Αμαν! Τι γκαντεμιά είναι αυτή?
To Bestival ειναι τοσο κοντα μου Αγγλια !! πωω δε με χαλασαν τα ονοματα !
3 φεστς μεχρι στιγμης ! καλα παμε…
Μόλις μου ήρθε αυτό…
και για όσους δεν έχουν facebook
Red Hot Chilli Peppers at Summer Sonic
Japan 13 June
Άντε και Ευρώπη ρεεεεε!!! :yahoo: :yahoo:
μιας που ειπανε ο ριμπ με τον χορρορ για το κοατσελα στο βαριεμαι.Ψαχνομαι για καλοκαιρινο φεστιβαλ φετος με φιλους και το χουμε ψησει για fib βαλενθια μερια. http://fiberfib.com/en/line-up/fib-benicassim-festival-2011/ .το ξερει κανεις ή εχει παει ?νταξει απο line up για τους indieαδες τα σπαει (περσυ ηταν μπομπα τουλαχιστον)
Με το φετινο line up του αποπανω χ… σαν γαιδαρος
αληθεια ? δν ειναι μια χαρα τα 4 headlines ??? οι arcade παιζουν πανω στα ντουζενια τους,strokes kai arctic με καινουργιους δισκους !! και οι portishead ειναι κλασσικη αξια !! λογικα οταν θα βγουν και τα αλλα θα χει εκπληξεις και αλλες
εκτος αν δν καταλαβα το πνευμα σου nodi p:
Το line up ειναι τρομερο ότι και αν λέμε.Το σκέφτομαι και εγώ απλά με μια μικρή έρευνα με προβληματίζουν τα παρακατω
-Κόστος διαμονής.Το θεωρώ τραγικό να μένεις σε σκηνή και να κάνεις camping για μια εβδομάδα κατακαλόκαιρο στην Ισπανία και όσα δέντρα και να έχουν (που δν θα έχουν ) θα είναι τραγικά ζεστάαααα.Αρα θα πρέπει να νοικιάσεις διαμέρισμα/ξενοδοχείο άρα +500 ευρώ για την εβδομαδα…
-Κόστος γενικά.Αν δεν αγοράσεις το πάσο για το festival απο τώρα (που δν θα το αγοράσεις γιατι δν ξες αν θα πας στα σίγουρα) παίζει να σου βγει μέχρι 210 ευρώ!! + ότι λεφτά θα φας εκεί
Γενικά αν τα λεφτά δν είναι το θέμα ,μην το σκέφτεσε!Το line up απλά γαμάει ,και υπάρχουν φήμες οτι παιζει να γίνει και καλύτερο δηλαδη να έχουν και αλλον headliner πριν απο portishead…Εγώ πάντως το ψήνω για Glastonbury και φέτος ή/και για Reading και exit festival για 2 μέρες για να δουμε και τους arcade fire…
συγκινητικο, τουλαχιστον.
thursday 2 φορες θα παιξουν. μαλλον θα ξαναπαω ε.
@thursdayband will play twice @GROEZROCK: On Friday they’ll play “Full Collapse” and on saturday you’ll get to know their new album!
Ωραιο το φετινο Rock Hard
so far
AGENT STEEL
AMORPHIS
ANACRUSIS
ATLANTEAN KODEX
DISBELIEF
DOWN
DREAMSHADE
ENFORCER
ENSLAVED
EPICA
IN SOLITUDE
METAL INQUISITOR
MORGOTH
OVERKILL
POSTMORTEM
PRIMORDIAL
TRIPTYKON
VANDERBUYST
καλα το πανε
@worst enemy. ap oti katalava exeis xanapaei groezrock. psinomai trella gia fetos, an ta exo ypologisei sosta aeroporika kai eisitirio kai metaforika genikos vgainoun gyro sta 350 euro (an kleiseis eisitirio aeroplanou noris). ara auta einai syn oti xalaseis? gyro stin 500ara diladi na ypologizo (me diamoni sto camping) to ligotero. gia domatio ekei gyro ti paizei? to camping ti leei? paleuetai?
οπα ρε παιδια! σορρυ! αι ντιντντ μιν του απσετ ενιουαν!
δεν τον ειχα δει τον σοβαροτατο αυτο κανονα! δεν θα ξαναγινει! [-X
φίλε σου απάντησα με pm:)
to eida kai euxaristo! :thumbup::thumbup::thumbup::thumbup::thumbup::thumbup:
(σορρυ αντμιν) το ειδα και ευχαριστω
o,τι άλλο θες ρώτα
first headliner at spaziale festival in torino:
NEUROSIS :):D:p8)8O:roll: