At last!!
Γαματο και με μουσικη υποκρουση Child in Time που το κανει ακομα πιο ανατριχιαστικο…
Πω πω πω πω πω…
Θα καταφερω να πεισω αραγε την συζυγο να δουμε τις πρωτες 4 σεζον μαζι μεχρι τον Νοεμβριο? Δεν τα εχει δει ποτε, και ειναι αρνητικη στην ιδεα. Δεν της αρεσει γενικα το fantasy/sci-fi, αν και γουσταρει Wheel Of Time και καποια αλλα πραγματακια ενιοτε. Πως να της το πουλησω? Να της πω οτι θα κατσω να δω καποια μαλακια απο τις μαλακιες που βλεπει αν κατσει να δει το Stranger Things μαζι μου?
Καλα η επιλογη Child In Time ειναι φανταστικη… αν και δεν κολλαει με το 80ς vibe. Φανταζομαι στην σειρα βεβαια θα δουμε παρα πολλη μουσικη υποκρουση απο rock και metal στα 80ς. Δεν ειμαι σιγουρος οτι μπορει κατι να φτασει τον Eddie Munson να σολαρει Master Of Puppets βεβαια.
Καποτε παρακαλουσα την αδερφη μου να δει την 1η ταινια SW. Φουλ αρνητικη,δεν μου αρεσουν αυτα κτλ.
Της ειπα δες την 1η και αν δεν σου αρεσει δεν σου ξαναλεω ποτε. Ε σε 1 βδομαδα ειδαμε την original τριλογια και τα prequel.
Οποτε μια τετοια προσεγγιση θελει. Να δει 2-3 επεισοδιακια και αν δεν της αρεσει το σταματατε. (δεν παιζει να το σταματησετε ετσι και αλλιως )
Δυστυχως ειναι απο αυτους τους ανθρωπους που αν κατι δεν την ξετρελανει ή ιντριγκαρει ΠΟΛΥ, θα το κοψει οντως και δε θα την νοιαζει κιολας. Εγω αμα ξεκινησω σειρα, παιζει ακομα και χαλια να την βρισκω να πρεπει να την συνεχισω. Καλα οχι, αστειευομαι, εχω παρατησει σειρες, απλα γενικα παντα βρισκω κατι να προσεξω αν ειναι καλοδουλεμενη η σειρα κι οχι προχειρη αηδια, ακομα κι αν δεν ειναι του στυλ μου. Εδω καταφερα να τελειωσω το Acolyte ή ταινιες οπως το Zodiac.
Οκ και παλι εχει τοσο ενδιαφερον στην αρχη που δινω ελαχιστες πιθανοτητες να μην θελει μετα.
Θα πρέπει να το ξαναδώ γιατί δε θυμάμαι τίποτα.
Κάπου είδα θα έχουν βγει 42 επεισόδια σε 9 χρόνια. Τραγικό αλλά έτσι είναι η σύγχρονη τηλεόραση.
8 ταινιες δηλαδη, και μερικες απο αυτες τεραστιες σε διαρκεια.
Δεν ξερω αν ειναι αληθεια, αλλα φανταζομαι πως θα ειναι.
Προσωπικα δεν εχω κανενα προβλημα να περιμενω χρονια για μια σειρα οσο καλοφτιαγμενη οσο αυτη. Δεν χρειαζεται να εχουμε καθε χρονο νεα επεισοδια.
19 ωρες και 10 λεπτα συνολικα, κλαιω