Σχολή Φωνητικής Τέχνης στη Γλυφάδα - Studio Vocalis

Studio Vocalis - www.vocalis.gr

?μια σχολή φωνητικής τέχνης που δημιουργήθηκε με συστατικά αγάπης για τη μουσική και το τραγούδι.

Μαζί μαθαίνουμε να τραγουδάμε και να μιλάμε σωστά, χρησιμοποιώντας τις πιο σύγχρονες και αποτελεσματικές μεθόδους εκμάθησης.

Πολύτιμη βοήθειά που προσφέρει το Studio Vocalis είναι η προετοιμασία των μαθητών του για τις εξετάσεις του αγγλικού πανεπιστημίου University of West London.

Εδώ διδάσκουμε:
[ul]
[li]Αναπνοή: Τι είναι η διαφραγματική αναπνοή και σε τι χρησιμεύει;[/li][li]Φωνητική τεχνική και τοποθέτηση: Μαθαίνουμε τον σωστό τρόπο χρησιμοποίησης και τοποθέτησης της φωνής μας, στις νότες ενός τραγουδιού, χωρίς τον κίνδυνο τραυματισμού και κακώσεων του λάρυγγα και των φωνητικών χορδών.[/li][li]Εκμάθηση όλων των τεχνικών του μοντέρνου τραγουδιού (warm ups, cool downs, staccatos, vocalizes, arpeggios, vibrato, glissando, slides, falsetto, head voice, vocal fry, belting, προφορά-ορθοφωνία, δεύτερη φωνή, στήριξη, αναπνοή, στάση σώματος, voice control κ. α. )[/li][li]Ερμηνεία[/li][li]Θεωρία της μουσικής: Διδάσκεται 1η και 2η θεωρία της μουσικής[/li][li]Ρυθμικό solfege[/li][li]Stage fear: Τεχνικές αποφυγής και απομάκρυνσης του άγχους της σκηνής. Μετατροπή του φόβου σε δημιουργηκότητα με εύκολους χειρισμούς.[/li][li]Τεχνική μικροφώνου[/li][li]Παιδικό τραγούδι: Μαθαίνουμε στους μικρούς μας μουσικούς τις νότες, τα μουσικά όργανα, το τραγούδι. Περνάμε μαζί τους μία ώρα δημιουργική, τραγουδώντας και παίζοντας, γεμίζοντας ευτυχία, χαμόγελα και γνώση![/li][li]Σεμινάρια από τραγουδιστές, ηθοποιούς, ψυχολόγους, σκηνοθέτες, μουσικούς.[/li][/ul]

Επίσης στη σχολή φωνητικής Vocalis σας δίνεται η δυνατότητα να παρακολουθήσετε μαθήματα ηλεκτρικής κιθάρας. Τα μαθήματα απευθύνονται, τόσο σε άτομα που ενδιαφέρονται να ασχοληθούν αποκλειστικά με τον τομέα της κιθάρας, όσο και σε αυτούς που επιθυμούν να συνδυάσουν τα μαθήματα φωνητικής, με ένα από τα χαρακτηριστικότερα συνοδευτικά όργανα για φωνή.
Στόχος μας είναι, οι εκπαιδευόμενοι της σχολής να ικανοποιήσουν την ανάγκη έκφρασής τους μέσω της μουσικής, βασισμένοι τόσο στις προσωπικές τους επιθυμίες, όσο και στις συμβουλές των καθηγητών τους.

Η σχολή μας βρίσκεται στο κέντρο της Γλυφάδας στη διεύθυνση: Αγγέλου Μεταξά 40Α. Τηλέφωνο: 210 8983003

Η μουσική είναι το κλειδί που ξεκλειδώνει το σύμπαν του εγκεφάλου.Δεν εχει όρια, σύνορα, δεν κάνει διακρίσεις. Γι?αυτό, το Studio Vocalis απευθύνεται σε όλες τις ηλικίες των ανθρώπων και σε όλα τα είδη της μουσικής.

Σας περιμένουμε με χαρά για δημιουργία, έκφραση, εκπαίδευση!!!