από αυτό, θα ακουστούν και στο live.

τεφλόν

Οι 5 έχουν τιθασεύσει τον χρόνο. Εμφανίζονται στην δισκογραφία από το 1877 (βλ.Φωνογράφος Έντισσον) επινοώντας ξανά και ξανά τον καλλιτεχνικό τους εαυτό συνθέτοντας όλες τις μουσικές επιτυχίες που γνωρίζετε, αυτές που δεν γνωρίζετε αλλά και αυτές που θα γνωρίσετε. Από το 2007 επιλέγουν να εμφανίζονται, ύπουλα, τυχαία και σποραδικά ως τεφλόν. Ο δεύτερος δίσκος τους ήδη μεταδίδεται με κύματα άλφα από τηλεοπτικούς και ραδιοφωνικούς πομπούς αλλά και από μόντεμ-ρούτερ. Τους ξέρετε, απλά δεν τους γνωρίζετε.

Στις 8 Οκτωβρίου τηλεμεταφέρονται στο six d.o.g.s. για να ευχηθούν στα αγοριαstonilio.

Να έρθετε και να φέρετε και τα παιχνίδια σας μαζί!

stonilio!

Video από το live! :slight_smile: