Street Dogs @ 7 Sins Club - 29/11/12

Από Hartimes

STREET DOGS Live in Athens!!! THURSDAY 29 NOVEMBER 2012,7 SINS CLUB,ATHENS

Ελπίζω να μη γίνει πάλι καμιά στραβή όπως πέρσυ!!!

Οντως μακαρι να μη γινει παλι τιποτα!
Ωραια νεα:)

Τελικά στο Κύτταρο θα γίνει το live και support η υπερμπαντάτα Bad Movies

Ενας διοργανωτης με @@ για να τους φερει και Θεσσαλονικη;; Πολλα ζηταω; Μαλλον ναι! :frowning:

Αφού δε θα βγει τι να τους φέρει;;;

Το ξέρω αλλα καπου πρεπει να δηλωσω την απογοητευση μου! :smiley:

Αντε να τους δουμε κι αυτους!

Μετα απο Levellers, Real Mackennzies, Flogging Molly & Street Dogs σειρα να παιρνουν κο οι Dropkick Murphys :papas:.

20 ?? καλό #-o

Dropkick Murphys τουλάχιστον στην επόμενη περιοδεία τσούκου! Και δεν νομίζω να τους βλέπουμε. Θέλουν πολλά $$$

Σε περίπτωση που δεν το μάθατε μετά την περιοδεία σταματάνε - άγνωστο για πόσο και φεύγει ο Tobe. Μη το χάσετε το live.

Θα είναι κανένας από 'δω;

Οι Street Dogs, το συγκρότημα του Mike McColgan, πρώτου τραγουδιστή των Dropkick Murphys, ανακοίνωσε πως μετά το τέλος της περιοδείας του θα προχωρήσει σε διάλειμμα καθώς τα μέλη αποφάσισαν ότι θέλουν να περάσουν περισσότερο χρόνο με τις οικογένειες τους παρά περιοδεύοντας. Ο τραγουδιστής υποσχέθηκε ότι το συγκρότημα θα επιστρέψει κάποια μέρα αλλά με μία αλλαγή γιατί ο κιθαρίστας Tobe Bean, ανακοίνωσε την αποχώρηση του από το συγκρότημα στο τέλος του 2012.

Αναλυτικότερα:

Ο frontman της μπάντας δήλωσε:

?Αρχίζοντας από τη 1η Ιανουαρίου, οι Street Dogs, θα κάνουν ένα διάλειμμα από τις ηχογραφήσεις και τις περιοδείες. Περάσαμε τα τελευταία δέκα χρόνια περιοδεύοντας ασταμάτητα και ηχογραφώντας 5 δίσκους. Ήταν ένα απίθανο γεμάτο χαρές ταξίδι αλλά την ίδια στιγμή ήμασταν μακριά από τα παιδιά μας, τις οικογένειες και τα σπίτια μας για πολύ. Πρέπει να ξανασυνδεθούμε με τις οικογένειες μας και να φροντίσουμε λίγο τους εαυτούς μας.

Θέλω να δηλώσω πως αυτό δεν είναι το τέλος αλλά ένα διάλειμμα. Νομίζω ότι μας αξίζει σε αυτό το σημείο και θα είμαστε για πάντα ευγνώμονες στις οικογένειες μας και στους φίλους για τη συνεχή υποστήριξη.

ΘΑ ΕΠΙΣΤΡΕΨΟΥΜΕ.

Με σεβασμό,

Mike McColgan

Street Dogs?

Ο κιθαρίστας Tobe Bean, συμπλήρωσε:

?Από πού να ξεκινήσω; Συνήθως διαβάζω δηλώσεις από τύπους που φεύγουν από συγκροτήματα και ξενερώνω με το πόσο χαζές φαίνονται. Επίσης το βρίσκω διασκεδαστικό όταν οι ίδιοι τύποι βγάζουν άλλη ανακοίνωση μέρες ή εβδομάδες μετά αργότερα και κράζουν τους ίδιους τύπους που τους εύχονταν τα καλύτερα. Υπόσχομαι ότι αυτό δεν ισχύει εδώ. Θα προσπαθήσω να το κάνω με το στυλ μου? γεμάτο με βρισιές και απαίσια γραμματική. Από το 2004 είμαι περήφανο μέλος των Street Dogs και ποτέ δεν μετάνιωσα ούτε ένα γαμημένο δευτερόλεπτο. Ταξίδεψα σε όλες τις γωνίες του πλανήτη και έπαιξα μπροστά σε μερικούς από τους καλύτερους οπαδούς που μία μπάντα θα μπορούσε να ελπίζει να έχει. Νομίζω ότι πάντα έρχεται κάποια στιγμή στις ζωές των περισσοτέρων που πρέπει να φύγεις από το γνωστό σου μονοπάτι και να ταξιδέψεις σε ένα άλλο για να δεις τι μπορεί να σε περιμένει. Αγαπώ αυτούς τους τύπους και αυτό το συγκρότημα τόσο πολύ που πονάει αλλά έχω αυτή την ανάγκη να δοκιμάσω να κάνω κάτι άλλο. Έχω πολλά projects για τα οποία είμαι πολύ ενθουσιασμένος όπως με το Dixie Denim Co. όπως επίσης και κάποια άλλα που έχω ετοιμάσει αλλά έπρεπε πάντα να αφήνω στη μέση λόγω υποχρεώσεων με τους Street Dogs. Σίγουρα δεν παρατάω τη μουσική και τις περιοδείες καθώς είναι το μοναδικό που ξέρω να κάνω. Αυτή η ευρωπαϊκή περιοδεία και το επερχόμενο ?Wreck The Halls? θα είναι τα τελευταία μου ως περιοδεύον μέλος των Street Dogs. Πάντα θα είμαι ένα αδέσποτο σκυλί (Street Dog) και πάντα θα είμαι ένας οπαδός! Όσοι διαβάζετε αυτό το μήνυμα, ελάτε να μας δείτε στις επερχόμενες περιοδείες και πιείτε ένα αποχαιρετιστήριο ποτό μαζί μου!!! Σας ευχαριστώ για όλες τις καλές αναμνήσεις Mike McColgan, Johnny Rioux, Marcus Hollar, Pete Sosa, Paul Rucker, Joe Sirois και το καθένα από εσάς ξεχωριστά που έχετε στηρίξει το συγκρότημα όλα αυτά τα χρόνια!!

Tobe?

Λοιπον, οι Street Dogs, και, live ειναι Μπανταρα. «Δεμενη», προβαρισμενη, που χωρις πολλα - πολλα, σου δινει τα μυαλα στο χερι.
Εχουν ωραια τραγουδια, που οταν παιζονται ζωντανα δε, αποκτουν αλλο «αερα» και σε προ(σ)καλουν να περασεις καλα, να χορεψεις, να τραγουδισεις και να «νοιωσεις» κι οσοι (καμια 100αρια και κατι λιγα) πηγαμε στο Κυτταρο χθες το καταλαβαμε καλα… και κατι παραπανω.
Μια ωρα και κατι χωρις ανασα .
Ο Mike McColgan μεγαλος frontman, ο Johnny Rioux κι ο Pete Sosa αποτελουν ενα δυνατο rhythm section και οι κιθαρες «εσπερναν» «βοστονεζικες» punk μελωδιες(?).
Εννοειται, πως θα θελαμε μια ωρα ακομα (και πιο πολυ Dropkick Murphys :p).

Ερωτηση: Που εισασταν ολοι εσεις οι οποιοι γεμισατε το Gagarin στους Flogging Molly και «φωναζετε» οτι δε βλεπετε τετοια γκρουπ? Θελουμε και Dropkick Murphys, και Social Distortion και…Αντε γεια:bye:!

Vagabonds 77: Oi! στη μάπα ρε!!! Πολύ καλή η μουσική τους και γούσταρα αρκετά. Ίσως πρέπει να βελτιώσουν λίγο τη σκηνική τους παρουσία που ήταν λίγο υποτονική. Έτσι για τη κάβλα!!

Bad Movies: Τους έχω δει ένα εκατομμύριο φορές. Αρκετά κατεβασμένοι ρυθμοί σε σύγκριση με άλλες φορές που τους έχω δει. Βέβαια δε βοήθησε και το κοινό από κάτω. Όσοι τους είδατε πρώτη φορά μη σχηματίσετε γνώμη ακόμα. Πάνω είναι πολύ διαφορετικά τα πράγματα.

Street Dogs: Τι να λέμε τώρα 70 λεπτά αλητείας με ένα McColgan να μην μένει ακίνητος ούτε ένα δευτερόλεπτο. Συνεχής αλλιλεπίδραση με το κοινό το οποίο επιτέλους έδειξε ότι ήταν στο Κύτταρο (όσοι ήμασταν τέλος πάντων). Θα ήθελα λίγη ώρα παραπάνω εννοείται αλλά και καμία “συναισθηματική” αναφορά στην επερχόμενη αποχώρηση του Tobe. Anyway όπως και να έχει άξιζε όλη τη ταλαιπωρία να κατέβω από Καβάλα για το λαιβ.

Αποκαρδιωτική η προσέλευση του κόσμου. Αυτό ακριβώς που λέει και ο djnefilim. Που ήσασταν όλοι εσείς οι “φαν” του είδους; Μόνο μπλα μπλά μου φαίνεται. Απαράδεκτο να μην ενισχύσετε από τη στιγμή και που το τικέτο ήταν μια χαρά και ήταν πρώτη (και τελευταία ίσως φορά μετά την ανακοίνωση για διάλειμμα διαρκείας). Τι να πω… ξενέρα. Χαλαρά πιστεύω ότι το συγκεκριμένο πακέτο πάνω θα μάζευε πιο πολύ κόσμο. Είμαστε πιο punk τι να κάνουμε;;;

ΩΠ! ΩΠ! Τα έλεγα εγω; Ε; Ε; \:D/\:D/

:respect:

Μερικά video από το live

http://www.youtube.com/watch?v=IM8x9EojvsA

http://www.youtube.com/watch?v=Tmx2MMUODSc

http://www.youtube.com/watch?v=PqTk-RemOzA

cheers nefilim! γαμώ τα βίντεα!

Δε με λες θυμάσαι εκτός από do or die και never alone ποια άλλα DKM παίξαν;

Astaldo νομίζω έπαιξαν τα (η σειρά είναι περίπου έτσι):

Savin hill
Strike a blow
Fading american dream