ειδα μερικα videaκια στο youtube, οκ βρηκαν ενα τελειο μιμο, αλλα αυτο που ειδα δε με κερδισε πουθενα και για κανενα λογο. δλδ νταξει να τους βλεπω να παιζουν ετσι οπως ειναι το pool shark… ξερωγω;
ΙΣΩΣ υποκυψω τελευταια στιγμη αν εχει κανα 15ρι και δεν εχω τιποτα να κανω εκεινη τη μερα, αλλα και παλι δεν ξερω
Nτάξει να σου πω την αλήθεια, επειδή η επανασύνδεση είναι και πρόσφατη δε τους έχω τσεκάρει για να ξέρω το πως είναι πλέον. Σίγουρα ο bradley ήταν το πιο σημαντικό μέλος της μπάντας, σίγουρα ήταν εξαιρετικά ταλαντούχος, σίγουρα οι sublime δεν θα’ ναι ποτέ αυτοί που ήταν (και οι ιδιοι το’ χουν δηλωσει αυτο, ασχετα με το αν παλιοτερα δε σκεφτόντουσαν το reunion), σίγουρα θα προτίμουσα να μην είχε γίνει μια τέτοια κίνηση επανένωνσης, αλλά όλα αυτά δεν αναιρούν, ότι στο βάθος του χρόνου οι sublime υπήρξαν μια τεράστια, τίμια και low profile μπάντα φίλων. Και φυσικά αν δεν είχα εξεταστική και ήμουν Αθήνα, θα πήγαινα να τους δω ασυζητητί, ακόμα και για να πάρω μια πάρα πολύ μικρή γέυση της μπάντας της οποίας υπήρξε κάποτε frontman ο ταλαντούχος αυτός τύπος, και η οποία μας χάρισε απίστευτές, feelgood και όχι μόνο κομματάρες. Κακά δε νομίζω να περάσει κάποιος που θα πάει πάντως…
Eγώ πάντως, που θα’ σαι και Αθήνα, σου λέω να πας! Θα είναι καλοκαιράκι με ωραίο καιρό, πάρε κανά φιλαράκι, τις μπυρίτσες σας, και θα περάσετε γαμώ! Και σκέψου τους έχω παρατήσει:p