Stranger Things

Μόνο εγώ έχω δει ότι η τοποθεσία της max είναι η ίδια με αυτή στο the last Jedi? :stuck_out_tongue:

Πολύ ανατρεπτική η σεζόν σεναριακά έως τώρα.
Πχ το power up στο τέλος του του επεισοδίου είναι αναπάντεχο, αν και πάντα περίμεναμε πως ο χαρακτήρας αυτός θα ήταν σημαντικός.
Μου φάνηκε επιτηδευμένο που εφαλτήριο για αυτό ήταν η κουβέντα με άλλον χαρακτήρα που έκανε άλλου είδους coming out.
So Netflix/Disney of you…

Κατά τα λοιπά κακός χαμός και υψηλότατο επίπεδο παραγωγής.

Ποιος περιμένει έναν μήνα τώρα… :smiley:

1 Like

Τρομερη Σεζον μεχρι στιγμης

Οι χαζομαριτσες μεταξυ Ντάστιν κ Στιβ μου φαίνονται λιγο υπερβολικες κ μ εκνευρίζει ο τρόπος ομιλιας της Ρομπιν αλλα κατα τ αλλα 4 επεισοδια που περασαν ομορφα.

3 Likes

Θα προσθετα και του Χοπερ με την Ηλεβεν. Εχουν κανει λιγο πιο καρικατουρε καποιες δυναμικες σχεσεων απο οσο θα προτιμουσα

2 Likes

το ξαναπιασαμε χθες και η γυναικα μου λεει “παχυνε η ηλεβεν” - ε της λεω, περασαν και 15 χρονια απο την τελευταια σεζον…

3 Likes

έλα μωρέ, τι είναι 1 μηνάς μπροστά σε 3μιση χρόνια :smiling_face_with_tear:

Χιλιοειπωμένο αστείο, αλλά ειλικρινά νιώθω ότι βλέπω κάτι εντελώς ξένο, με ξεκίνησε με recap κα οριακά έλεγα “α, ναι”

1 Like

Δεν υπαρχει περιπτωση να το πιασω αν δεν βρω κανα recap της προκοπης ρε σεις, δεν θυμαμαι απολυτως τιποτα/

1 Like

Κι εγώ που έκανα recap το καλοκαίρι πάλι δε θυμάμαι τίποτα :sweat_smile:

1 Like

το μόνο recap που χρειάζεται

f90de74af2559e0092f1070fa25d21b2

Stranger Things 4 | Eddie Munson’s Upside Down Guitar Scene | Netflix

9 Likes
2 Likes

Ξεκίνησα χθες Season 5. Ρε σεις με ξενίζει αρκετά που έχουν μεγαλώσει τόσο πολύ.

3 Likes