Summer Festivals

Βγήκε το πρόγραμμα για το Primavera a la Ciutat.
Έχει κάποιος εικόνα για το πως κλείνουμε εισιτήρια για να με βοηθήσει;

εντιτ: απλά πανικοβλήθηκα και δεν είχα δει την ανακοίνωση με τις μέρες και τις ώρες που ανοίγει η προπώληση.

μάλλον θα δω μόνο Bar Italia την Τρίτη 2/6, αφού και οι Mogwai και ειδικά οι Die Spitz που θα ήθελα να δω πέφτουν πάνω στο κεντρικό φεστιβάλ

Αν μπορείς να δεις die spitz, απλά τρέχα, ζηλεύω. Και οι bar italia βέβαια σπέρνουν λαηβ.

ούτε καν τελικά… στεναχωρήθηκα. νόμιζα ότι παίζουν Σάββατο και θα έπρεπε να θυσιάσω κάτι άλλο, αλλά τελικά παίζουν Κυριακή που θα έχω φύγει ήδη. πφφφ

Bar Italia θα δω.

φετος κλεισαμε στο καλυτερο κατ’εμε, απο αποψη line up, φεστιβαλ καλοκαιριου. Rockstadt Extreme Fest , Ρουμανια με γκρουπ θανατος καθε ημερα, ανταξιο των πολυ μεγαλων graspop/hellfest κτλ

Για να ξερετε ποσο μαλακες μας εχουν στο Ελλαντα , οι διοργανωσεις που σεβονται τους οπαδους και δεν κοιτουν να παρουν τα νεφρα μας, δειτε παρακατω προσφατη ανακοινωση με μπυρα Αμστελ:
" 1.8€ η μπύρα/ 500ml.

Ενώ οι τιμές συνεχίζουν να αλλάζουν παντού, κάποια πράγματα παραμένουν όπως πρέπει. Στο Rockstadt Extreme Fest, διατηρούσαμε πάντα μια αρχή: αυτό είναι ένα φεστιβάλ που χτίστηκε από οπαδούς, για τους οπαδούς - και η εμπειρία δεν πρέπει να έρχεται με περιττά εμπόδια.

Το 2026, αυτό σημαίνει ότι θα βρείτε μερικές από τις χαμηλότερες τιμές μπύρας σε οποιοδήποτε μεγάλο φεστιβάλ στη Ρουμανία, ακόμα και σε όλη την Ευρώπη. Επειδή έξι μέρες εδώ είναι για τη μουσική, το πλήθος και όλα όσα συμβαίνουν στο ενδιάμεσο, όχι για το να σκέφτεσαι υπερβολικά κάθε γύρο που πας."

Πληρωσε ελληνα ζωο 5-6€ την μπυρα 0,3lt σε πλαστικο …

Εντω μεταξυ , απο την καταναλωση και μονο , με αρκετα φθηνο προϊον, ξεπουλας και βγαζεις περισσοτερα απο το ακριβο που οι περισσοτεροι θα σκεφτουν να το παρουν… Αρε ζωα που είμαστε

3 Likes

Μεγάλη υποβάθμιση φέτος… Απογοήτευση σκετη

Έφτασε ο καιρός για το Πριμαβερα!
Όπως φαίνεται την Πέμπτη θα τη ρίξει τη βροχή το βράδυ και πιθανόν και την Παρασκευή.

Έχει κανείς τιπς για φεστιβάλ με βροχή;

Έχω πάρει ένα ποντσο μαζί μου.
Αναγκαστικά ένα ζευγάρι παπούτσια τα οποία όμως ειναι running αυτά που έχουν “διχτακι”…

Κάτι άλλο να έχω υπόψη;

παρε παραπανω απο ενα ποντσο γιατι αν σου σκιστεί, θα κλαις, κι εκεί θα τα έχουν ακριβά. Τσέπης από λιντλ. Το αδιαβροχο κανει καλυτερη δουλεια απο το ποντσο, αλλά δεν μπορείς να κρύβεις μέσα μπύρα, οπότε πόντσο εκεί κερδίζει.
τα πράγματα σου που δεν πρεπει να βραχουν, σε σακουλακι εντος της τσάντας, ομοίως και με βαλίτσα αν μένεις σε σκηνή.
Το παπούτσι που περιγράφεις δεν το προτείνω, καθώς η λάσπη είναι μεγαλύτερος εχθρός από το νερό. Μπότα / γαλότσα οπωσδήποτε. Αν το αναγκαστικά το λες λόγω χώρου (δεν θα μπορει δηλαδή να υπάρξει δεύτερο), εγώ θα έπαιρνα αρβυλάκι χαμηλό για να υπάρχει μια άνεση. Το να φοράς καπελάκι cap ακόμη κι αν βραχεί, κάτω φυσικά από το αδιάβροχο, βοηθάει πάρα πολύ στο οπτικό πεδίο, ειδικά αν φοράς γυαλιά.

Α και ιδανικά να φοράς ρούχα κοντύτερα του πόντσο (πχ βερμουδα γιατι φουστα το κόβω λίγο δύσκολο), αλλιώς θα στάζει πάνω στο παντελόνι και θα βρέχεται - εκτός αν ειναι το πόντσο πολύ μακρύ.

2 Likes

Ο χώρος είναι σαν την πλατεία νερού (αλλά 20 φορές μεγαλύτερος ξερωγω) οπότε δε θα συναντήσω λάσπες κλπ.
Επίσης δε θα κάνω κάμπινγκ. Σόρρυ σημαντικές παραλείψεις που δεν ανέφερα.

Λόγω χώρου δε μπορώ να πάρω άλλα παπούτσια, και επίσης είναι τα μόνα άνετα που έχω και θα με κρατήσουν τόσες ώρες ορθοστασία.

Από θερμοκρασία θα είναι γύρω στους 20-25 βαθμούς, οπότε δεν παίζει θέμα κρύου.

Το ποντσο δεν είναι αυτό το απλό σελοφαν αλλά είναι σκληρό πλαστικό πολλαπλών χρήσεων (εντάξει υπάρχει πιθανότητα να σκιστεί αλλά θα πρέπει να είμαι τρομερά άτυχος). Τσέπης από tiger :stuck_out_tongue:

Στη βαλίτσα μου θα έχω και το αδιάβροχο/αντιαμενικο μέρος ενός 3ιν1 μπουφάν σε περίπτωση που η πρόβλεψη της ημέρας δίνει πόλη βροχή. Αλλά είναι κάπως κοντό… δλδ φτάνει μέχρι ψηλά στα πόδια, ενώ το ποντσο οριακά μέχρι γόνατα.
Επίσης με τον ποντσο θα χωράω και από μέσα και το πολύ μικρό μπακπακ που θα έχω ενώ με το αδιάβροχο μπουφάν όχι.

Από προηγούμενες εμπειρίες φίλων, σε περίπτωση βροχής μοιράζουν κι εκεί ποντσο μιας χρήσης από διάφορους χορηγούς.

εμπειροι, αλλά αυτό δυστυχώς δεν είναι εγγύηση σε όλα τα φεστ! Όπως και να 'χει, να περάσεις τέλεια!

1 Like

Ο παλαβός εγώ έχω πάρει ειδικά παπουτσάκια μόνο για φεστιβάλ :crazy_face:. Κάτι fila εντελώς αδιάβροχα αλλά σούπερ άνετα που δεν καταλαβαίνουν τίποτα ούτε από λάσπες ούτε από γερή πατημασιά μέσα σε πιτ (που μπορεί γενικά να σε βγάλει τελείως off). Έχω πάντα ένα ποντσο καλης ποιότητας, σκληρό και ένα δεύτερο μιας χρήσης στην τσέπη για παν ενδεχόμενο. Εννοείται cargo βερμούδα με τσέπες και έχω κι ένα αδιάβροχο σακουλάκι μαζί μου να υπάρχει. Έχω φάει καλή βροχή σε φεστιβάλ κι έχω δει και εικόνες τρόμου από φίλο στο Wacken.

2 Likes

Συμφωνώ και επαυξάνω στη συμβουλή για καπέλο για τη βροχή. Μου έχει τύχει να μην μπορώ να δω απο τα νερά που έτρεχαν στα μάτια μου.

2 Likes

θα παει κανεις graspop φετος?

Εγώ. Πάλι :crazy_face:

Μάλλον το Primavera το διοργανώνει η TMR δεν εξηγείται αλλιώς το σημερινό!

Έριξε καρέκλες, έγινε παύση του φεστιβάλ και σιγά σιγά άρχισαν να ανακοινώνονται οι ακυρώσεις. Με το σταγονόμετρο.

Η Doja Cat το ανακοίνωσε μόνη της. Από το Primavera ανακοινώθηκε πριν λίγα λεπτά.

Οι Massive Attack έγιναν reschedule για τις 00:30 και λίγο πριν τη 1 ανακοινώθηκε ότι τελικά δε θα παίξουν.

Κόσμος γύρισε πίσω, και τελικά ακυρώθηκαν ενώ περίμενε ο κόσμος μπροστά στη σκηνή!!

Στο Reddit γράφουν ότι έπεσαν τα ηχεία από τη μια κεντρική σκηνή!

Μεγάλη ενήλικη απόφαση που πήρα να φύγω κάπου στις 12, έχοντας φάει βροχή και κρύο… (Δούλεψε μια χαρά το ποντσο και επίσης πήρα από ένα μαγαζί αντίστοιχο του tiger κάτι αδιάβροχα καλύμματα παπουτσιών και με έσωσαν!!)

Απίστευτη καταιγίδα και με ακραίο αέρα. Αλλά τραγικοτατη διαχείριση από τη διοργάνωση.

Στα καλά: είδα από κοντά πόσο αξιολατρευτες είναι οι New Eves :heart:

6 Likes

πωπω… εύχομαι να κόψει από σήμερα. Agriculture είδες;

1 Like

Nope. Νομίζω είναι στο line up του Πόρτο.
Όλα καλά σήμερα, άνοιξε ο καιρός.

Παρασκευούλα με Cure

Edit: δίκιο έχεις, χθες έπαιζαν Βαρκελώνη αλλά δεν τους είδα.

1 Like