Apisteyto…meta toses fimes ktl ktl…ema8a x8es oti erxodai sto Gagarin oi Suiciadal stis 26/5…gia na ta spasun OLA!!!
Epitelous…kairos itane gia ligo cyco ksefantoma!!!
ετσι ετσι! ελπιζω να παιξουν τους κλασσικους υμνους απο τα πρωτα!
giati ta cyco vision pop songs built to survive self destruct freedumb free your soul ktl ktl se xalane? to mono provlima tha eine ti tha protopexoune me tosous ymnous pou exoune.prosopika epizo na akouso ta alone goin breakdown ke war inside my head pos ke pos alla ke ta pio prosfata den tha me xalasoune katholou
LETS GET CYKO!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
O,ti k na pai3un …den mas xalaei…8a ta spasun ola k 8a afisun suntrimia pisw tus…Suicidal Rock…ST ST ST ST ST
Στην Υδρόγειο στις 25
Mε μια λέξη…
[SIZE=“7”]ΕΣΠΕΙΡΑΝ!!! [/SIZE]
Απλά ενα από τα καλυτερα live που έχω παρεβρεθή…Τετοιο stage diving και mosh pit δεν εχω ξαναδεί ειλικρινά…Το συγκρότημα τα έδωσε όλα,η σκηνική παρουσία ήταν ήταν αξιομνημόνευτη,ο κόσμος συγκλονιστικός (τέτοιο stage diving δεν έχω ξαναδεί,ειλικρινά) δεν μπορώ να περιγράψω άλλο…Τα υπόλοιπα αύριο…(Ισως το καλύτερο Live της χρονιάς μέχρι τώρα για μένα…)
[SIZE=“7”] YOU CANT BRING ME DOWN [/SIZE]
Μετά το live των Talisman/Pretty Maids πού συζητούσατε με τον Angmar αν θα πάτε στο live, εμένα δεν ξέρω πώς μου φάνηκε ότι άκουσα Suicidal Angels κι επέμενα πώς οι Suicidal Angels δεν έχουν καμία σχέση με hardcore/crossover και πώς είναι καθαρά thrash μπάντα, ενώ εσείς επιμένατε για το αντίθετο. Η πλάκα είναι ότι ούτε εσείς ακούσατε ποιό συγκρότημα έλεγα εγώ, ούτε εγώ ποιό λέγατε εσείς! #-o :lol:
Συνεχίζω λοιπόν…Οι Tendencies πολύ απλά τα σπασαν όλα…Φοβερή σκηνική παρουσία,αψογη απόδοση των κομματιών,ο Mike Muir σε τρελλά κέφια, γενικώς το συγκρότημα ήταν σε φοβερή κατάσταση (που δεν το περίμενα)…Το mosh-pit και το stage diving δεν είχαν προηγούμενο…Ολο το μαγαζί είχε γίνει αρένα κανονικά (good friendly,violently fun που λένε και οι Exodus)…Το setlist πραγματικά ένα Best of…You cant bring me down,how will i laugh tomorrow,i saw your mummy,pledge to allegiance,lovely,send me your money…Ηighlight της συναυλίας το ανέβασμα 30-40 οπαδών στην σκηνή(8O ) από το ίδιο το συγκρότημα(αυτά είναι…δυστυχώς δεν πρόλαβα να ανέβω…)στο pledge to allegiance οπου πραγματικά έγινε της Π******Σ… Στο τέλος πέρασαν και μας χαιρέτησαν όλους στην πρώτη σειρά…Πραγματικά ένα συγκρότημα που τιμάει την ιστορία του και που δεν έχει καβαλήσει το καλάμι παρόλο που είναι High class στον χώρο του…Τιμή και δόξα σε συγκροτήματα σαν τους Suicidal Tendencies…Η αναμονή τόσων χρόνων τελικά βγήκε σε καλό…Αντε να μας ξανάρθουν σύντομα…
Τους περίμενα 15 χρόνια… Η αναμονή άξιζε και με το παραπάνω. Ήταν ακριβώς όπω τους περίμενα. Τα χρόνια πέρασαν αλλά όυτε που τους ακούμπισαν.
Θα γούσταρα βέβαια να ήταν και ο Trujillo μαζί που πραγματικά δεν ταιριάζει με τίποτα στους Metallica.
Still Cyco After all these years!!!
…ti na leme twra…afisan sintrimia pisw tus…terastia emfanisi!!!