μαγκας… αλλα πες μας και ονοματα… 8)
Γιατι? Για να βλεπουν αυτα τα μπαντακια το ποστ κ να λενε “χαχα παλι με εμενα ασχολουνται”. Τα εχω πει σε αυτα τα μπαντακια σε αλλα 8ρεντσ δεν ειναι του παροντος. Ειμαι σιγουρος οταν αυτα τα μπαντακια ξερουν για ποιον παει το ποστ. On topic οι Σουισαινταλ σπειραν κ συνεχιζουν να σπερνουν κ μεσα κ εξω.Ας παρουν λοιπον ολοι αυτοι το μα8ημα τους κ να ακολου8ισουν τα βηματα των Σουισαινταλ ,να αφησουν τα σκατοκονε τους, να μα8ουν να κυνηγανε τα παντα με τη δικη τους δυναμη κ οχι τη δυναμη του κινιτου τους κ τοτε 8α μιλαμε για ελληνικη σκηνη στο μεταλ.
αψογο live!!ωραιο κλιμα,ιδρωτας κλπ!!κ εις ανωτερα!!
Aki 8867 πολύ ευγενικά θα σε παρακαλέσω να σταματήσεις να ξαναλές τα ίδια που είχες εκφράσει και το γενάρη στο τόπικ “ελληνική underground σκηνή” και σε άλλα τόπικ, μιλώντας πάλι με υποννοούμενα για ελληνικές μπάντες.
Μη ευγενικά αν εγώ δω ό,τι συνεχίζεις τα ίδια, τρως ένα ριπορτ για flame, ο βαρδιούχος μοντ σου σβήνει τα ποστ, συμπεραίνω και ότι κάποιος από μπάντα σου χει φάει τη γκόμενα, και πάμε παρακάτω.
Τι θα γίνει επιτέλους με αυτή τη βλακώδη συνήθεια να απευθύνονται οι μπάντες στο κοινό με το “Ευχαριστούμε Αθήνα”, “Καλησπέρα Αθήνα” κτλ;; Σε προεκλογική συγκέντρωση νομίζουν ότι είναι;
Όχι, σε supermarket.
Συγνχωμη πολυ ευγενικοτατε χρηστη του ροκιν που απειλεις – τις απειλες σου ξερεις που τις γραφω- ετσι με φασιστικο τροπο αλλους που εχουν διαφορετικη αποψη απο εσενα, η αντεργκραουντ σκηνη κ το ελληνικο κοινο εχει ηδη ξυπνησει κ δεν μπορεις να κανεις τιποτα για αυτο.
Εγω δεν εχω κατι αλλο να πω για αυτο το 8εμα, οι Σουισανταλ εδειξαν το δρομο για ολους μας. Μπραβο κ παλι μπραβο!!
εδιτ
Στο θέμα λοιπόν, πόση ώρα έπαιξαν οι Accelerator?
:lol::lol: τσουζει η ευρωπη αγορι μου???Τι να κανουμε?.. αλλοι στην ευρωπη κ αλλοι για εγχωρια καταναλωση. Ετσι δουλευε κ ετσι 8α δουλευει η βιομηχανια κ καλα κανει. Αντε τωρα στα 150 ποστσ την ημερα.Βρες καμια δουλιτσα κοκκινορουμι μπας k σου ελατω8ουν τα ποστσ γιατι σε βλεπω να πα8αινεις ποστιτιδα που 8α μας απειλησεις κιωλας :p:p
i need a bowl with pop corn 8)
(και ναι πετάγομαι όπου να ναι)
στο θέμα λοιπόν…
ευχαριστώ
Ουτε μιση ωρα κι ηταν να παιξουν 40 λεπτα απο οσο ξερω(καποιοι τον παιξανε!).Οσο παιξαν ηταν πολυ καλοι παντως και τσιμπησαμε και demo και stand by for exciter τελος παντων.
O Drummer καλός?
βαραγε σαν να μην υπαρχει αυριο.