Summer Festivals

για headliner στο sonisphere βλεπω foo fighters 90%
οκ ξερω οτι δεν προκειται να τους δουμε στην ελλαδα αλλα

[B][SIZE=“4”]RUSH[/SIZE][/B][-o<[-o<[-o<

Καταλαβαινω πως το εννοεις, αλλα δεν υπαρχει αυτο που λες.

Δεχομαι οτι δε σ’ αρεσουν, αλλα “μαυρη τρυπα” για το φεστιβαλ δεν μπορεις να τους πεις.

Και ειδικα οταν απο κατω εχεις τους Chase & Status, η επιτυχια της μερας ειναι δεδομενη.

Εγω το 'δα παντως, στο επισημο σαητ τους, 29 Σεπτεμβρη Ελλαδα.

…στον υπνο μου, βεβαια. :lol:

Και η απουσία μου από το main stage επίσης…:stuck_out_tongue:

Με όλο το σεβασμό, είναι μικρό όνομα για headliner στο Download. Σύγκρινε με τα άλλα δύο.

Κι εγω, με ολο το σεβασμο, σου λεω οτι επηρεαζεσαι απο το οτι δε σ’ αρεσει/ενδιαφερει η μουσικη τους. :wink:

Δε χρειαζεται να εχεις την ιστορια των Sabs ή των Metallica για να γινεις headliner σ’ ενα φεστιβαλ.

Οι Prodigy εχουν μια μεγαλη ιστορια και ενα πολυ hot ονομα, κι αν θελουμε να κανουμε μια συγκριση, αυτη μπορει να ειναι με τα περσινα ονοματα, τα οποια ειναι ΟΛΑ του ιδιου (το πολυ) βεληνεκους με τους Prodigy.

Και στην τελικη οταν εχουν τη δυνατοτητα να φερουν αρκετες δεκαδες χιλιαδες κοσμου σε καθε λαηβ τους, μαλλον ειναι ικανοι για headliners σε οποιοδηποτε φεστιβαλ του κοσμου.

αν δεν κάνω λάθος πέρσι ήταν headliners και οι System… δε νομίζω αυτή τη στιγμή να συγκρίνονται σαν μεγέθη…

πάντως σε γενικές γραμμές συμφωνώ ότι οι Prodigy άνετα την έχουν τη θέση…

thnx outshined

στα περί prodigy αν γινόταν σε οποιαδήποτε άλλη χωρα θα συμφωνούσα, εδώ πάνω όμως οι prodigy έχουνε πολύ μεγάλο κοινό και είναι το safe όνομα για κάθε φεστιβάλ γιατί έχουν απήχησή και σε άλλα κοινά εκτός μέταλ και γενικά παίζουν παντού μαζί με pendulum από κλάμπς, παρτυ έως διαφημιστικά.

Και ξέρω ότι όλοι εδώ μέσα κάνουν λίστες με πια ονόματα τους ενδιαφέρουν, ποσά λεπτά θα παίξει το καθένα, πως θα πηγαινοέρχονται στις σκηνές κλπ αλλά πάνω είναι και σαν θεσμός που απλά 3-4 μέρες μπεκρουλίαζουν και πάνε με μεγάλες παρεες χωρίς απαραίτητα να τους απασχολούν τα παραπάνω… ε οι Prodigy αν μη τι άλλο προσφέρονται για διασκέδαση και ας μην τους βάζεις κάθε μέρα σπίτι σου να τους ακούσεις.

Είναι γεγονός πως ένα μεγάλο ποσοστό των Αγγλων πάει για να ξεδώσει, να πιει και να κάνει καφρίλες στο camping. Για αυτούς που πάνε για το “πάρτι” της φάσης μπορεί να κάτσουν μια χαρά οι Prodigy.

Εγώ όμως πάω για τη μουσική και σε αυτό τον τομέα μου είναι αδιάφοροι. Αναμένονται κάποια ακόμα ωραία ονόματα, όπως οι FFDP που το είχαν γράψει μόνοι τους κάποια στιγμή, όπως και οι Rival Sons. Οι Theater από πέρσι ξέρω ότι ήταν σχεδόν κλεισμένο για φέτος, αλλά και να είναι δεν θα το ανακοινώσουν πριν τελειώσει η UK tour που κάνουν τον Φεβρουάριο και το μεγάλο στοίχημα είναι ο Slash, που έγραψε την προηγούμενη εβδομάδα ότι έκλεισε κάποια ευρωπαϊκά φεστιβάλ και θα παίξει λογικά σε ένα εκ των Sonisphere ή Download.

Για τσεκαρετε εδω σημερινη εκπληξη απο τους Ιταλους…Και δεν τους το ειχα…

http://www.godsofmetal.it/

…οι Lamb OF God, παίζουν πάντα κάτω απ’τους Black Sabbath…γιατί να μην έρθουν κιεδώ;:):!:

Ερχονται τον Μαϊο ω ρε! Δεν θυμαμαι ημερομηνια ακριβως, ψαξε παντως στο φορουμ, υπαρχει θρεντ!

για κανα φεστιβαλ εντος εδρας δε μπαιζει???

Καλό line-up, λίγο τσιμπημένο όμως το εισιτήριο (65 η μέρα/220 το 4ήμερο). Η easyjet έχει φθηνά εισιτήρια για Μιλάνο πάντως, τα ξενοδοχεία είναι επίσης φθηνότερα από άλλες Ευρωπαϊκές χώρες και γενικά μπορεί κάποιος να βγεί οικονομικά εφόσον τον ενδιαφέρει το φεστιβάλ!

Ο χώρος που γίνεται το φεστιβάλ, αν και ακατάλληλος εκ πρώτης όψεως (ένα τεράστιο πάρκινγκ, με τσιμέντο κάτω -μιλάμε για καλοκαίρι- και χωρίς σκιές κλπ), διαμορφώνεται πολύ καλά από τη Live Nation, με τεράστιες τέντες με μπαρ και φαγήτο, τραπέζια κλπ, 3-4 σημεία πώλησης merchandise κ.α.

Load Fest June 2-3 Bulgaria

Bands
WASP
SLAYER
ANNHILATOR
BEHEMOTH

KAI ΠΑΙΖΕΙ UNISONIC,TWISTED SISTER,MACHINE HEAD ΚΑΙ ΟΤΙ ΑΛΛΟ ΘΕΛΕΤΕ

Προτεινετε καμια σελιδα με ολα τα ευρωπαικα φεστιβαλς που να εχουν και ανανεωσεις με τα line up!

Ροκαδικα και μη! 8)

Λοιπον παιδια για αυτο το φεστιβαλ ειδα τυχαια ντοκιμαντερ στο ψηφιακο της ερτ και εμεινα εντυπωσιασμενος

γινεται σερβια,στην Guča (Γκουτσα) και ειναι φεστιβαλ μονο για χαλκινα.Ειχε αναφερθει οτι συνολικα εκεινες τις μερες του φεστιβαλ ειχε περασει μισο εκατομμυριο κοσμος.

Η φαση ειναι απλη.Στησιμο αντισκηνου(φρι) στον ανοιχτο χωρο(λιβαδι) και μετα ΑΛΚΟΟΛ ΑΛΚΟΟΛ ΑΛΚΟΟΛ ΣΕ ΚΑΘΕ ΓΩΝΙΑ ΤΗΣ ΠΟΛΗΣ ΕΧΕΙ ΣΤΗΘΕΙ ΚΑΙ ΜΙΑ ΜΙΚΡΗ ΓΙΟΡΤΗ ,ΜΕΘΥΣΜΕΝΟΙ ΠΑΝΤΟΥ,ΓΚΟΜΕΝΕΣ ΑΠΟ ΟΛΗ ΤΗΝ ΕΥΡΩΠΗ,ΦΑΓΗΤΟ ΤΣΙΚΝΑ ΚΡΕΑΤΑ,ΧΑΛΚΙΝΑ ΟΠΟΥΔΗΠΟΤΕ ΚΑΙ Ο ΣΥΝΑΥΛΙΑΚΟΣ ΧΩΡΟΣ ΓΙΑ ΤΟ ΒΡΑΔΥ ΓΙΑ ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΤΗΣ ΠΟΥΤ@Ν@Σ.

πολυ θα ηθελα να παω…

enjoy http://www.guca.rs/eng/

ο χορος παιζει να ναι οτι πιο απαισιο εχω δει στη ζωη μου! ειχα παει περσυ για φου φαιτερς και στουτζης στο ροκ ιν ιντρο και ηταν ολο ασφαλτο χωρις ΕΝΑ μερος σκιας! επισης αρκετα τσιμπημενες οι τιμες στα αναλοσιμα! το καλο ειναι πολλα μερη για φαγητο με λιγες ουρες που ομως δεν ειναι τοσο μεγαλα και γεμιζουν αμεσως :stuck_out_tongue:

εγώ πήγα πέρυσι Big4!
Σκιά έβρισκες πρίν την είσοδο του κυρίως συναυλιακού χώρου πίσω από τα κτίρια :stuck_out_tongue:
Στους Big4 είχε τουλάχιστον 7-8 μεγάλες τέντες με πολλά μεγάλα τραπέζια η κάθε μία και οι τιμές ήταν στο 3ευρω η μεγάλη μπύρα… Και από εξυπηρέτηση, ακόμα και στις ώρες που δεν έπαιζε κάποια μπάντα, δεν περίμενες με τίποτα πάνω από 5 λεπτά.
Γενικά σα χώρος δε λέει, αλλά η οργάνωση ήταν πολύ καλή.

ΥΓ: βέβαια σε καμία περίπτωση βροχής-ηλεκτρικής καταιγίδας (sic) προτιμότερο είναι το τσιμέντο :lol:

το λεγαμε με την παρεα να παμε φετος. νομιζω γινεται καπου στα μεσα Αυγουστου. αλλα λογω Σαμπαθ θα το αναβαλλουμε. πρεπει να ειναι πολυ καλη φαση

Και γιατι δε μπορω να βρω τιποτα στο google? Ο.ο

[B]Sonisphere Poland - Metallica, Black Label Society, Gojira, Acid Drinkers, Hunter & Luxtorpeda[/B]

Κάπως έτσι το βλέπω να γίνεται και σε εμάς…