Superhero Movies

Να και ένα καλό που η Sony χάνει λεφτά από παντού.

Χαμός θα γίνει στο captain America 3!

Βέβαια η Sony δεν τα πήγε και τόσο άσχημα πια με τα Spiderman. Το λάθος τους ήταν το reboot. Με την πρώτη στραβή (call me spiderman 3) κατευθείαν φτου και από την αρχή. Τα 2 πρώτα του Raimi είναι υπέροχα. Το 3 κάνουμε πως δεν βγήκε ενώ τα 2 amazing αν και προβληματικά, κακές ταινίες δεν είναι σίγουρα. Ειδικά το δεύτερο για μένα συνεχίζει να είναι μια καλή ταινία (αν και όχι ανώτερο από τις ταινίες Raimi όπως μου είχαν φανεί αρχικά) και ειδικά στην αντιμετώπιση του love story Peter-Gwen που ζωντάνεψε το κομικ για μένα. Εκεί που τα έκαναν μαντάρα ήταν στους villain. Ειδικά ο Electro ήταν σαν να ξεπήδησε από τις παλιές ταινίες Batman του Σουμαχερ.

Ελπίζω πάντως να μην δούμε για τρίτη φορά το origin story, θα είναι εντελώς γελοίο. Ήταν λάθος που το έπιασαν ξανά στο reboot, θέλω να πιστεύω πως δεν θα κάνουν το ίδιο λάθος πάλι. Κρίμα μόνο για Garfield ειδικά στην δεύτερη ταινία ήταν ο Peter Parker, έτσι απλά. Αυτή την στιγμή δεν μπορώ να φανταστώ άλλον στον ρόλο.

Όπως διάβασα κάπου πλέον όλο το πρόγραμμα της marvel αλλάζει και όλες οι ημερομηνίες από τις ταινίες που δεν ξεκίνησαν γυρίσματα, πάνε προς το πίσω. Κρίμα μόνο που τελικά δεν θα τον δούμε civil war. Θα ήταν γαμάτη φάση.

Υπαρχει πιθανοτητα για post-credits scene στο Age of Ultron και θα στοιχηματιζα ευκολα οτι θα ειναι στο Civil War,επειδη στην επισημη ανακοινωση ειπανε πρωτα θα τον δουμε σε υπαρχουσα μη ανακοινωμενη ταινια της Marvel Studios και μετα το 2017 σε δικια του ταινια,η οποια πηρε την ημερομηνια του Thor:Ragnarok…:wink:

Δεν ξερω για ποστ κρεντιτ ουλτρον καθως ουτε καστιν δεν εχει γινει ακομα και ειναι σε 3 μηνες ξερωγω, αλλα για συμμετοχη εστω και ελαχιστη, στο Civil War (aka Cpt America 3) θα εχει πολυ ευκολα

στο cap3 ευκολα σε Post credit scene πλεον. σε avengers 3 τον περιμενουμε κανονικα πιστευω…

Στο avengers 2 θα μπορούσαν να βάλουν και 3η post credit σκηνή, κάτι απλό δηλαδή μια αράχνη για παράδειγμα μόνο και μόνο για τις γκαβλες.

Καινούργιες ημερομηνίες:

Avengers: Age of Ultron: May 1, 2015
Ant-Man: July 17, 2015
Captain America: Civil War: May 6, 2016
Doctor Strange: November 4, 2016
Guardians of the Galaxy 2: May 5, 2017
Spider-Man: July 28th, 2017
Thor: Ragnarok: November 3rd, 2017
Avengers: Infinity War, Part 1: May 4, 2018
Black Panther: July 6th, 2018
Captain Marvel: November 2nd, 2018
Avengers: Infinity War, Part 2: May 3, 2019
Inhumans: July 12, 2019

Αυτό σημαίνει άραγε ότι οι inhumans πλέον ξεκινάνε την phase 4;

Νόμιζα πρώτη εμφάνιση θα είναι σε δική του ταινία.

Τώρα που το σκέφτομαι ούτε εγώ το αποκλείω εντελώς να τον δούμε στο civil war. Οι φήμες άλλωστε ξεκίνησαν πριν την ανακοίνωση του σχεδίου της marvel για όλες τις τελευταίες ταινίες. Άρα δεν αποκλείεται να υπάρχει εναλλακτικό σενάριο που θα έχει τον spiderman μέσα. Γυρίσματα δεν έχει ξεκινήσει το civil war άλλωστε (αν δεν κάνω λάθος δηλαδή). Δύσκολα πάντως θα έχει τον ίδιο ρόλο που έχει και στο comic.

Αλλά ναι για post-credit και εγώ περιμένω κάτι στο Ultron. Έστω μια απλή αναφορά, δεν είναι απαραίτητο να έχουν τον ηθοποιό.

Χάρηκα πολύ με τις εξελίξεις και πήρα 2 μπλουζάκια :smiley:

και μια zoo york και ένα deathadder chroma :stuck_out_tongue:

[spoiler]

[/spoiler]

Εγω βασικα αναρωτιεμαι, το Civil War θα εχει το τελος που εχει στο κομικ, ή θα το αλλαξουν; Αναρωτιεμαι πως θα χωρεσουν τον Winter Soldier (γιατι απο κει σταματα η δευτερη ταινια) και ολο το χαμο που γινεται σε μια ταινια.

Πολύ μεγάλο spoiler για το captain America 3 με βάση το από πάνω.

Υπάρχει ένα ενδεχόμενο να πεθάνει ο captain America και να πάρει την θέση του ο bucky μιας και το συμβόλαιο του Evans μου φαίνεται ότι τελειώνει ενώ ο ηθοποιός που παίζει τον bucky αν δεν κάνω λάθος έχει υπογράψει για πολλές ταινίες.
Επίσημα βέβαια είναι πολύ νωρίς για να ξέρουμε αλλά πιστεύω ότι είναι ένα πολύ πιθανό σενάριο.

Αυτό ήμουν έτοιμος να γράψω. Και στα κόμικ έτσι γίνεται (αμέσως μετά το civil war). Ενώ σαν φήμη υπάρχει εδώ και καιρό.

Αλλαγές σίγουρα θα γίνουν πάντως. Και μόνο τους χαρακτήρες που δεν θα βρίσκονται λόγω δικαιωμάτων στην ταινία να λάβει κανείς υπόψη του (Daredevil, Fantastic 4, Punisher, X-Men) καταλαβαίνεις τι γίνεται. Έτσι και αλλιώς δεν είναι ότι έχουν μείνει και τόσο πιστοί στα κόμικ ως τώρα.

Daredevil και Punisher ανηκουν κανονικα και με τον νομο στην Marvel Studios.Ο daredevil θα εχει και σειρα απο τον απριλη στο Netflix και ακουγονται φημες για πιθανο cameo apo Punisher…

πανω κατω αυτο που σου λεει ο rip noob στο spoiler. τα ανοιγεις με δικη σου ευθυνη, αλλα μιλαμε για καραspoiler… :smiley:

επισης rip_noob:

[SPOILER]δεν ξερω εαν εχει να κανει με τα συμβολαια, αυτο μπορει να αλλαξει ετσι κι αλλιως και να κανει νεο συμβολαιο. εγω περιμενω το τελος του cap3 κανονικα οπου αυτος δολοφονειται και μετα τη θεση του την παιρνει ο bucky. τωρα στο story καπως θα ξεκινησει λογικα με την αναζητηση του bucky απο τον cap και μετα θα γινουν τα υπολοιπα, τουλαχιστον καπως ετσι το βλεπω εγω. παντως ολοι οσοι ανακατευονται στο τελος του civil war στο comic (εκτος faustus αλλα εχουμε baron zemo) βλεπω παιζουν στην ταινια…:wink:[/SPOILER]

Σε απαντηση των σποιλερ

[SPOILER]Γενικα, οι φημες λενε πως ο Εβανς δεν γουσταρει τοσο πλεον να κανει τον Αμερικα (και γενικα μπλοκμπαστεριες) και θελει να αφοσιωθει στο σκηνοθετιλικι και λοιπα. Αυτο ηταν πριν καμποσους μηνες, δεν ξερω.

Επισης, κυκλοφορουσε και η φημη πως ο Falcon μπορει να παρει τη θεση του Καπιταν, αλλα ο Μπακη μαλλον πιο σιγουρος.[/SPOILER]

Δεν πήρα χαμπάρι ότι τα δικαιώματα του Daredevil γύρισαν πίσω στην Marvel. Θυμόμουν πως η ταινία με Αφλεκ είχε γίνει από 20th century (για Punisher έκανα όντως λάθος). Θα ήταν γαμάτο να είχαν μια μικρή έστω εμφάνιση στο civil war. Θα ήταν ένα καλό τεστ και για stand alone ταινίες (δεν ξέρω βέβαια αν η σειρά που γυρίζουν θα ανήκει στο κινηματογραφικό σύμπαν)

Πάντως ένα από τα πρώτα ονόματα που έχουν ακουστεί για νέο Spiderman είναι ο Logan Lerman (Percy Jackson, Perks of being a wallflower, Fury)

http://www.imdb.com/name/nm0503567/?ref_=tt_ov_st

δεν μου φαίνεται και τόσο άσχημη επιλογή.

Ανηκει κανονικα στο συμπαν,μαζι με τις σειρες Luke Cage,Jessica Jones,Iron Fist που στο τελος αυτων θα υπαρξει σειρα The Defenders…Υποψιν υπαρχουν φημες για συμμετοχη αυτων των 4 στο Avengers:Infinity War Part1,2.Γενικα οτι θελετε με νεα τετοιου ιδους ταινιων πηγαιντε σε αυτο το site: comicbookmovie.com.Οτι νεο σκαει καθημερινα ειναι σχεδον οι πρωτοι που τα ανεβαζουν +reporters στο twitter που τα σκανε οντως πρωτοι.Χαρακτηριστικο παραδειγμα ο El Mayimbe…

και το podcast - the daily planet - του site εχει πολυ φαση αν γουσταρει κανεις αυστραλους αφασιες

Ας συζητησουμε και αλλο:

Το θέμα του villain δεν το έχει αγγίξει κανείς ως τώρα για τον marvel-ικο spiderman (ναι εντάξει οι solo ταινίες είναι στην sony αλλά όσο υπάρχει ο Feige marvel είναι για μένα)

Δεν νομίζω πως θα δούμε κάποιον από τους old-school εχθρούς, δηλαδή Dr Oc, Green Goblin, Sandman κτλ. Λογικά για Venom θαρρώ πάμε, όπως γράφεις και στο άρθρο, για να πιάσει και τους πιο νέους. Ότι ήθελαν να κάνουν και στο 3 του Raimi δηλαδή αλλά με διαφορετικό τρόπο βέβαια.

Άλλο ενδιαφέρον ερώτημα τώρα που ο spidey γύρισε… υπάρχει περίπτωση να δούμε Secret Wars με Beyonder? Και επίσης… θέλουμε να δούμε Secret Wars? (εγώ θέλω πάντως).

Φυσικά να δουμε secret wars, κατα τα αλλά γελαω με αυτο