Suede Live in Athens 11/9

H επανένωσή τους ήταν αίτημα ετών για τους οπαδούς τους. Όταν πριν λίγους μήνες έγινε γνωστό ότι ο Brett Anderson και η παρέα του θα ξαναπεριοδεύσουν, τα μεγαλύτερα φεστιβάλ έδωσαν μάχη για να τους εντάξουν στο line-up τους. Άλλωστε, οι Suede κυριολεκτικά κυριάρχησαν στα 90ς και είναι ένα από τα πλέον επιτυχημένα βρετανικά συγκροτήματα στην ιστορία.

Και οι 4 δίσκοι τους που κυκλοφόρησαν την δεκαετία του 90 έγιναν χρυσοί, με τους 3 να φτάνουν ως και στο Νο1 των charts! Το συγκότημα ήταν διαρκώς στην επικαιρότητα, με καθε νέο single τους να κάνει επιτυχία: She’s In Fashion, Trash, Beautiful Ones, Saturday Night, Animal Nitrate, So Young, Stay Together, We Are The Pigs, Lazy, Filmstar, New Generation είναι μόνο μερικά από τα τραγούδια τους που έγραψαν ιστορία.

Από το 2003, όταν και διαλύθηκαν, ο μύθος των Suede συνέχισε να μεγαλώνει. Η εμφάνισή τους την Κυριακή 11 Σεπτεμβριου στον εξαιρετικό χώρο του Entertainment Stage είναι ένα εξαιρετικό δώρο για τους οπαδούς τους!

Εισιτήρια

Πωλούνται προς 35 Ευρώ στο www.ticketarena.gr και από τις 19 Ιουλίου στα καταστήματα Public και Tickethouse.

Την ημέρα της συναυλίας, εισιτήρια θα πωλούνται μόνο από το ταμείο του Entertainment Stage προς 40 Ευρώ.

Πληροφορίες: 210 9611118 και www.detoxevents.gr

Επικοινωνία με media: Σταύρος Στριλιγκάς, www.myspace.com/pragency

http://www.detoxevents.gr/index.php?option=com_content&view=article&id=155%3Asuedeathens11&catid=3%3Anewsflash&Itemid=55&lang=el

Πολύ ωραία!!
Δεν είχα καταφέρει να δω τον Brett Anderson πριν 2-3 χρόνια που είχε έρθει(πότε ήταν? θυμάται κανείς?) και είχα ζηλέψει που θα έπαιζαν Θεσσαλονίκη άσχετα που τελικά ακυρώθηκε.
O χώρος είναι αυτός που έπαιξαν και οι Interpol?

Ο ίδιος είναι, ναι. Υπήρχαν κάποια παράπονα για τον ήχο στους Interpol, αλλά εγώ από εκεί που ήμουν άκουγα μια χαρά. Εν ολίγοις, μου αρέσει ο χώρος.

Χαίρομαι πάντως που τον τελευταίο καιρό έρχονται αρκετά μεγάλα ονόματα από τον indie/alternative χώρο. Ελπίζω να γίνεται πιο συχνά. Δίχως αμφιβολία αξιέπαινη η προσπάθεια της DETOX.

Ps. Ο Brett Anderson, αν δεν κάνω λάθος, είχε έρθει το φθινόπωρο του 2008.

Αν αναλογιστώ πάντως την πιθανότητα να παρουσιάσουν και ορισμένα από τα b-sides τους, όπως έκαναν σε Λονδίνο και Δουβλίνο, τότε το δίλημμα στο οποίο αναφέρθηκα πριν ανάμεσα σε Suede και Primal Scream παύει να υφίσταται για μένα. Και είναι τόσο ακαταμάχητες οι πρόσφατες επανεκδόσεις των δίσκων τους που με ‘‘αναγκάζουν’’ να τους επιλέξω. Και στην τελική, όταν έχω περάσει εξαιρετικά στη συναυλία τους το 2003 με τις περισσότερες επιλογές να είναι από το A New Morning, οι τωρινές τους επιλογές από το αριστουργηματικό υλικό των τριών πρώτων τους δίσκων διασφαλίζουν μία εξαιρετική συναυλία.

Πολύ καλή είδηση…Κατά πολύ μεγάλο ποσοστό θα είμαι εκεί…:yahoo:=D>

Πήρα εισιτήριο από το Public σήμερα…Αριθμός 805 (μάλλον δεν έχει καμία σημασία αυτό:p)…Πολύ λιτό το εισιτήριο πάντως #-o
Ξέρουμε τι ώρα αρχίζει;;Και τι ώρα θα βγουν οι Matisse:-k

Πολύ καλοί χτες οι Suede…Για 80’ περίπου ο Brett Anderson χόρευε και τραγούδαγε ασταμάτητα…:dance:Αν θυμάμαι καλά βέβαια έλειπαν αρκετά από τα γνωστά τραγούδια τους (she’s in fashion , stay together , lazy)…:?
Oι Matisse τους είδα σχεδον από την αρχή καλοί ήταν , μου άρεσαν αρκετά…
Ο χώρος (Live entertainment stage) επίσης πολύ καλός , μου άφησε πολύ καλές εντυπώσεις…Καινούριος χώρος , ευρύχωρος και με καλό εξαερισμό…Το μονο μειονέκτημα είναι η σχετικά χαμηλή σκηνή (μάλλον ήταν νυχτερινο κέντρο παλιότερα) και ο μέτριος ήχος (αρκετά μπουκομένος ειδικά στην αρχή , αργότερα βελτιώθηκε)…Ίσως να έφταιγε το σημείο που ήμουν (επάνω)…
Πάνω από 1.500 άτομα χτες , δεν περίμενα να έχει τόσο πολλούς βλέποντας και την πολύ μικρή κινητικότητα που υπήρχε εδώ…
Πάντα τέτοια να έχουμε και μακαρι να μας ξανάρθουν…:slight_smile: