Street Sweeper Social Club

Thread για το supergroup των Tom Morello/Boots Riley.

http://www.streetsweepersocialclub.com/

Μπάντα που δημιουργείται κάπου το 2007 από τον κιθαρίστα των RATM και τον τραγουδιστή των The Coup…

Ο Morello στέλνει καμιά 20αριά samples σε κασέττα στον Riley,ο Riley βρίσκει κασεττόφωνο και ακολούθως στίχους για 11 ‘revolutionary party jams’.

1 album το 2009,με κομμάτια όπως 100 Little Curses,Promenade και (προσωπικό αγαπημένο) Nobody Moves Til We Say Go να τα σπάνε,και τα υπόλοιπα να κινούνται σε ψιλομέτρια επίπεδα…

1 χρόνο και κάτι ψιλά μετά,βγαίνει το EP,ονόματι Ghetto Blaster,με 3 cover,1 remix,και 3 νέα κομμάτια.

Ξεχωρίζουν το The New Fuck You από τα καινούρια,και τα Paper Planes και Mama Said Knock You Out από τα covers.Επίσης απογειώνεται το Promenade με ενσωματωμένο το solo που κάνει στα λάιβ ο Thomas Baptiste ‘Hitman’ Morello.
Και το Ghetto Blaster σαν κομμάτι τώρα που το σκέφτομαι καλό είναι… :stuck_out_tongue:

Anyway,ο Boots είναι μέτριος στα φωνητικά,ο Θεός κατά την άποψή μου προσπαθεί να βγάλει καινούριες ιδέες/ήχους για την μπάντα,χωρίς να σημαίνει ότι δεν ακολουθεί και την πεπατημένη (καταλαβαίνεις αμέσως ότι είναι Τομ η κιθάρα).
Όπως συνηθίζεται με τις μπάντες του Τομ,οι SSSC είναι καλύτεροι στα λάιβ,από ότι στα ηχογραφημένα.
3 οκ μουσικοί ακόμα, και βγαίνει μια ξεσηκωτική,φρέσκια δεν ξέρω αν την λες,και ψιλοάγνωστη μπάντα,η οποία δεν ξέρω αν αξίζει καταξίωσης…

Αναμένω να πάει στα αζήτητα το thread,με υποχρεωτική συμμετοχή του mr_whatsisname όμως :stuck_out_tongue:

νταξει μωρε, αν ειχανε βγαλει κανεναν ΠΟΙΟΤΙΚΟΤΑΤΟ δισκο, προφανως και δεν θα πηγαινε τοσο στα αζητητα, απλα ειναι σιντι για Morello junkies σαν και του λογου μας

Για το πρωτο σιντι καπου εχω ξαναμιλησει (μαλλον στο θρεντ του Μορελλο), αλλα ναι περα απο 3-4 κομματια, ηταν τελειως ανευρο, ενω απο το ΕΡ γουσταρω απειρα τη διασκευη σε Μ.Ι.Α αλλα και το ρεμικς του Promenade.

Τα σολο του ρεμικς πρεπει να συνοψιζουν οποιαδηποτε τεχνικη εχει χρησιμοποιησει ο μορελλαρας στην καρριερα του, κορυφαιο κομματι, οποτε βαραει τις αρμονικες απλα σηκωνονται οι τριχες πισω απο το σβερκο. Κατ’εμε κορυφαιο κομματι της περσινης χρονιας, αλλα ο δισκος σαν συνολο, meh.

Tωρα στο θρεντ μπορει να πει την αποψαρα του αααααααντε και ο ΡεδΡαμ, και μετα χωμα.

__Τσεκάρεις να δεις το opening act των NIN/JA και βλέπεις [COLOR=“Blue”]το βιντεάκι του Πρoμενέιντ λάιβ[/COLOR] και λες “ω φακ!” 8O 8)

__Ωραίος και ταιριαστός ο Μπούτς, θεούλης ο ντράμμερ (μου άρεσε πάρα πολύ) και ποιός είναι αυτός που ακούγεται σαν τον Μορέλο;! Ο ΜΟΡΕΛΟ! …και ΣΚΟΤΩΝΕΙ! καταπληκτικός απλά!

__Και μετά πας να ακούσεις και τα υπόλοιπα και… Μπλουμ. Όπως λέμε “νερομπλούμ”. :?

__Μετά βλέπεις μερικά βιντεάκια ακόμα, και καταλαβαίνεις πως ίσως να είναι και καλύτεροι λάιβ. Είναι πολύ κοντά στο πολύ καλό, αλλά δε το φτάνουν. Είναι δυνητικά πολύ καλοί, και με το EP φαίνεται να το έπιασαν το νόημα.

__Να στρώσουν λοιπόν τους κώλους τους κάτω (:p) και να βγάλουν ένα δεύτερο που να σπέρνει και στο σύνολο του και ως ιδέες που ωρίμασαν και δουλεύτικαν αρκετά (βάλτε και τον ντράμμερ μπόυ στο κόλπο, ή και άλλους να συνεισφέρουν).

__Το ταλέντο υπάρχει και ο ήχος έχει πολύ ενδιαφέρον…

[I]υ.γ. ωραίο θρεντ και ωραία/πλήρης παρουσίαση! 8)[/I]