ισχυει το Live? ακουσα οτι ακυρωθηκε για σεμπτεμβρη?:-k
11 ΣΕΠΤΕΜΒΡΗ μαν μου
στο sin city
Βασικά το έχουν ανακοινώσει εδώ και καμποσους μήνες οι Suicidal Angels στο MySpace τους. Τα έλεγα και στο θρεντ των Suicidal και δε το πρόσεξε κανείς.[-X
Ναι ρε φιλε εκει θα ειμαστε κ μαλιστα απο νωρις, τα support μετρανε…
Για να μη λέτε ότι μόνο γκρινιάζω και είμαι μουρτζούφλης είμαι μέσα με τα χίλια! Suicidal Angels τους γουστάρω πολύ, το χετε πάρει πρέφα πιστεύω. Released Anger άκουσα κάποια κομμάτια και είναι ωραία. Accelerator έχω ακούσει καλά λόγια αλλά τίποτα άλλο όπως και για SlavEATGod
ΠΑΜΕ ΝΑ ΤΑ ΣΠΑΣΟΥΜΕ ΡΕΕΕ!
Παρακαλώ πολύ τους mods να αλλάξουν το τίτλο. 24 Σεπτεμβρίου είναι το live.
Αυριο δηλαδη ?
Λιγο αργα δεν ανακοινωθηκε η ημερομηνια ?
Όχι ρε από τον Ιούνιο το γράφουν στο MySpace τους. Απλώς εγώ ξέχασα να το ποστάρω.
θα παω κ γω!σπαστε τα!!!
Εεεετσι να μαζευόμαστε πολλοί!:D:D
Το live ήταν φοβερό! Φχαριστήθηκα pit. Με τη σειρά τώρα:
Accelerator: Εξαιρετικοί και μέγιστη αδικία που κόπηκε στο μισό το σετλιστ (και καλά άργησαν να ξεκινήσουν). Γαμάτη η διασκευή στο Exciter των Judas Priest! Τσίμπησα και demo στο τέλος.8)
SlaveAtGod: Καλοί ήταν και παρότι οι παραδοσιακοί Thrashers δεν γούσταραν και τρελά έγιναν ωραία mosh pits. Είχαν και στοιχεία παραδοσιακού hardcore που μου άρεσαν. Ό,τι έπρεπε για προθέρμανση πριν τους…
Released Anger: Τους είδα πρώτη φορά και είναι πραγματικά απίστευτοι. Το pit ζεστάθηκε για τα καλά και οι κομματάρες έδιναν και έπαιρναν. Virus, Released Anger, Police Over The World καθώς και 2 κομμάτια (Selfish Bastard λεγόταν το ένα) από ένα 10" με μια άλλη μπάντα που μου διαφέυγει το όνομα. Τους στήριξα και αυτούς και δίνουμε ραντεβού στους Sodom:wink:
Suicidal Angels: Με ένα σετ με διαλεχτά κομμάτια, κόψανε κώλους! Εμπα με Crematory, Slaughtering Christianity και από κάτω χάος. Συνέχεια με The Pestilence Of Saints. Η συνέχεια είχε τα κλασσικά Bloodthirsty, Inquisition, Vomit On The Cross, Beyond The Laws Of Church. Η έκπληξη έγινε με το Child Molester από το Sanctify καθώς και με το Evil Attack από το Eternal Domination. Συνέχεια με The Prophecy. Παίχτηκαν επίσης 3 καινούρια κομμάτια (Dead Again, Final Dawn, Bleeding Holocaust). Και κλείσιμο με το κλασσικά αφιερωμένο στους οπαδούς Apokathilosis.
Υ.Γ.: Αν με είδε κανένας του forum ήμουν με μπλούζα Motorhead και ανέβηκα σε 3 κομμάτια και τραγούδισα (Bloodthirsty, Child Molester, Apokathilosis), καλό ψώνιο και του λόγου μου:lol::lol:
απο κοσμο πως πηγε?
φιλε εδωσες μια πληρη εικονα της χτεσινης λαιβαρας…ημουν πρωτη και σε ειδα…μπραβο σου…
γυρω στα 500 ατομα ειχε…
Ευχαριστώ! Παίζει και να σου μίλησα. Θύμισε μου λίγο τι φορούσες ή φάτσα. Ο Άγγελος (μπάσο) μου είπε μετά “Την επόμενη φορά ανέβα να τα πείς όλα!”:lol:. Βγήκα επίσης φωτό μαζί του, με το Παναγιώτη (κιθάρα) και με το Νίκο (κιθάρα/φωνή). Τον Ορφέα δεν το πέτυχα και έπρεπε να τη κάνω για να προλάβω μέσα.
φορουσα μια μπλουζα suicidal angels αλλα δεν νομιζω να μου μιλησες…ημουν μια απο τις κοπελες που στεκοντουσαν οπως εβλεπες την σκηνη κατω απο το μκροφωνο αριστερα…
Ετσι ετσι λοιπον γινετε ενα ονομα μεγαλο στον ελλινικο χωρο.Τερμα οι κλαψομουνιες τερμα τα φτεξιματα σε τριτους τερμα ολα. Διδαγμα …οργωσε την ευρωπη σε ΣΟΒΑΡΕΣ περιοδιες (οχι περιοδιουλες του κωλου 30ατομων/gig) για να κερδισεις σεβασμο απο τους παντες κ που 8α παει 8α σου κατσει. Μπραβο ξανα στους μαγκες σουισαινταλ κ ελπιζω να μα8αν μερικα πραγματα κ μερικα αλλα γκρουπακια του κονε που περιμενουν να εχει κοσμο το γκιγκακι τους επειδη παιξαν στο χ ψ σαπορτ. Ο κοσμος κερδιζετε με κοπο κ 8υσιες οχι με τηλεφωνακια σε promoters. Suicidal ειστε οι δασκαλοι μας.
Χμμμ κάποιες κοπέλες είδα εκεί όντως. Μήπως ήσουν μια ξανθιά που έκανε συνέχεια stage diving ή καμία επαφή?
Αυτό ακριβώς
oti eipe o filos!
Δυνατό λάιβ (είδα μόνο SA :(), αλλά έχω ένα (πολύ) μικρό σχόλιο: Τι θα γίνει επιτέλους με αυτή τη βλακώδη συνήθεια να απευθύνονται οι μπάντες στο κοινό με το “Ευχαριστούμε Αθήνα”, “Καλησπέρα Αθήνα” κτλ;; Σε προεκλογική συγκέντρωση νομίζουν ότι είναι; Εκτός των άλλων δεν είναι πολύ μέταλ. Ας έλεγαν “γεια σας ρεμάλια” και κανείς δε θα ένιωθε προσβεβλημένος. Χτες περίσσεψαν λίγο και τα “ένα μεγάλο χειροκρότημα για το ένα”, “ένα μεγάλο χειροκρότημα για το άλλο”, “αφιερώνουμε αυτό το κομμάτι στον τάδε” κτλ. Παίξε θρας και άσε τις φλωριές.
Κατά τα άλλα πολύ σφιχτή εμφάνιση, μπράβο τους.