Streetpanthers

Σου τη σπάνε και εσένα τα παρκαρισμένα αυτοκίνητα που εμποδίζουν τη διέλευσή σου από το πεζοδρόμιο; Δεν αντέχεις άλλο με τους οδηγούς που αφήνουν το αυτοκίνητό τους όπου να 'ναι επειδή απλά τους βολεύει, χωρίς κανένα σεβασμό για τους άλλους πολίτες; Βαρέθηκες να κάνεις παρκουρ για να αποφύγεις τα εμπόδια; Η λύση είναι μια.

Ban σε όλους τους παρτάκηδες οδηγούς. Γιατί έχω μεν γαϊδουρινή υπομονή, αλλά ρε π@@@@ είσαι γάιδαρος, παρκάρεις όπου γουστάρεις και η υπομονή μου εξαντλήθηκε :evil::evil:

Περισσότερες πληροφορίες εδώ

http://www.streetpanthers.gr/index.php

και discuss γιατί το κακό έχει παραγίνει

Mου ειχαν κολλησει και εμενα ενα πριν 2 χρονια… ειχα ψιλομπλοκαρει πεζοδρομιο κοντα στον σταθμο του ΚΑΤ… που βρεθηκε Street Panther εκει, ενας Θεος ξερει

Το αυτοκολλητακι ειναι τοσο χαριτωμενο που περισσοτερο για στολιδι κανει στο αμαξι, παρα για ταμπελακι προειδοποιησης. Το εβγαλε ο πατερας μου:lol:

Η αληθεια ειναι πως ειμαστε οι οδηγοι εντελως ασυνειδητοι. Ειδικα στο κεντρο της Αθηνας, σε Γκαζι/Εξαρχεια, καβαλα στο πεζοδρομιο συνεχεια ειμαστε (και εκει δεν μου εχει κολλησει κανεις τπτ:!:slight_smile:

:–


κλασικη ατακα “γαιδουριου” που εχει κλεισει διαβαση για καροτσακια και του εκανα παρατηρηση…

“ελα ρε φιλε μισο λεπτακι θα κανω, να στο περιπτερο παω για τσιγαρα”

μετα αρχικαμε τα μπινελικια…:smiley:

Deadmemories πες μου που να παρκάρω για να μου κολλήσεις αυτοκολλητάκι…
Είναι γαμάτο, κάνει πολύ…

[SIZE=“5”]Mule!!![/SIZE]

Πέρα από την πλάκα, το θέμα είναι σοβαρό, ειδικά εκεί που εμποδίζονται διαβάσεις για καροτσάκια και ΑΜΕΑ γενικότερα. Και η μόδα των SUVs την περασμένη δεκαετία διευκόλυνε ακόμα περισσότερο το ανέβασμα πάνω στο πεζοδρόμιο… [-X

Το να κλεισεις θεση για αναπηρικο καροτσακι, ειναι η TOP γαιδουρια και καταντια. Για να παρκαρεις εσυ την αμαξαρα σου, θα γαμησεις τη ζωη του αλλου… λες και δεν εχει ηδη αρκετα προβληματα ο ανθρωπος, εχει και εσενα το μαλακα να του κλεινεις τη διαβαση.

Εμενα αυτοι που μου τη σπανε πολυ παντως ειναι εκεινοι που παρκαρουν στις γωνιες στις στροφες και δε μπορεις να περασεις/στριψεις με το αμαξι. Με κανουν να ευχομαι να ειχα μια βαριοπουλα στο πορτ μπαγκαζ.

Πραγματικα δε νομιζω αυτο το φαινομενο να υπαρχει (τουλαχιστο οχι σε τετοιο βαθμο) σε αλλες χωρες.

ε κανε την ευχη σου πραγματικοτητα και εσυ…

βαλε μια βαριοπουλα στο πορτ παγκαζ :smiley:

έτσι και σε πετύχω :lightsabre::lightsabre: θα στο κολλήσω στο παμπριζ από την πλευρά του οδηγού

θα σε τακτοποιήσω και εσένα :wink:

Το θέμα με τα πεζοδρόμια είναι ότι όταν τα μπλοκάρεις με το αμάξι σου, αναγκάζεις τους πεζούς να βγουν στο δρόμο. Επίσης, μπορεί να έχεις αφήσει ένα μικρό χώρο για να περνάει και κανένας σαν τον Bleedin σε μέγεθος (πλάτος και όχι ύψος), αλλά εμποδίζεις μητέρες με καρότσια, αναπηρικά καροτσάκια κλπ

Πάντως εκτός από την κατάληψη πεζοδρομίου από αμάξι έχουμε και την κατάληψη της δεξιάς λωρίδας αρκετές φορές και μας ενοχλεί και εμάς τους οδηγούς που όταν οδηγούμε έχουμε το δεξί μάτι στο δρόμο μπροστά και το αριστερό στον αριστερό καθρέπτη για να μπορέσουμε να περάσουμε το εμπόδιο αν ένα αμάξι έχει σκατοπαρκάρει η ένας κλασσικός μαλάκας πάει εκεί που εσύ τρέχεις και ανοίγει την πόρτα ενώ σε βλέπει που έρχεσαι και εσύ πλακώνεσαι στα φρένα και μετά στο φλας.άει στο διάολο:p.επίσης αν σιχαίνεστε τη φάση που αμάξια παρκάρουν παντού μην πάτε πλακεντίας το πρωί.παίζει το 40% των αμαξιών να παρκάρει παράνομα:p

Σε άλλες χώρες έχει να παρκάρεις. Κι αν δεν έχει, έχει τροχονόμο.

Το αυτοκολλητάκι μόνο του δεν είναι λύση, πάτα του και μια χαρακιά με το κλειδί να δούμε αν θα το ξανακάνει.

Εχουν πεσει μηνυσεις για διαφορα τετοια στους street panthers. Αλλα ελα ντε, εισαι πολιτισμενος με το αυτοκολλητακι, σε γραφουν στα @@ τους. Κανεις μια χαρακια και εισαι το απολιτιστο κωλοπαιδο :stuck_out_tongue:

Προσφέρομαι να γίνω το απολίτιστο κωλόπαιδο! :smiley:

που μπορει κανεις να βρει αυτοκολλητακια?

Στο 1ο ποστ

http://www.streetpanthers.gr/index.php?option=com_content&view=article&id=10&Itemid=16

Σε ενημέρωσαν οι από πάνω. Εγώ είχα πάρει αυτά των 100 και μου τα είχαν στείλει με το ταχυδρομείο. Αλλά έχει και σημεία διάθεσης. Τσέκαρε τον χάρτη :wink:

Μπορεί να σου δώσει και η Deadmemories, καθότι η ίδια τα έχει πάρει τόσα χρόνια και ζήτημα να έχει χρησιμοποιήσει 1-2…

Ενταξει τους καταλαβαινω τους πεζους και οδηγους για παρανομα παρκαρισματα και εχω καπως υπομονη σε αυτο μιας και ο ιδιος 10 χρονια οδηγω μεστη πολη και εχω παρκαρει πολλες φορες αναγκαστικα σε παρανομα σημεια για να δω καποιον πελατη η να παραδωσω κατι.

Το αυτοκολλητακι παντως δεν εχει σχεδον καμια δυναμη μπροστα στη χαρακια.
Βρισκομαι στην Αριστοτελους (Θεσσαλονικη) πεζος (ειχα κατεβει με ταξι γιατι γινοταν χαμος με κατι διαδηλωσεις) και εκει που καθομαι σε μια καφετερια της πλατειας, ακουγεται συνχες κορναρισμα απο διπλα. Ο τυπος που ειχε κλειστει απο τον διπλοπαρκαρισμενο (και ουτε καν χαρτακι με τηλεφωνο δεν ειχε αφησει ο τρομπας) παιζει να κορναρε για 10 λεπτα ασταματητα. Αφου ειχε γινει εξωφρενων και εβριζε ολες τις χριστοπαναγιες του συμπαντος, παρνει τηλεφωνο τη τροχαια, και οταν περνουσαν απο μπροστα μου με το γερανο, βλεπω δυο τεραστιες χαρακιες σε σχημα Αναρχικων και στις δυο πορτες της μεσα μεριας :lol:

Αντε τωρα ο αλλος να ξαναπαρκαρει περιεργα :lol::lol:

Ρε παιδιά έτσι είναι μαθημένοι οι ελληνάρες…παρατάνε το αυτοκίνητο όπου βρούν και στα παπάρια τους για τους άλλους…και δεν είναι μόνο το παρκάρισμα είναι γενικά η νοοτροπία στην πδήγηση…αλλοί περνάνε με κόκκινο, άλλοι σταμάτανε στο φανάρι ακριβώς πανω στις διαβάσεις (βρε παπάρα η άσπρη γραμμούλα στο έδαφός σου δείχνει που πρέπει να σταματήσεις!) και αλλά πολλά…

όμως για να κάνω και το δικηγόρο του διαβόλου, και οι πεζοι δεν πάνε πίσω…αλλοι περπατάνε στη μεση του δρόμου (αυτό δεν γίνεται μόνο οταν έχει παρκαρισμένα αυτοκίνητα στο πεζοδρόμιο), άλλοι τρέχουν στα φανάρια και περνάνε με κόκκινο (με τη λογικη του “είμαι πεζός όποτε έχω προτερραιότητα”, κατι που δεν ισχύει) αλλοί είναι στη μέση του δρόμου και περιμένουν να περάσουν απέναντι και άλλοι που όταν τους αφήνεις να περάσουν κάνουν δέκα ώρες να περάσουν απέναντι…

οπότε είμαστε γενικα ΑΠΟΛΙΤΙΣΟΙ!! :wink: