Suicidal Angels/Domination/Bio Cancer/Exarsis 19/4 @ Gagarin 205


Έχουν περάσει 2,5 χρόνια (!) από τότε οι Suicidal Angels έδωσαν το τελευταίο headline show τους στην Αθήνα. Από τότε μέχρι και σήμερα, το συγκρότημα έχει γιγαντωθεί αποτελώντας όχι απλά το κορυφαίο Ελληνικό thrash σχήμα αλλά κι ένα από τα πλέον επιτυχημένα νέα thrash metal συγκροτήματα ολόκληρου του κόσμου. Οι ακατάπαυστες περιοδείες τους ανά την Υφήλιο, οι υψηλές πωλήσεις (το τελευταίο τους album βρέθηκε στα charts πολλών ευρωπαϊκών κρατών) και κυρίως το γεγονός ότι έχουν κερδίσει την εκτίμηση των Ιερών Τεράτων του χώρου (ο Mille των Kreator, o Schmier των Destruction, o Κarl Willetts των Bolt Thrower κ.α. μιλούν με τα καλύτερα λόγια γι? αυτούς) αποδεικνύουν πως το ταλέντο σε συνδυασμό με τη σκληρή δουλειά μπορούν ν? αποφέρουν καρπούς.
Στις 19 Απριλίου, οι Suicidal Angels θα βρεθούν στη σκηνή του Gagarin παρουσιάζοντας ένα παγκοσμίου επιπέδου thrash show. Για τη συγκεκριμένη εμφάνιση, το συγκρότημα θα έχει ηχητικό και φωτιστικό εξοπλισμό ειδικά σχεδιασμένα για την περίσταση, θα παρουσιάσει, αποκλειστικά, νέο υλικό ενώ στη σκηνή θα εμφανιστούν μαζί τους κάποιοι guests, τα ονόματα των οποίων θα συζητηθούν… πολύ!
Τη συναυλία θ? ανοίξουν οι Domination και θ? ακολουθήσουν οι Bio Cancer και οι Exarsis, τα πλέον ανερχόμενα ελληνικά thrash σχήματα. Οι ίδιοι οι Suicidal δηλώνουν:
«Δυόμισι χρόνια σχεδόν μετά το τελευταίο μας headline show στην Αθήνα, είμαστε στην πλέον ευχάριστη θέση ν? ανακοινώσουμε πως στις 19 του Απρίλη του τρέχοντος έτους, θα τραντάξουμε συθέμελα το Gagarin 205! Η πρώτη εμφάνιση μας επί ελληνικού εδάφους με τον Χρήστο, θα πλαισιωθεί από τα support acts των ανερχόμενων thrash συγκροτημάτων Exarsis, Bio-Cancer και Domination. Ανυπομονούμε να σας δούμε όλους εκεί και να thrash-αρουμε όπως μόνο μαζί ξέρουμε και μπορούμε.»

Τιμή εισιτηρίου: 10 ευρώ

Σημεία προπώλησης :

Monsterville (Θεμιστοκλέους 53)
No Remorse Records (Γαμβέτα 4)
Metal Era (Εμ. Μπενάκη 22)
Sirens Records (Νικηταρά 14)
Top Man (Ηφαίστου 2)

May the legions of the Moshing Crew gather!!!

Γαμώ τα νέα είμαστε μέσα ήδη :smiley:

μεσα κ γω

…γαμώ …μέσα:):!:

Και εγω μεσα, ευκαιρια να λιωσω τους πολυ καλους δισκους των Suicidal Angels και να τους δω πρωτη φορα live.

…όπου νά’ναι θα πάρω και την επανακυκλοφορία του πρώτου, και θα είμαι κομπλέ:):!:

τσιμπησα κ γω σημερα,ετοιμοι για πιτ

Bump, πλησιαζει το live, πηρα εισιτηριο το Σαββατο, ετοιμαζομαι και ανυπομονω… Οι Suicidal Angels ειναι πλεον ονομα στον χωρο παγκοσμιως με το Bloodbath να ειναι thrash δισκαρα-δυναμιτης. Παγκοσμιες περιοδειες, επαγγελματισμος σε ολους τους τομεις, το 'χουν… Το The Brutal State των Exarsis γαμαει και δερνει και εχει στιχαρες (τσεκαρετε το οσοι δεν το εχετε κανει), οπως και το Ear Piercing Thrash των Bio-Cancer, νεες μπαντες με ορεξη, ενεργεια, λατρεια για το thrash metal, ολα τα καλα… Και guests Katsionis και Schmier… Προβλεπεται thrash οργιο, θα γινει μακελειο…

τι ωρα ανοιγουν οι πορτες;

η τιμη του εισητηριου ειναι 10 ευρω ακομα και εξω απο την πορτα?
7.30 ανοιγουν οι πορτες!!

Το προγραμμα για αυριο ειναι

Doors: 19.00
Domination: 19.30 - 20.05
Bio-Cancer: 20.20 - 21.05
Exarsis: 21.20 - 22.05
Suicidal Angels: 22.30

Το εισιτηριο 10 ευρω θα εχει και εκει απο οσο ξερω. Αντε μια μερα εμεινε.

thrasoχαλασμος σημερα!παμεεεεεεε

Bloodbath Over Athens σημερα…

Καλα να περασουμε παιδες, να στηριξουμε τις μπανταρες και να γινει ο χαμος…

[B][SIZE=“3”]THRASH METAL ΡΕΕΕΕ…[/SIZE][/B]

[SIZE=“7”]ΜΑΚΕΛΕΙΟ[/SIZE]

Φοβερη συναυλια την καταευχαριστηθηκα… Μια thrash γιορτη απο την αρχη ως το τελος. :metal:

Τους Domination δεν τους προλαβα και εφτασα μολις εβγαιναν στην σκηνη οι Bio-Cancer. Βασικα για καποιο λογο ολο το προγραμμα πηγε πιο μπροστα, ισως για να μεινει περισσοτερη ωρα για το soundcheck των Suicidal Angels. Οι Bio-Cancer λοιπον ηταν καλοι, με ορεξη, ενεργεια, πολυ συμπαθης ο τραγουδιστης και ο κοσμος γουσταρε. Το κακο ηταν οτι δεν ηταν καθολου καλος ο ηχος και τα κομματια δεν ακουγονταν οπως θα επρεπε. Με καλυτερο ηχο θα μου ειχαν αφησει ακομα καλυτερη εντυπωση.

Και παμε στους Exarsis. Αν και τα προβληματα με τον ηχο παρεμειναν, ισως να ηταν ελαφρα πιο καλος, η μπαντα θεριζε… Παθιασμενοι οσο δεν παει με αυτο που κανουν, εβγαζαν απιστευτη πωρωση πανω στην σκηνη και ολα τα μελη εδειχναν να το ευχαριστιουνται. Ο Alex στα φωνητικα, κουρεμενος με το ξυραφι πλεον, αλωνιζε δεξια αριστερα και εβγαζε τα πολυ ιδιαιτερα φωνητικα του οπως τους αρμοζουν, ο Παναγιωτης στην κιθαρα ηταν η ηρεμη δυναμη, ο Πανος Σπανος η “μεταγραφη” απο τους Suicidal Angels εχωνε και εχωνε και εχωνε, ο Γιωργος στα νταμς σταθερος και δυναμικος και ο Χρηστος στο μπασο ολα τα λεφτα. Ανελεητο χτυπημα με μαλλι ως τη μεση και με απιστευτη ενεργεια ετρεχε σε ολη τη σκηνη. Με εκαναν να ιδρωσω, να χτυπηθω και να περασω πολυ καλα, οπως και τον υπολοιπο κοσμο στο μαγαζι και αν συνεχισουν ετσι θα μεγαλωσουν και αλλο.

Και ηρθε η ωρα για το κυριως πιατο της βραδιας. Απο τις 22.20 που βγηκαν στην σκηνη μεχρι τις 23.50 που αποχωρησαν απο αυτην οι Suicidal Angels μας πηραν τα σκαλπ. [B][SIZE=“3”]ΠΑΝΙΚΟΣ[/SIZE][/B]… Επαγγελματιες σε ολα τους, πραγματικα δεν εχουν να ζηλεψουν τιποτα απο μια ξενη thrash metal μπαντα. Απο τις κινησεις τους μεχι την αποδσοση τους και απο το ολο παιχνιδι τους με το κοινο δειχνουν μια μπαντα που ρουφηξε σαν σφουγγαρι ολες τις εμπειριες και την γνωση του πως λειτουργει ολο αυτο απο τις περιοδειες με μεγαλα ονοματα του χωρου. Και τωρα ειναι η ωρα τους να γινουν ακομα μεγαλυτεροι, γιατι πολυ απλα το 'χουν… Ο ηχος ηταν παρα πολυ βελτιωμενος σε σχεση με τα αλλα συγκροτηματα αν και δεν ελειψαν τα προβληματα και εδω. Στην αρχη υπηρχε προβλημα με τα drums του Ορφεα και ο τεχνικος προσπαθουσε να λυσει το προβλημα και σε αλλα 2 σημεια της συναυλιας υπηρχε προβλημα με την κιθαρα του Χρηστου την “μεταγραφη” απο τους Exarsis και νεοτερου μελους της μπαντας. Ο οποιος Χρηστος εχει δεσει αψογα με τους υπολοιπους και ηταν αλανθαστος εκτελεστικα χθες. Μπραβο στο παιδι και του ευχομαι αναλογη συνεχεια. Ο Ορφεας στα ντραμς ηταν πολεμικη μηχανη, δεν εχανε χτυπο και ο Αγγελος στο μπασο που συμπληρωνε το rhythm section και αυτος σε καλη βραδια και γουσταρα πολυ γενικα το στησιμο του στην σκηνη και την επικοινωνια που ειχε με τις κινησεις του με τον κοσμο. Ο Νικος στα φωνητικα και την κιθαρα ειναι δικαιως ο frontman της μπαντας και χτες απεδειξε οτι εχει τη στοφα που χρειαζεται για να παει η μπαντα ακομα πιο μακρια. Φοβερος στα φωνητικα του, το ιδιο και στην κιθαρα και επικοινωνιακος με τον κοσμο. Ειχαν και τους guests τους τον Bob Katsioni και τον Schmier που οταν ανεβηκε στην σκηνη εγινε ο χαμος και στην 1 ωρα και 30 λεπτα που επαιξαν απεδωσαν υλικο απο ολους τους δισκους τους και γενικα ηταν χορταστικοι, αν και προσωπικα ηθελα και αλλο.

Συνολικα απολαυστικοτατη βραδια και μακαρι να επαναληφθει ολο αυτο. Ηδη ανυπομονω για την στιγμη που θα ξαναδω live τις μπαντες και με συνεχιση της προσπαθειας και της δουλειας ολες οι μπαντες μπορουν να κανουν το επομενο βημα γιατι εχουν τα προσοντα.

ανταποκριση δεν εχουμε στο σαιτ;;ειναι που στηριζει την ελληνικη σκηνη ναι.

Δικό μου report από το live :slight_smile:

Πολυ καλο το report σου Imperium και καλη χρηση των αγγλικων. Μπραβο σου.

Και εδω θα συμφωνησω με τον mike(blackie). Γιατι δεν εχει report το site του Rocking απο την συναυλια? Ματαια περιμενα να ανεβει ενα report αλλα δεν… Τεραστια παραλειψη και ειναι κριμα για τα συγκροτηματα.