Sun of Nothing - live release party w/Nechayevschina - 17.03.2011 @ AN club

θελουμε review απο red rum

[B]Nechayevschina[/B] ωραίοι, ξαναλέω πως το ανατολίτικο στοιχείο τους πάει πολύ, πρέπει να ακολουθήσουν αυτή την κατεύθυνση. Το “Yeniceri” μεγάλο κομμάτι.

[B]Sardonis[/B] δεν είχα ξανακούσει, το στήσιμο κιθάρα-ντραμς έφερνε Black Cobra συνειρμούς, αλλά τελικά καμία σχέση, πάντως το instrumental stoner/sludge τους λειτούργησε μια χαρά. Σε σημεία με ψιλοκούρασαν, αλλά το τελευταίο κομμάτι γάμησε. Ατού ο [I]πολύ [/I]βαρύς ήχος τους και ότι είναι γαμωταπαιδγιά.

[B]Sun of Nothing[/B] ντάξει. Πρέπει να τους έβλεπα κάπου δέκατη φορά, σταθερή αξία. Το ατού των SoN είναι ότι την ώρα που παίζουν, σου δίνουν την εντύπωση πως είναι η κορυφαία μπάντα του γαλαξία, πραγματικά βυθίζεσαι. Έπαιξαν όλο το τρομερό νέο άλμπουμ κι ένα παλιό (νομίζω το Kick αλλά δεν μπορώ να θυμηθώ τώρα*) με τον Σταύρο των Tardive Dyskinesia να αποδεικνύεται εξίσου ογκόλιθος με τον τραυματία Δημήτρη. Ο τελευταίος ανέβηκε στα ντραμς για ανκόρ με το “The Prisons you Create”.
Βαρόμετρο για το πόσο θα γαμήσει ένα λάιβ SoN είναι πάντα το πόσο λιώμα θα είναι ο Ηλίας, και χθες ήταν σε παιδαριώδη κατάσταση, οπότε μιλάμε για ομορφιά.

Καμιά κατοσταριά άτομα, είδα πολλές γνωστές μούρες, γνώρισα και Keyser και Weeping Willow.
Έχω τραβήξει πολλές φωτό, αλλά γυρνώντας σπίτι με περίμενε ένας καμένος σκληρός. ΦΜΛ.

*edit. To “Crossing Parker’s Piece” ήταν τελικά.

[B]Nechayevschina [/B]
Με κούρασαν πολύ. Ο ντράμερ και ο μπασίστας πάντως ήταν εξαιρετικοί, δεμένοι και με πολύ καλές ιδέες. Οι κιθάρες ήταν εκτός τόπου και χρόνου, μεταφορικά και κυριολεκτικά.

[B]Sardonis[/B]
Δόξα και τιμή στον υπερκάγκουρα ντράμερ με τις 5 σπασμένες μπαγκέτες. Τίποτα άλλο. Τελος.

[B]SoΝ[/B]
Ο νέος δίσκος είναι καλύτερος από τους προηγούμενους και αυτό φάνηκε και στο λάιβ. Πολύ καλή εμφάνιση, σκατένιος ήχος και διαλείμματα μεταξύ των κομματιών με wannabe αστείες ατάκες που καλύτερα να έλειπαν.

Μπλήντιν το Kick πρέπει ναταν όντως, γιατί θυμάμαι τις χαρακτηριστικές δικασιές στην αρχή.

Αυτό που είπε ο αποπάνω για το ντράμερ των Σαρδόνις, τις ξεκ*λιασε τις μπαγκέτες! :lol:

Ρισπεκτ και στο δημήτρη, που αν και με ένα πόδι έβγαλε ακόμα και τη δίκαση στο Prisons.

Γενικώς χορταστικότατη βραδιά, ωραίες και γνωστές φάτσες, και ωραίο κλίμα. Να μην είχαμε να ξυπνήσουμε και νωρίς και θα ταν ακόμα πιο όμορφα…

οτι ειπαν οι απο πανω …fayum νταξει μωρε οικογενειακό κλίμα …μην παρεξηγείς και κακιώνεις του ηλία . είναι καλό παιδί. :stuck_out_tongue:

όντως live παίρνει άλλη μορφή ο δίσκος … νομίζω είναι ότι πιο συναυλιακό έχουν γράψει. το spacey στοιχείο τα γαμάει όλα . η ένσταση μου είναι οτι καλός ο τάρντιβ (προφανέστατα) αλλά όταν ανέβηκε μιτς στο σανίδι οι πλανήτες μπήκαν στη σωστή θέση και το σύμπαν πουτάνιασε … δεν γίνεται σον χωρίς Μιτς τελικά.

Ωραία περάσαμε και χτες!!!

Οχι ρε, τι να κακιώσω… Εξάλλου γαμώ πέρασα. Απλά η ένστασή μου είναι οτι εκεί που έχεις μπει μέσα στην ατμόσφαιρα που έχουν δημιουργήσει και καραγουστάρεις κάτι τέτοιο σε βγάζει λίγο έξω. Επαναλαμβάνω πως το λάιβ και τα καινούρια κομμάτια ήταν εξαιρετικά και απλά έκανα μια μικρή παρατήρηση σε κάτι που μου κακοφάνηκε.
cheers!

Εντομεταξύ εγώ που θα τους δω για πρώτη φορά (άσχετο, Θεσσαλονίκη έχουν ξανάρθει ποτέ;) θέλω να ακούσω τουλάχιστον τα μισά από το πρώτο, και όλα από το δεύτερο και το τρίτο, δεν παίζει κάτι τέτοιο, ε; :papas:

Θεσσ/νίκη έχουν παίξει σίγουρα άλλη μια, νομίζω και μια δεύτερη.
Αλλά πρέπει όντως να πάνε κάποια χρόνια απ’την τελευταία φορά.

Λέπερ, ο Σταύρος έμαθε μπαμ-μπαμ σε μια βδομάδα τα κομμάτια του νέου δίσκου κι ένα παλιό, αν ανέβει ο Μιτς ίσως κάνει και σε σας την καλή και πάιξει (έστω και κουτσός) κάνα ακόμα.

Μερικά videakia και από μένα…

Cheers guys!

Μια ο ένας που ξενέρωσε με λίγο σπρώξιμο στους ντοντχάημσγκαρντ, μια ο άλλος που χαλάστηκε επειδή βγήκε εκτός κλίματος με τις ‘καμμενιές’ του ηλία ενδιάμεσα στα κομμάτια.
Μη γίνεστε μυγιάγγιχτοι ρε σεις. =)
Το θέμα είναι ότι το κάθε κομμάτι μπορούσε να σε παρασύρει σε χρόνο dt, ανεξαρτήτως του τι είχε προηγηθεί και ασχέτως αν αγαπήσαμε λιωματική εμφάνιση φροντμαν SoN. :smiley:
Κατά τ’ άλλα, λέγαμε με plunderer ο,τι ακριβώς είπε ο bbb περί πιο συναυλιακής τους κυκλοφορίας.

Νετσάγεφ γαμάτοι, δείχνουν πώς γίνεται το σωστό μουσικό τριπάρισμα.

Σαρδόνις βαρέθηκα, ξυλοσλατζομεταλλάδες σίγουρα δεν ήταν, πολύ μπούκωμα στην κιθάρα.

ΣοΝ το καταδιασκέδασα και με τις κομματάρες τους και με τις καμμενιές του Ηλία. By the way, σε περίπτωση που διέφυγε σε κάποιους ήταν live release PARTY. :wink:

Ελπίζω να καταφέρω να πάω και σήμερα Θεσ/νίκη.

Εννοείται πως ήταν πάρτυ… Τυχερός πάντως αν τους δεις 2 φορές σε 3 μέρες.

Σήμερα που θα βρουν τους Αγκνες Βειν να δεις το παρεακι τους τι παρτυ θα κανει εκει. Aν κρίνουμε από το Satan Upon New Long, when Φοιβος meets Ηλιας τα γουστα ειναι εγγυημένα. :stuck_out_tongue:

Για όσους το έχασαν ή τους Σαλονικιούς της παρέας που ετοιμάζονται για το βράδυ, ένα εξτρα κειμενάκι για προχτές στο ΑΝ.

http://www.rockandroll.gr/content/view/3055/326/lang,greek/

Όσα ήταν να ειπωθούν, ειπώθηκαν.
Η συναυλία τα έσπασε.
Οι SoN είναι η καλύτερη ελληνική μπάντα αυτή τη στιγμή. Παρατρίχα γλύτωσα το αυχενικό προχθές.
Τσιρζ σε Bleeding και Weeping Willow που γνώρισα.

Για περισσότερα εδώ: http://tastecornucopia.blogspot.com/2011/03/sun-of-nothing-sardonis-nechayevchina.html

πλάκα κάνεται οι της Αθήνας έτσι?
καλοί οι Sardonis, αλλά ρε παιδιά οι άλλοι τι ήταν…
θες ήχος, θες παίξιμο, θες στάσιμο, κάποιος κάνει πλάκα!
“το καλύτερο συγκρότημα κτλ…” τι λέτε ρε!!! #-o

Η αλήθεια είναι ότι τους γάμησε ο ήχος εδώ πάνω. Σε σημείο θορύβου, αν και πίσω πρέπει να ήταν καλύτερα. Το μπάσο συνέχεια με προβλήματα (κάπου ακογόταν, κάπου δεν ακουγόταν, κάπου έτριζε τα πάντα), η κιθάρα καλύτερα, αλλά όταν έχωνε distiortion πόναγες, γενικά μου φάνηκε ότι και η μπάντα ψιλο- ξενέρωσε από αυτό. :? Κρίμα που δεν τους είδαμε όπως θα έπρεπε, ήθελα, γαμώτο, η πρώτη μου συναυλία Sun of Nothing να είναι κάτι το συνταρακτικό όπως τα C.D. Επιφυλασσόμαστε για Μάιο που είπαν ότι θα ξαναέρθουν και με τον κανονικό drummer.

Γέννα από Κώλο ΟΚ για αυτό που έπαιζαν, ενώ Sardonis πολύ ενδιαφέροντες. Πάντως το μαγαζί είχε απαράδεκτο ήχο, ντροπή.

Νταξει για τον ήχο, προφανώς ήταν χάλια, από κόσμο τι έλεγε?

50 άτομα maximum, ίσως λέω και πολλά.

εμ… βέβαια αν και το ίδιο το γκρουπ (Γέννα από κώλο) αποχωρεί επιδυκτικά όταν έπαιζαν οι Sardonis, μαζί και φίλοι και γνωστοί, και τα 50 άτομα πολλά τα λες… κατά τις 12 άρχισαν να έρχονται και κάτι μεσήλικες σκυλάδες να απολαύσουν την COVER BAND που θα έπαιζε μετά… γάματα το μαγαζί… κρίμα στον ηχολήπτη που το πάλεψε!

Όσοι γουστάρετε κάντε like στην καινούργια band page των Sun Of Nothing στο Facebook.
Όχι στο group, στο band page δηλαδή εδώ:
http://www.facebook.com/home.php#!/Sun0fNothing?sk=app_178091127385