Stress, 20/3 Gagarin

OI STRESS ΣΤΗΝ ΑΘΗΝΑ!!! ΠΕΜΠΤΗ 20 ΜΑΡΤΙΟΥ ΣΤΟ ΓΚΑΓΚΑΡΙΝ ΟΙ STRESS ΓΙΑ ΛΙΓΕΣ ΜΟΝΟ ΕΜΦΑΝΙΣΕΙΣ ΕΝ’ΟΨΗ ΤΗΣ ΕΠΑΝΑΚΥΚΛΟΦΟΡΙΑΣ ΤΟΥ ‘ΗΧΟΥ ΤΗΣ ΑΝΑΣΦΑΛΕΙΑΣ’!!! Ticket: 5 euros - doors 8:00 starts: 9:00 Από τις αρχές του 2013 οι Stress σε συνεργασία με την b-otherside records δρομολόγησαν την επανακυκλοφορία του '‘Ηχου της ανασφάλειας’. Πρόκειται για την επετειακή εκδοση των 30 χρόνων από τη πρώτη κυκλοφορία 1984-1985. Ο δίσκος κυκλοφόρησε στις 16 Δεκεμβρίου με νέα επεξεργασία και μίξη και θα συνοδευτεί από μια σειρά εμφανίσεων?. H μπάντα θα παρουσιάσει τον Ήχο Της Ανασφάλειας μαζί με το διπλό single Athens burning…

όποιος αρχίσει κράξιμο πάλι για τους πορτιέρηδες του Gagarin όπως πριν 5 χρόνια στους Γενιά του Χάους , να του κοπεί η σύνδεση στο internet.

ΑΡΚΕΤΟΣ ΚΑΙΡΟΣ ΓΙΑ ΠΡΟΒΕΣ.
ΑΣ ΚΑΝΟΥΝ ΚΑΜΜΙΑ ΛΟΙΠΟΝ ,ΓΙΑΤΙ ΑΝ ΠΑΙΞΟΥΝ ΟΠΩΣ ΕΔΩ ΠΑΝΩ…
ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΝΑ ΑΡΑΞΤΕ ΠΑΡΕΑ Κ ΝΑ ΤΟΥΣ ΑΚΟΥΤΕ ΑΠΟ ΤΟ ΜΡ3/ΠΙΚΑΠ/ΚΑΣΣΕΤΟΦΩΝΟ ΣΑΣ.

Εγω, γενικα, δεν ειμαι κατα των μαγαζιων ουτε νομιζω οτι οι Stress υπηρξαν ουδεποτε αυστηρως DIY μπαντα.

Οποτε, ναι, σε τετοιες περιπτωσεις ειμαι προθυμος να πληρωσω εισητηριο, αλλα ρε συ Πανο ειναι λιγο οξυμωρο να πηγαινεις να ακους τη “Λερο”, τα “38mm”, το “eXecute” ή δεν ξερω γω τι αλλο και προηγουμενως να σε εχουν ψαξει απο την κορυφη ως τα νυχια μη δεν πληρωσεις τη μπυρα 5 ευρω.

Κι αυτο ειναι πανω απο ολα, επειδη θεωρω οτι περα απο το εισητηριο αυτο δε θα το ηθελαν για τα ατομα για τα οποια παιζουν τη μουσικη τους, δηλαδη για μας, οι x Stress, Last Drive, Deus X Machina, ΓτΧ κ.ο.κ.

Ολα αυτα οχι ως αοριστο κραξιμο σε μαγαζια κι οσους τα επιλεγουν, αλλα μετα απο εμπειρια 2 ημερων Gagarin στους Last Drive πριν κανα μηνα.

Συμφωνώ απόλυτα με την Αρειανάρα από πάνω. 5 ? και 3 ? η μπύρα και εκεί τσιμουδιά…και σε αυτοδιαχειριζόμενους χώρους που πάνε και σε κάποιο σκοπό μπύρα από το περίπτερο. Εύγε! Έτσι… punk και αλητεία…