Sun of Nothing - live release party w/Nechayevschina - 17.03.2011 @ AN club

FREE live release party @ An Club (13/1/2011)

Οι Sun Of Nothing, γιορτάζοντας την κυκλοφορία της πολυαναμενόμενης 3ης δουλειάς τους, καλούνται να μας καθηλώσουν για ακόμη μία φορά με μια δυναμικότατη εμφάνιση, σε ένα σετ διάρκειας τουλάχιστον 2 ωρών. Η σκοτεινή διάθεση, τα βίαια ξεσπάσματα, η βλοσυρή ατμόσφαιρα θα είναι και πάλι παρούσα - στο An Club (Σολωμού 13-15, Εξάρχεια) την Πέμπτη 13 Ιανουαρίου!

Την ατμόσφαιρα θα ζεστάνουν οι Nechayevschina, απλώνοντας στον αέρα τα μυστηριακά ψυχεδελικά μουσικά κύματά τους και περιγράφοντας γλαφυρά τις ανατολίτικες εμμονές τους.

Οι πόρτες ανοίγουν στις 20:00. Το live ξεκινάει αυστηρά στις 20:30

ΕΙΣΟΔΟΣ ΕΛΕΥΘΕΡΗ

θα ακολουθήσει after party στο Roi Mat


“THE GUILT OF FEELING ALIVE” digipack CD, coloured LP & limited editions

?..και η σπείρα συνεχίζει να εξελίσσεται άκομψα προς τα κάτω και τα μέσα, προσεγγίζοντας έναν πυρήνα υγρό και ασταθή. Έναν πυρήνα βαρύ και σκοτεινό, που κρύβει μέσα του τα πιο οξέα υλικά: ηχητική ακρότητα, ασπρόμαυρο Νιχιλισμό, βλοσυρή ασάφεια, κυνική εξωστρέφεια…?

Μετά από δύο full length-διαμάντια του ελληνικού underground, οι Sun Of Nothing, η αιχμή της
εμπροσθοφυλακής του Ελληνικού ακραίου ήχου, κυκλοφορούν σε συνεργασία με την Catch The Soap Productions το τρίτο τους full length με τίτλο ?The Guilt Of Feeling Alive?. Ξεπερνώντας τις εύκολες κατηγοριοποιήσεις, δημιουργούν την αδιαμφισβήτητα σπουδαιότερη και πλουσιότερη δουλειά τους μέχρι τώρα, προσθέτοντας την κορυφή ενός άτυπου τρίπτυχου-μνημείου στην ηχητική βία και το ενδότερο σκοτάδι.

Το ?The Guilt Of Feeling Alive? θα κυκλοφορήσει σε digipack CD έκδοση, σε δύο ξεχωριστές χρωματιστές εκδόσεις βινυλίου, καθώς και σε ειδικές limited χειροποίητες εκδόσεις: μία book CD edition 68 σελίδων σε 110 αντίτυπα* και μία μαύρου βινυλίου, το καθένα με μοναδικά μεταξοτυπωμένα εξώφυλλα διαφορετικά από αυτά της κανονικής έκδοσης (die-hard limited edition, 20 αντίτυπα συνολικά με μόνο τα 12 διαθέσιμα στο κοινό).** Το digipack CD αναμένεται να ειναι στα ράφια των καταστημάτων μέχρι τα τέλη Δεκεμβρίου, ενώ τα βινύλια στα μέσα του Ιανουαρίου.

*Η περιορισμένη book CD edition δε θα ειναι διαθέσιμη στα καταστήματα, παραμόνο στο online store της CTS και στο release live της μπάντας την Πέμπτη 13 Ιανουαρίου στο Αn Club. Περισσότερες λεπτομέρειες παρακάτω.

**H die-hard limited edition του βινύλιο θα ειναι αποκλειστικά διαθέσιμη σε κλήρωση που θα πραγματοποιηθεί στο 1ο Soap Party τη Τετάρτη 1/12 στο Dasein. Περισσότερες λεπτομέρειες παρακάτω.


για το 1o Soap Party στο Dasein εδω: http://www.rocking.gr/modules/forum/showthread.php?t=18577

[SIZE=“6”]EKEI ME ΔΑΚΡΥΑ ΣΤΑ ΜΑΤΙΑ!!![/SIZE]

δεν θα ειμαι εκει,αλλα αυτα ειναι πολυ,παρα πολυ καλα νεα.

Μέσα εννοείται.

ρε ξεκολλατε , σβηστε το τοπικ να μαστε λιγα ατομα να παρουμε τα lps :stuck_out_tongue:

Πάρτε τα lps, εγώ το book CD θέλω.

Και ΝΑΙ ΡΕ, εννοείται θα είμαστε εκεί!!

Μέσα δαγκωτόο! το περιμένω πως και πως να τους δώ live!:smiley:

Σπουδαία νέα είσοδος. :thumbup:

Πηγε τελικα κανεις στο Dasein?

Άσχημα νεα: ο πρόσφατος τραυματισμός του drummer των Sun of Nothing αποδείχθηκε πιο σοβαρός απ’ ότι αναμενόταν. Ως συνέπεια αυτού αναγκαζόμαστε να ακυρώσουμε το release live party τους στο An Club τη Πέμπτη 13 Ιανουαρίου, καθώς κ τις προγραμματισμένες συναυλίες τους (που κανονικά θα είχαν ήδη ανακοινωθεί) ανά τη χώρα.

Κρίμα

Πίκρα και γκαντεμιά τους. Περαστικά στο Jim και θα περιμένουμε.

Τον έδωσαν στεγνά πάντως.

[SPOILER]

[B]IDIOT MARADONA WANNABE DRUMMER[/B]

                    [FONT=Times][SIZE=3]Our drummer managed to hurt his knee during a 5x5 football game yesterday.[/SIZE][/FONT]

[/SPOILER]

Καλτίλα :!:

εδω ειμαστε!

http://www.anclub.gr/files/more/SunOfNothing_NewAlbumReleaseParty.htm

Αναβάλεται το αυριανό live release party των SUN OF NOTHING.

To live release party του ?The Guilt Of Feeling Alive? των Sun Of Nothing αναβάλλεται για την Πέμπτη 17 Μαρτίου (αντί της προγραμματισμένης ημερομηνίας 13/01) λόγω τραυματισμού του drummer της μπάντας Δημήτρη.

Οι Sun Of Nothing, γιορτάζοντας την κυκλοφορία της πολυαναμενόμενης 3ης δουλειάς τους, καλούνται να μας καθηλώσουν για ακόμη μία φορά με μια δυναμικότατη εμφάνιση, σε ένα σετ διάρκειας τουλάχιστον 2 ωρών. Η σκοτεινή διάθεση, τα βίαια ξεσπάσματα, η βλοσυρή ατμόσφαιρα θα είναι και πάλι παρούσα - στο An Club (Σολωμού 13-15, Εξάρχεια) την Πέμπτη 17 Μαρτίου!

Την ατμόσφαιρα θα ζεστάνουν οι Nechayevschina, απλώνοντας στον αέρα τα μυστηριακά ψυχεδελικά μουσικά κύματά τους και περιγράφοντας γλαφυρά τις ανατολίτικες εμμονές τους.

Οι πόρτες ανοίγουν στις 20:00. Το live ξεκινάει αυστηρά στις 20:30
Θα ακολουθήσει after party στο Roi Mat

Σημαντικό είναι να αναφερθεί πως η συναυλία αυτή θα είναι και η αρχή του παρθενικού βαλκανικού tour των Sun Of Nothing και Nechayevschina, στα πλαίσια του οποίου θα έχουν τη τιμή να παρουσιάσουν τη δουλειά τους στο κοινό χωρών όπως η Ρουμανία, Βουλγαρία, Τουρκία και φυσικά την Ελλάδα. Οι ακριβείς ημερομηνίες θα ανακοινωθούν σε λίγες εβδομάδες.

ωραία ωραία. Θα πάμε.

Πες λίγο τι παίζει με το άλμπουμ? βγήκε? υπάρχει στα δισκάδικα? Η limited έκδοση είναι έτοιμη? το βινύλιο? Θα τα βρούμε στο πάρτη?

Τελικα στο Dasein ειχε παει κανεις τοτε?

ω θα γινει. εκει λοιπον, καταπληκτικος συνδυασμος.

τσεκαρετε τους νετσαγιεφ, ειναι μια ομορφια!

Aν μιλάς για αρχές Δεκέμβρη, είχαμε πάει 2-3 απώ δω αλλά κομπάσαμε σε άλλο θρεντ (κάπου στα events),

Μη μιλάτε δυνατά και τους ξαναγκαντεμιάσουμε.

Βαλκανική περιοδεία, ε? :rockon:
τους αξίζει.
αν και το κόβω να γυρνάνε διαλυμένοι σε 1000 κομμάτια…

Τελικά θα παίξουν και οι Sardonis;

Από το στόμα μου πήρες την ερώτηση…από το ύφος όμως της δήλωσης από CTS μάλλον όχι…

Περιμένουμε και επίσημη ενημέρωση:papas: