μμμ αλλά 30 δεν ανεβαίνω -.-
αν θες πάντως να σου δώσω το σπιτάκι ευχαρίστως:p
μμμ αλλά 30 δεν ανεβαίνω -.-
αν θες πάντως να σου δώσω το σπιτάκι ευχαρίστως:p
Kαλα Θοδωρε σιγουρα δεν ειναι για τα γουστα του μεσου χρηστη ροκιν, αλλα ετσι για να ξερεις θα ανακοινωθουν και Green Day το πιθανοτερο…
Πως σας εξιταρω ρε!
Δεν γινοταν να βαλουν σε μια μερα Arctic , Kaiser , Kings , Radiohead …
αμαν ολους 3εχςριστα … [-X
δεν παω
Bασικα εχει δικιο ο θοδωρος, ριξε ενα βλεφαρο στο περσινο λαηναπ…μιλαμε για ΕΠΙΚΑ -μοντερνα- ονοματα
Βασικα το περσινο μου αρεσε πολυ γιατι ειχε απο ποπ-ροκ συγκροτηματα μεχρι μεταλ.Δηλαδη ο καθενας θα εβρισκε και κατι να του αρεσει.Φετος μου φαινεται καπως πιο μονοτονο…
Μεταλλικα με σαππορτ Τενεησιους Ντι. ΤΑ ΠΑΝΤΑ ΟΛΑ!
Οντως αυτο μπορει να ηταν ακυρο αλλα πιο πριν ειχε Slipknot,Avenged Sevenfold ακομα και Fedder που μου αρεσουν και η πρωτη μερα επεισης φαινοταν super με RATM,QOTSA,Pennywise.
φετος φαινεται πιο μονοδιαστατο…
Βεβαια ας γινοταν ενα Reading εδω και ας ηταν σαν το φετινο!! χε χε χε!!
Ακυρο? Τι ακυρο? Παιζει ναναι οτι πιο γαματο υπηρχε… δεν ειμαι μεγας μεταλ φαν, αλλα εκεινη τη μερα θα αφηνα τα κοκκαλα μου εκει…
ααχ αβαντζεντ
Αχ Avenged δεν λες τιποτα
Δεν 3ερω αν εχει αναφερ8ει …
Rock am Ring - Rock im Park 5. ? 7. June 2009
Billy Talent
Bloc Party
Bring Me The Horizon
Dragonforce
Dredg
Enter Shikari
Flogging Molly
Gallows
Jan Delay & Disko No. 1
Juliette Lewis
Kettcar
Kilians
Killswitch Engage
Korn
Limp Bizkit
Mando Diao
Marilyn Manson
Middle Class Rut
Peter, Björn & John
Peter Fox
Placebo
Polarkreis 18
Scouting For Girls
Selig
Slipknot
The Gaslight Anthem
The Killers
The Kooks
The Prodigy
The Script
The Subways
Tomte
Trivium
Volbeat
κατι δεν μ παει καλα εδω περα…
Μωρε gamay, αλλα ειναι νωρις
Λειπει ενα τεραστειο ονομα …? :-s
οι kooks δεν ειναι στο reading-leeds και ειναι στο rock am ring…[-X
aντε ρε glastonburry …
ρε το λεω γω…περιμενε το GD tour και ολα τα φεστιβαλ θα αποκτησουν νοημα
δειτε φεστιβαλ στην κωνσταντινουπολη 17 με 19 ιουλιου.
Linkin Park, Kaiser Chiefs, Nine Inch Nails, The Prodigy, Limp Bizkit, Jane’s Addiction, Juliette Lewis and Santigold
και στην βουλγαρια θα παιξουν pain, guano apes Limp bizkit και διαφοροι αλλοι(οχι σε φεστιβαλ). εγω γτ να δωσω 150 ευρω μονο για να κατεβω στο rockwave… τραγικη ελλαδα…[-X
ΡΕ ΑΛΗΤΕΣ???
Listening to: Kayo Dot - Marathon
via FoxyTunes
Ο ελλανορ και ο στελιος86 αποτι ξερω
Εγώ πάω Hurricane…
whoops
[SIZE=“5”]Hurricane Festival 2009[/SIZE]
1η μέρα
Ting Tings αισχροί στη μικρή σκηνή, φεύγουμε να πιάσουμε θέση στη μεγάλη για Editors. Βγαίνουν με ντάλα ήλιο και γίνεται πανικός, ιδίως όταν παίζουν κομμάτια απ’ το τεράστιο The back room. Πολύ καλύτεροι σε σχέση με το Eject, τουλάχιστον απ’ όσο διάβασα στις κριτικές.
Franz Ferdinand στη μεγάλη σκηνή συμπαθητικοί ως συνήθως, με πολλή όρεξη και κέφι αλλά δεν καθόμαστε πολύ καθότι βγαίνει ο Moby στη μικρή σκηνή και οφείλουμε να τον τιμήσουμε -ιδίως εφόσον δε θα τον προλάβω στο Rockwave-. Αντικειμενικά τίποτα το ιδιαίτερο, αλλά αγαπάμε Moby και μας άρεσε πολύ.
Γράφουμε τους Kings of leon που παίζουν στη μεγάλη σκηνή για χάρη των Kraftwerk που δίνουν πολύ ωραίο σόου στη μικρή σκηνή. Ιστορία, αν μη τί άλλο…
2η μέρα
Η μέρα της μεγάλης σκηνής.
Ορεξάτοι οι Ska-P, ορεξάτο και το κοινό, ατμόσφαιρα πάρτι. Not my cup of tea όμως. Ωραία κουστουμάκια.
Βγαίνουν οι Mars Volta και τα λιώνουν όλα! Ο ένας καλύτερος απ’ τον άλλον, με τον Cedric να μονοπωλεί το ενδιαφέρον μας, μιας και χορτάσαμε Omar στο πρόσφατο live στο An. Τα λόγια δεν επαρκούν, οπότε δε θ’ αναλωθώ. Απλά δείτε τους χτες.
Pixies και παίρνουμε έναν υπνάκο. Όταν έχεις μόλις δει Volta και αναμένεις άλλο ένα όνειρο, ακόμα και οι Pixies μπορούν να περάσουν αδιάφοροι (χωρίς να τους μειώνω ε).
Social distortion και γίνεται της μουρλής αλλά εμείς κρατάμε δυνάμεις καθότι η ώρα πλησιάζει.
23:00 και οι Faith no more τραγουδούν “Reunited” σε πολύ ήρεμους ρυθμούς. The silence before the storm. A dream come true… Δε λέω κάτι παραπάνω μιας και θα περάσουν τελικά. Απλά δε φτάνει μία φορά…
Έχοντας τσιμπήσει μπακετίτσα από Bordin και μπλουζίτσα Second coming από το Merch store, βλέπουμε Nick Cave στη μικρή σκηνή για να ηρεμήσουμε. Απίστευτα σκηνικά, μαγικός φωτισμός και εκπληκτική εμφάνιση από τον ίδιο και τους Seeds και μια epicή μέρα φτάνει στο τέλος της.
3η μέρα
Η μέρα της μικρής σκηνής.
Προλαβαίνουμε λίγο Gogol στη μεγάλη σκηνή αλλά δεν τους πάει να παίζουν με ντάλα ήλιο.
Anti-flag στη μικρή σκηνή μ’ ένα μάτσο σχολιαρόπαιδα να προσπαθούν εις μάτην να κάνουν mosh pit. Boring.
Eagles of death metal χωρίς Josh είναι ξενέρωμα όπως και να το κάνεις (στο G-fest του 2005 είχαν παίξει πριν τους Queens με Homme στα drums), αλλά στάθηκαν στο ύψος τους και με την αρωγή του drummer των QOTSA. Μορφάρα ο τραγουδιάρης τους.
Disturbed για να μεταλλιάσουμε και λίγο, τους περίμενα καλύτερους. Ωραίος ως frontman ο τραγουδιάρης τους.
Βγαίνουν οι NIN και γράφουν τον καλύτερο επίλογο σε ένα ήδη φανταστικό φεστιβάλ, με τον Reznor να δίνει ρέστα επί σκηνής. Μην τους χάσετε στην Αθήνα.
Αυτά εν τάχει, time flies. Α, και camping rules.
ps: Πέτυχα και παλιό γνώριμο του forum. Όποιος βρει ποιον, κερδίζει… …κουλουράκι