ΔΩΜΑΤΙΟ ΣΤΗ ΝΕΑ ΥΟΡΚΗ ΟΛΟΝ ΤΟΝ ΑΥΓΟΥΣΤΟ (Sublet)

Λογω αρκετα μεγαλης οικονομικης αναγκης, υπενοικιαζω το δωματιο μου στην Αστορια της Νεα Υορκης απο τις 25 Ιουλιου μεχρι τις 25 Αυγουστου, για οποιον θελει να επισκεφτει την Νεα Υορκη εκεινο το διαστημα.

Γνωριζοντας την κατασταση στην Ελλαδα, απλα θελω να τονισω οτι αυτη η περιπτωση ενδεικνυται για καποιον που ερχεται στη Νεα Υορκη για σπουδες (διδακτορικο, μαστερ κτλ) και θελει να ερθει να ψαξει για διαμερισμα/στουντιο για να μεινει μονιμα. Ετσι το ειχα νοικιασει και περσι και βολεψε μια χαρα. Ειναι κοντα σχετικα στις περισσοτερες περιοχες που θα ηθελε κανεις να ψαξει για μονιμη κατοικια, ειναι πολυ μεγαλο και παρεχω ολα τα κομφορ :p, οπως ιντερνετ (πολυ βασικο) και τα λοιπα. Air-conditioning επισης. Θα εχω αφησει και χειμερινα ρουχα, οποτε μπορειτε να κλεψετε και κανα 2 αν νομιζετε οτι δε θα το καταλαβω. Επισης, μενω με την ξαδερφη μου, η οποια ειναι μια χαρα γκομενακι, οποτε μπορει να σας κατσει κιολας. Παρολα αυτα, ο καθενας εχει το χωρο του και την privacy του, καθως τα δωματια απεχουν 15 μετρα.

Αν ξερετε καποιον που μπορει να ενδιαφερεται σας παρακαλω προωθηστε το. Περισσοτερες λεπτομερειες με ΠΜ, η τιμη στην οποια το νοικιαζω ειναι ελαφρως χαμηλοτερη απο το μηνιαιο ενοικιο που πληρωνω εγω, και σαφως πολυ πιο συμφερουσα απο οποιοδηποτε ξενοδοχειο μπορει να νοικιασει κανεις, ακομα και για μια βδομαδα. Βεβαια δε θα εχετε καποιον να σας πλενει τις πετσετες και να στρωνει τα σεντονια, αλλα τι να γινει.

Στελνω και φωτογραφιες ξαδερφης σε οποιον καταθεσει σοβαρη προταση.
Κοκκινομαλλα με πρασινα ματια ειναι και πολυ λεπτη γενικοτερα.

Νουμερο σουτιεν?

απιστευτο και ομως αληθινο!!!

αν δεν ειναι φεηκ, ειναι μακράν η πιο κουφή μικρή αγγελία που έχει ποσταριστεί

αν είχα άδεια, το έκλεινα εγώ πάντως

Xωρίς πλάκα είναι και γαμώ! Αν μπορούσα άνετα πήγαινα!!!

+1.000 :lol::lol:

για αρχή πρέπει να πάει σε άλλη κατηγορία…

ΜΕΓΑΛΕΣ αγγελίες.!!

+00 :smiley:

Για αρχή κάνε και μια πάσα το μειλ της ξαδέρφης σου να της στείλουμε και αυτηνής την αγγελία!

Πρωτη φορά συμφωνούν τόσο πολύ μαζί μου… μα συν 00.??? :lol:

Παιδια η αγγελια εκτος απο το κομματι με την ξαδερφη ειναι 100% αληθινη. Δηλαδη και η ξαδερφη υπαρκτη ειναι, αλλα δεν την παρεχω. Εκτος αν θελει η ιδια.

Μαλλον εχει βρεθει Αμερικανα ενοικιαστρια, αλλα θα προτιμουσα ΕΛΛΗΝΟΠΟΥΛΟ, οχι για εθνικους λογους ομως. Καθαρα για πρακτικους.

Σας ευχαριστω για το σεβασμο σας απο δω και στο εξης, τα οποια αστειακια ειναι καλοδεχουμενα φυσικα, αλλα αν βρεθει και ατομο που να ενδιαφερεται, ακομα καλυτερα. Ξερω πως δεκαδες φοιτητες ερχονται στο Νεο Κοσμο για σπουδες καθε χρονο απο την πατριδα, και οπως ηδη ανεφερα, ετσι νοικιασα το δωματιο μου και περυσι, οποτε αν γνωριζετε καποιον που θα μπορουσε να ενδιαφερεται, πασαρετε το. Σας ευχαριστω.

ΥΓ. Μπορει να φαινεται παραξενο στην Ελλαδα που εχουμε ολοι μας καλομαθει σε καποιες πολυ συγκεκριμενες ανεσεις, αλλα στην Αμερικη και ειδικα στη Νεα Υορκη, η υποθεση housing χαρακτηριζεται απο δυο λεξεις : everything goes. Ενοικιασεις δωματιων για 2 βδομαδες, για 4 μηνες, μεχρι και ατομα τα οποια νοικιαζουν το δωματιο τους σε αλλους επειδη δεν εχουν δουλεια, και πανε και μενουν σε συγγενεις ή φιλους προσωρινα. Μη νομιζετε οτι ειμαι κανας περιεργος δηλαδη :!:

Δε νομιζω να σε περασε κανεις για περιεργο.Για μαστρωπο ισως… :stuck_out_tongue:

Αν την προσφερεις δωρεαν την κοπελα κανεις δε μπορει να σε κατηγορησει για μαστρωπεια :!:
Τωρα το αν ο επιδοξος εραστης φαει ξυλο απο την ιδια την κοπελα ειναι αλλο θεμα…

Παιδια και εγω νοικιαζω κατι μποξερακια.Οποιος θελει πμ :stuck_out_tongue:

Επιβεβαιώνω πως αυτά που γράφει ο QS για το θέμα “στέγη στη ΝΥ” ισχύουν και πράγματι για κάποιον που πάει για να βρεί σπίτι εν όψει εγκατάστασης η λύση του να μείνει στο δωμάτιο του QS θα είναι σημαντικά φτηνότερη από το να πάει σε ξενοδοχείο. Και για κάποιον που πάει για τουρισμό τον Αύγουστο και ενδιαφέρεται περισσότερο να κάνει οικονομία παρά να έχει ανέσεις ξενοδοχείου θα μπορούσε να είναι μία λύση.