Summer Festivals

μία ανακοίνωση μένει ακόμα για Metallica, μακάρι αυτή να αφορά το ελληνικό Sonisphere

Μακάρι να ΜΗΝ είναι οι Μετάλλικα και να φέρουν κάποιον που δεν παίζει κάθε 2 χρόνια στην Ελλάδα για αλλαγή :slight_smile:

Εγώ δεν έχω τέτοια κολλήματα. Ας έρχονται τέτοια ονόματα και κάθε χρόνο αν γίνεται.
Το να έρθουν οι Metallica στο Sonisphere δεν εμποδίζει άλλα ονόματα να έρθουν σε άλλα events. Έτσι κι αλλιώς, προκαθορισμένο είναι λίγο-πολύ το billing του Sonisphere (3 χώρες έχουν ανακοινωθεί με headliners τους Metallica και στις 3), οπότε δεν υπάρχει δίλλημα Metallica ή άλλοι, υπάρχει το δίλλημα Ελληνικό Sonisphere 2012 ή όχι :wink:

μακαρι να ειναι το Ελληνικο sonisphere αυτο που μενει να ανακοινωσουν οι Metallica αλλα δεν το βλεπω… πιο πολλες πιθανοτητες θα εδινα να ειναι το Σουηδικο η το Ελβετικο
για να δουμε…

Επί της ουσίας τα εμποδίζει,γιατί οι άνθρωποι και τα λεφτά που θα ξοδέψουν για καλοκαιρινά λάιβ είναι περιορισμένα και εν πολλοίς προκαθορισμένα.Αν έρθουν 4 ονόματα αντί για 1,προφανέστατα θα έχουν πολύ λιγότερο κόσμο το κάθε ένα ξεχωριστά.

Το billing του Sonisphere διαφέρει από χώρα σε χώρα,πχ η Ισπανία δεν είδε Μετάλλικα το 2010 και για αυτό τους φέρνει τώρα.Αφού είπαμε ότι θα παίξουν σε ακόμη ένα Σόνισφηρ αυτοί,στιες άλλες χώρες θα διαφέρει ο headliner…

Το δίλλημα δεν είναι Ελληνικό Sonisphere ή όχι,ούτε καν,δίλλημα δεν υπάρχει,έχει αποφασιστεί πιθανότατα το όνομα,το θέμα είναι να το ακούσουμε.Και να δούμε αν όσοι πάνε θα ακούσουν κομμάτια που έχουν χιλιοπαιχτεί ή αν θα ακούσουν κομμάτια για πρώτη φορά.

Θα Γουσταρα να έχει Μετάλλικα , αλλά δεν με νοιάζει κιόλα .
Β.L.S , Gojira είναι gg

ΜΠΟΡΕΙ ΟΜΩΣ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΟΙ KYUSS LIVES ΜΑΖΙ?

Γίνεται να χουμε το line up της Ισπανίας??

Τίποτα άλλο δε ζητάω για φέτο

Το οποίο έχει metallica… :stuck_out_tongue: :stuck_out_tongue:

Η διαφορά φιλαράκι είναι ότι η Πολωνία (που έχει δυναμική Ελλάδας) δεν έχει Soundgarden,Kyuss,ακόμα και CoB Within Temptation κλπ.

Οπότε,λέω,χίλιες φορές να έρθουν Soundgarden Headliners πχ,παρά να χουμε Metallica+support.

Εξάλλου,η Ισπανία έχει υλικό για 2 φεστιβάλ τύπου Πολωνίας.

Μα δε διαφωνώ…απλά όπως το έγραψες είπα να σου “την πω” λίγο… :lol: :stuck_out_tongue:
Άσχετα που εγώ θέλω και metallica,πιο πολύ προτιμώ να δω soundgarden…
Γενικά της Ισπανίας αν εξαιρέσω τους mastodon είναι ονείρωξη!!!

Στους Mastodon πας για μπύρες,κλάιν 8)

Κι εγώ θέλω Μετάλλικα ε,απλά αν έρθουν μαζί με Soundgarden θα κατέβω κιόλας :stuck_out_tongue:

αρα αν δεν ανακοινωσουν metallica για ελλαδα,θα εχουμε αλλον headliner τοτε.

άσχετο αλλά το η πρώτη μέρα του gods of metal μέχρι στιγμής γαμεί (manowar και unisonic, αδιάφοροι holyhell). με καμιά καλή προσθήκη ακόμα θα μιλάμε για τα καλύτερα 80 ευρώ που θα έχω δώσει για τίκετ φεστιβάλ 8)

Guns 'n Roses , Machine Head , Sebastian Bach , Gotthard , Cannibal Corpse , Adrenaline Mobe ανακοινώθηκαν σήμερα … Λείπει ο headliner για τις 23/06… Πόσες σκηνές έχει το graspop , γιατί δεν έχω καταλάβει … 3?

4 σκηνες εχει…1 μεγαλη open air και 3 κλειστες…

Α ειδε κανεις τις ανακοινωσεις του Hellfest…?? Προσωπικα θα κατασκηνωνα στην 1η σκηνη και τις 3 μερες…

http://ultimateclassicrock.com/metallica-announces-two-day-orion-music-festival/

Black album την μια μέρα,Ride the Lightning την άλλη λέει.Nice.

download it is για φέτος :smiley:

Για Graspop εγω το ψηνω παντως,ειναι και το πιο κοντινο μου,ενα 3ωρο με το τρενο

Και γω το ψήνω πολύ άσχημα για Graspop! Και ακόμα έχουν να ανκοινώσουν πράμα… 1 headliner (2 αν ακυρωθούν όντως οι sabs) και αρκετές ακόμα μπάντες!!!

download it is [I]και[/I] για φέτος :smiley: