Summer Festivals

Δε σε χάλασε. Πότε πέφτει;

20 July :slight_smile:

Not bad… Αν δεν κάνουμε καταλήψεις και τελειώσουμε νωρίς, θα το τσεκάρω.

μολις μπεις μσν στειλε να το συζητισουμε γιατι σε ον τοπικ τη προηγουμενη τρεις ωρες απο δω στο φεστιβαλ ντε νιμς παιζουν πορτισχεντ πλας μογκβαι και σκεφτομαστε να το μονταρουμε! :stuck_out_tongue:

Τελευταία μέρα καλή, δε λέω…

Αλλά στην πρώτη μέρα γελάει ο κόσμος με τη σειρά εμφάνισης.

γμς τα… αυτο μου “εβγαλε το ματι” και εμενα

Κατα τ’αλλα συμπαθουμε αρκετα Strokes, My Chemical Romance, αλλα headliners…?

ρε λίγα για την πρώτη μέρα, η μόνη που λέει κάτι αλλά τα περισσότερα ονόματα τα έχω δει άρα δεν μπορώ να πω ότι με δελεάζει σαν φεστιβάλ

στο φεστ με νιουροσις στο τορινο που ειχα αναφερει προστεθηκαν και οι Ροζεττα και Σιτυ οφ Σιπς 8O

[gay]Επίτηδες το κάνεις??[gay]

κυρίως deftones, αλλά και offspring τόσο κάτω [-X

Xμ,για MCR συμφωνω,αλλα για τους Strokes καλως η κακως φαινεται πολυ φυσιολογικο να ειναι Headliners σε φεστιβαλ τυπου ρεντινγκ(ειδικα ετσι οπως εχει εξελιχτει αυτο τα τελευταια 3 χρονια)

Παντως το φετινο μου φαινεται καλυτερο του προηγουμενου και θα το ψηνα, αλλα φετος το προγραμμα εχει FIB !

ξέρει κανεις τιποτα για το brutal assault της Τσεχίας? Αν εχει παει δλδ, πως ειναι κτλ

http://brutalassault.cz/en/

Στείλε πμ στον εικονιζόμενο :lol:

8)8)8)

Nαι έχω πάει 2 φορές, το 2008 και το 2009.
Πρέπει να’ναι το απόλυτο value for money φεστιβαλ στην Ευρώπη, τουλάχιστον σε extreme καταστάσεις. Έχει δύο μεσαίες σκηνές και οι μπάντες δεν υπερκαλύπτονται, παίζουν εναλλάξ η μία μετά την άλλη από τις 11 το πρωί μέχρι τις 1-2 τη νύχτα. Αν σου κάνει τη χάρη ο καιρός και δε ρίξει καρέκλες (ως συνήθως στην Τσεχία) τότε είναι τρελή εμπειρία.

Ρηπόρτ για το φεστ του 09 εδώ.

(Υπάρχει και κάπου στο φόρουμ αλλά βαριέμαι να το ψάχνω)

Ό,τι άλλο θες στείλε πμ.

[B]Bang your Head 2011[/B](so far)

Slayer
Accept
Helloween
Immortal
Amorphis
Sonata Arctica
Pretty Maids
Overkill
Death Angel
Crimson Glory
DAD
Legion of the Damned
Asphyx
Psychotic Waltz
Desaster
Tygers of Pan Tang
Stormwarrior
Portrait
Metal Inquisitor
Crystal Viper
Crashdiet
Cripper
Astral Doors

κομπλε

metalcamp εχει τσεκαρει κανεις?130 ευρω 7 μερες! και εχει ονοματαρες πχ Slayer,Kreator,Accept,Blind Guardian και Death Angel!εχει και Suicidal Angels :stuck_out_tongue:

[B]Thrashed Up[/B] ξέρεις συνήθως πόσα εισιτήρια βγαίνουν σε αυτό το φεστιβάλ…??

12000 νομιζω

α ναι? ωραία…δεν έχω πάει ποτέ έξω, και δεν θα ήθελα να πάω σε ενα φεστιβάλ που απο ενα σημείο και μετά (40-50.000 εισιτήρια) χάνεται η μπάλα

*έτσι νομιζω…είπαμε δεν εχω πάει πουθενά…