Summer Festivals

Επιστροφή χθες από το Summer Breeze ( πρώτη μ έξοδος όπως έχω ξαναπεί για 1783ή φορά ) …

Εντυπώσεις πολύυυ συνοπτικά :

• Οι μπάντες που με άφησαν με διαφορά μ$#$#$α … ήταν Obituary και Ηypocrisy … Tρομερή ενέργεια , με στιβαρό και κρυστάλλινο ήχο … Έπαιζαν και σε αβανταδόρικη ώρα ( λίγο πριν νυχτώσει ) και ήταν το τέλειο soundtrack )

• Heaven Shall Burn πολύ δυναμική εμφάνιση , σαν θέαμα , χωρίς μουσικά να τρελαίνομαι γι αυτούς … ο τραγουδιαρής τους ειδικά , ξέρει να παίζει πολύ καλά με το κοινό …

• Dark Tranquillity , ουσιαστικά η αγαπημένη μου μπάντα απ όλο το φεστ… επαγγελματική εμφάνιση , χωρίς πολλά πολλά … αλλά είμαστε κολλημένοι και αγαπάμε …

• Children Of Bodom , Cannibal Corpse , Sepultura δεν με συγκίνησαν …

• Αgnostic Front και Ιll Nino χοντροαπαράδεκτοι … Ειδικά στους δεύτερους , στα μελωδικά σημεία τους , είχαμε εκτέλεση στο μισό μέτρο με δίκανη καραμπίνα ( για να μην έχει ελπίδα σωτηρίας του τραγουδιού )

• Η Party Stage ( 3ή σκηνή ) του φεστιβάλ … είχε αρκετά μάπα ήχο… δηλαδή και οι Maiden να έπαιζαν και έγω να ήμουν ο Isle Of Avalon , δεν θα μου έκανε αίσθηση να τους ακούσω … γι αυτό και ψιλοθαφτηκαν Kylesa , Insomnium , Swallow The Sun κλπ

• Οι Γερμανοί metalheads δεν ξέρω μου φάνηκαν μεγάλα καγκούρια … πολύ φιγούρα δλδ και γαμ… και δέρνουμε … έκτιμησα πολύ τους έλληνες στην προκειμένη :stuck_out_tongue:

• Γενική Εντύπωση : Πολύ καλή οργάνωση … όλες οι μπάντες έβγαιναν με ακρίβεια δευτερολέπτου , στα διάφορα μαγαζάκια μπορούσες να εξυπηρετηθείς άνετα , ο ήχος στην μεγάλη ειδικά σκήνη ΤΕΛΕΙΟΣ … όλα οκκ δλδ … πάμε γι άλλα :slight_smile:

Reading live streaming

http://www.bbc.co.uk/music/festivals/readingandleeds/2010/

To Rock Hard μπηκε δυνατα με Triptykon,Agent Steel και Enforcer.

arcade fire θα δούμε απόψε?και αν ναι, τι ώρα?

αν εχουν δεχτει το στρημιν, μετα τις ενδεκα.

μη σε πω και δωδεκνα

χμ, βλέπω σήμερα έχει streaming αυτές τις μπάντες:

* Arcade Fire
* The Libertines
* Dizzee Rascal
* The Cribs
* The Maccabees
* Modest Mouse
* The Gaslight Anthem
* Pendulum
* Enter Shakari
* Serj Tankian
* Delphic
* Frank Turner
* Hadouken!
* 3 Oh! 3

όμορφα…:bounce:

:vibrate::vibrate:

και maccabees αυτα ειναι 8)

3 Oh! 3 :oops: :stuck_out_tongue:

σε 3 μερες το πρωτο πακετο ανακοινωσεων για Χελλφεστ

Για να δούμε, θα το τιμήσουμε και φέτος???

Ξεκίνησε τέλεια

Oi piebald den to ixan dialisi i ine i idea mou?

(sorry ime library k dn exo ellinika)

Πολύ πιθανό να επανενώθηκαν

Γενικά αρκτέτες φορές στο groezrock σκάνε διάφορες εκπλήξεις/ επανενώσεις

primavera sound festival 2011
πρωτα ονοματα
Broadcast
Half Japanese
Blank Dogs
Triangulo de Amor Bizzarro
Sonny & the Sunsets
Dan Melchior und das Menace
The Fiery Furnaces
Papas Fritas
Comet Gain

Boysetsfire, Chelsea Grin, Comeback Kid, Danko Jones, Grave Maker, Hauben, Impending Doom, Kvelertak,

Madball, Miss May I, Morning Again, No Trigger, Of Mice & Men, Rufio, Social Suicide, Streetlight Manifesto, The Acacia Strain

The Ghost Inside, Whitechapel

Ονοματάρες όμως δε λέω, που θελω να τις δω. Αλλά ρε γαμώτο περιμένω το όνομα που θα με κάνει την επομενη μερα να παρω εισητήρια. Θεωρω ομως ότι η τριτη ανακοινωση θα είναι και η φαρμακερη:)

[B]+

DROPKICK MURPHYS + DESCENDENTS

ΑΝΤΕ ΓΕΙΑ[/B]

http://www.bestival.net/

ΝΑΙ!!!ΝΑΙ!!!ΝΑΙ!!!
Οι CURE ξανά στο δρόμο!!! :yahoo: :yahoo:

[SPOILER]
Θέλω ένα φεστιβάλ με…

System of a Down
Soundgarden
Red hot chili peppers
Cure

Πολλά ζητάω??? :p[/SPOILER]

εσύ δεν ζητάς πολλά…αυτοί που θα το διοργανώσουν ζητάν :wink:

ΕΕΕ τον πούλο δηλαδή…
Ούτε 3 μέρες δεν μπόρεσα να χαρώ… :frowning: :frowning: :frowning:

THE CURE (ONLY EUROPEAN SHOW 2011)
creeeeeak… AS OF DECEMBER 3RD 2010, THIS IS THE ONLY CURE PERFORMANCE OF ANY DESCRIPTION BOOKED FOR 2011… WE WILL NOT BE PLAYING ANY OTHER EUROPEAN FESTIVALS, AND UNLESS SOMETHING REMARKABLE HAPPENS, WE WILL NOT BE PLAYING ANY OTHER EUROPEAN SHOWS! THIS IS AS CLEAR AND AS DEFINITE AS WE CAN BE… SO IF YOU WANT TO EXPERIENCE 120+ MINUTES OF THE CURE NEXT YEAR (AS WELL AS A DAZZLING PANOPLY OF OTHER GREAT ACTS) WE WOULD STRONGLY SUGGEST YOU GO TO BESTIVAL! (HOWEVER, IF YOU LIVE IN SOUTH AMERICA, YOU MIGHT CONSIDER WAITING A WHILE BEFORE BOOKING YOUR TICKET… YOU NEVER KNOW… ) ONWARDS! RSX

Dropkick Murphys, BoySetsFire, Comeback Kid, NoFX, Madball και μόνο αυτά να έβλεπα θα ήμουν οκ! :smiley: :smiley:

Μετα τους SOAD και οι Linkin Park headliner του Download…http://www.downloadfestival.co.uk/2011/

[B]ENTOMBED To Perform Material From First Two Albums At Next Year’s METALFEST[/B]

[B]“Left Hand Path” / “Clandestine”[/B]

http://www.roadrunnerrecords.com/blabbermouth.net/news.aspx?mode=Article&newsitemID=151373