Suicidal Angels, Released Anger, Karma Violens, Abyssus @ Gagarin205

Suicidal Angels

Special Guests:
Released Anger
Karma Violens
Abyssus

Τιμή εισιτηρίου: προπώληση 10 ευρώ, ταμείο 12 ευρώ

Σημεία προπώλησης: Viva.gr, καταστημάτα Public, SevenSpots, Media Markt, Reload (Πανεπιστημίου 54), Ευριπίδης

Η Αθήνα κ γενικότερα η Ελλάδα, δε θα μπορούσε ποτέ να είναι εκτός του συναυλικού μας χάρτη! Μετά την κυκλοφορία του έκτου δίσκου μας και την ολοκλήρωση της ευρωπαϊκής μας περιοδείας, επιστρέφουμε, σχεδόν τρία χρόνια μετά, στην Αθήνα για μια μοναδική συναυλία. Με καινούριο δίσκο, ανανεωμένο line up, μα πάνω απ’ολα με την παρουσία σας, πρόκειται να είναι μια ακόμη νύχτα αναμνήσεων! Στις 17 Φλεβάρη, λοιπόν, σας περιμένουμε στο Gagarin για ένα thrash ολοκαύτωμα, όπως μόνο η Αθήνα ξέρει να δημιουργεί.

Οι Suicidal Angels δημιουργήθηκαν στην Αθήνα το 20ο1, ξεκινώντας ως μια σχολική μπάντα που έπαιζε old school thrash metal. Από την ηχογράφηση του δεύτερου demo και μετά, το 2003, τα πράγματα αρχίζουν να σοβαρεύουν, τα πρώτα live κανονίζονται και το πρώτο τους ΕΡ γίνεται αποδεκτό με φοβερές κριτικές στην Ευρώπη. Με ηχογραφήσεις και, κυρίως, περιοδείες, οι Suicidal Angels γίνονται στην αρχή υπολογίσιμη και στη συνέχεια μεγάλη δύναμη της διεθνούς thrash σκηνής, φτάνοντας να κυκλοφορούν το 2016 το έκτο studio album τους Division of Blood και δίνοντας εκρηκτικά, γρήγορα thrash metal live κατά τον προσφιλή τους τρόπο.

The journey goes on. Join the moshing crew!

Released Anger

Οι Released Anger δημιουργήθηκαν το Νοέμβριο του 2004 στη Αθήνα - μουσικά κυμαίνονται στο old-school thrash metal. Συνδυάζοντας στοιχεία τόσο από την Αμερικάνικη σχολή όσο και από την Ευρωπαϊκή, κατάφεραν με μια σειρά από κυκλοφορίες να κάνουν γνωστό το όνομά τους, τόσο στην Ελλάδα, όσο και στο εξωτερικό.

Από το πρώτο κιόλας EP πραγματοποιήθηκαν πολλές εμφανίσεις επί ελληνικού εδάφους, οδηγώντας τους στην πρώτη ολοκληρωμένη δουλειά “Faces Of Fate” (2007) μέσω της Eat Metal Records για την Ευρώπη και την Kill Again Records για την Αμερική, όπου πραγματοποιήθηκαν και οι πρώτες συναυλίες στο εξωτερικό, καθώς και οι πρώτες εγχώριες μίνι περιοδείες.

Αυτήν τη στιγμή οι Released Anger, μετά την κυκλοφορία ενός 7" βινύλιο single “Virus” (2008) και του “Monarch In Life” (2010) split με τους Dead City, μόλις κυκλοφόρησαν το “Revolution Starts Here” (2016) split 7" βυνίλιο, με τους θρύλους του αμερικάνικου Thrash Metal Whiplash και ετοιμάζουν να κυκλοφορήσουν το δεύτερο full length album “Revenge”, το οποίο αναμένεται να κυκλοφορήσει μέσα στο 2017.

Karma Violens

Αν πιστεύεις στο karma, πιστεύεις και ότι η βία είναι εγγενές χαρακτηριστικό της ανθρώπινης φύσης. Το karma στις ινδικές θρησκείες είναι το concept της δράσης, που δημιουργεί ολόκληρο τον κύκλο αιτίου και αιτιατού. Η βία είναι μέσα σε όλους μας, ανεξέλεγκτη ή όχι, αλλά σε κάθε περίπτωση ανθρώπινο χαρακτηριστικό και κάτι που παρατηρείται καθημερινά στις μοντέρνες κοινωνίες - ο συνδυασμός τους είναι αναπόφευκτος, γιατί κάθε δράση δημιουργεί βίαιη αντίδραση.

Οι Karma Violens είναι μια μπάντα του extreme metal (death, thrash, black) συνδυασμένο με hardcore γραμμές. Το πιο πρόσφατο άλμπουμ τους, “Skin Of Existence” κυκλοφόρησε το 2015 και περιλαμβάνει 11 κομμάτια που καταργούν τα σύνορα μεταξύ των ειδών του metal - το συγκρότημα περιοδεύει όσο περισσότερο μπορεί, έχοντας παίξει μεταξύ άλλων με τους Judas Priest, Amon Amarth, Fear Factory, Arch Enemy, The Black Dahlia Murder, Heaven Shall Burn, Rotting Christ, Septic Flesh, The Ocean, Darkest Hour κ.λπ.

Abyssus

Οι Abyssus είναι μία old school death metal από την Αθήνα. Δημιουργήθηκαν το 2011 και το 2012 κυκλοφόρησαν το πρώτο τους Ε.Ρ. “Monarch to the Kingdom of the Dead”. Αφού κυκλοφόρησαν δύο split (με τους τσέχους Morbider και τους θεσσαλονικείς Nocturnal Vomit), το 2014 κυκλοφορούν το δεύτερο τους Ε.Ρ. ''Summon the Dead" και σχεδόν παράλληλα αλλo ένα split με την crust/punk μπάντα των Slaktgrav. To 2015 ήταν η χρονιά να κυκλοφορήσουν το ντεμπούτο τους ''Into the Abyss" από την ισπανική Memento Mori ηχογραφημένο στα Unreal studios. Η μπάντα συνέχισε να δραστηριοποιείται δισκογραφικά ηχογραφώντας και κυκλοφορόντας split με Death Courier, Dream Long Dead, Slaughtered Priest, Blessed by Perversion και Slaughterday ενώ μέσα στο 2016 κυκλοφόρησε και η συλλογή “Once Entombed…” Αυτό τον καιρό ετοιμάζεται νέο υλικό για τον επόμενο δίσκο (και κάποια ακόμη splits) που υπολογίζεται να κυκλοφορήσει μέσα στο 2017 υπό τον τίτλο ''Death Revival".

ημερομηνία?

Στις 17 Φλεβάρη, λοιπόν, σας περιμένουμε στο Gagarin για ένα thrash ολοκαύτωμα, όπως μόνο η Αθήνα ξέρει να δημιουργεί.

Ωρες εμφανισης εχουν ανακοινωθει?

Δεν με εψηνε να παω, αλλα οσοι πατε παρτε ωτοασπιδες μαζι γιατι πλεον το τρεμω το Gagarin…

Πηγε κανεις στην συναυλια? Τι ελεγε απο θεμα ηχου?