Superhero Movies

[SPOILER]Στο κομικ ομως δεν πεθαινει στη πραγματικοτητα (βεβαια την εχουν πηδηξει την ιστορια και την εχουν κανει ο,τι να ναι) πραγμα που σημαινει πως θα μπορουσε να επιστρεψει σε ενα ενδεχομενο Captain America 4, αν και δυσκολο, οι ηθοποιοι θα ειναι αρκετα πιο γερασμενοι μεχρι να γυριστει κατι τετοιο, το προγραμμα της Marvel ειναι ψιλοκλεισμενο μεχρι το 2020 ξερω γω. Θα μου πεις βεβαια ο Robert Downey Jr. ειναι 50ρης και παιζει τον Iron Man οποτε ποτε δεν ξερεις…[/SPOILER]

[SPOILER]Βασικά… πεθαίνει. Η δολοφονία του Steve Rogers γίνεται αμέσως μετά τα γεγονότα του Civil War και την σύλληψη του. Ναι δεν το δείχνει στο κομικ αλλά στα επόμενα που ακολούθησαν την ιστορία

Πάντως κάπου διάβασα πως τελικά ο Evans έχει συμβόλαιο για άλλες 3 ταινίες τουλάχιστον άρα… [/SPOILER]

[SPOILER]Ναι, αλλα παρακατω βρισκουν εξηγηση οτι τελικα δεν πεθανε (αλλα βρισκουν μια πολυ ηλιθια εξηγηση γιατι δεν πεθανε και σε τι κατασταση ειναι, γι αυτο λεω εχουν πηδηξει την ιστορια), τον ξαναφερνουν στη ζωη ή κατι τετοιο, αλλα στο τελος αποφασιζει να δωσει το ρολο του Captain στον Μπακι ουτως ή αλλως. Και ξαναγινεται Captain America οταν αρκετα πιο μετα πεθαινει ο Μπακι. Γενικα ο,τι να ναι.[/SPOILER]

Comic είναι :wink:

Αυτό!

@Angmar

[SPOILER]Μην ξεχνάς πως στα κομικ πρέπει να κρατήσουν το ενδιαφέρον των φαν συνεχώς. Δεν λειτουργούν όπως οι ταινίες. Λογικό είναι να τους πεθαίνουν και να του επαναφέρουν, να δημιουργούν παράλληλα σύμπαντα κτλ.[/SPOILER]

[SPOILER]Λοιπόν ο Evans έχει συμβόλαιο για 6 ταινίες. Έχει κάνει 3 (Captain America 1& 2, Avengers) και απομένουν άλλες 3. Το Age of Ulton θα είναι η 4η και το Civil War η 5η. Αυτό σημαίνει άλλη μια. Άρα μάλλον σε άλλη ταινία θα είναι ο θάνατος του. Ο ηθοποιός που υποδύεται τον Bucky έχει συμβόλαιο για 9 ταινίες!!! που πάει να πει σίγουρα θα γίνει ο επόμενος Captain America κάποια στιγμή[/SPOILER]

[SPOILER]η απλα πεθαίνει οπως κ στο κομικ κ εμφανιζεται ξανα σε ενα avengers 3[/SPOILER]

aquaman…

σε μορφη κλαρινογαμπρου… :smiley:

σίριουσλι? Ο Μομοας Ακουαμαν? :?

σαν αλλος ποσειδωνας με την τριανα του… το μαλλι απαραιτητα θαμπο λογω αρμυρας και τα απαραιτητα μουσια και τατουαζ συνθετουν το επομενο ειδωλο για τα κοριτσακια μεσω της dc…

https://www.facebook.com/video.php?v=862506190459466&fref=nf

δάκρυα!

Στο ρόλο του Μπεν Πάρκερ ο Σον Μπιν λέει ο θεός, χαχαχα.

:’) :’)

https://www.youtube.com/watch?v=JAUoeqvedMo

Άντε γεια!!!

[SPOILER]visioooooooooooooon[/SPOILER]

Πολύ περήφανα μπορώ να δηλώσω ότι έχω κρατηθεί και δεν έχω δει κανένα trailer.

Αυτό το τελευταίο πάντως σε κάνει να θέλεις να κατασκηνώσεις έξω από κάποιον κινηματογράφο.

Εχω σποϊλεριαστεί τοσο άσχημα με αυτην την ταινία απο ιστοσελίδες του τύπου io9 όλον αυτον τον καιρο, που πίστευα οτι δεν θα μου κάνει αίσθηση το τρέηλερ, αφου εχω δει backstage, κομμάτια απο την υποθεση κτλ…

Έκανα λάθος…

μα εβαλα σποιλερ =(

ε καλα το συγκεκριμενο εχει κυκλοφορησει πολυ καιρο (φαινεται και στις προηγουμενες αφισες στο βαθος)

Για αυτο λέω, το σποιλερ έχει ήδη συμβει εδω και πολυυυυυυ καιρο…Ειδικά όταν ειχανε σκάσει οι πρώτες αφίσεις στις ιστοσελίδες γινοτανε χαμός…zoom απο εδω, zoom απο εκει, και “ειναι όντως αυτός?”.
Αλήθεια αυτές οι φάσεις πριν κάθε ταινια που όλα ειναι φλου και ο καθένας λεει το μακρυ και το κοντο του, πολύ τις γουστάρω…

Reply στα καπακια, γιατι μόλις διάβασα οτι ο big bad στην νέα σολο ταινία spiderman με τον ΑΝΑΠΑΝΤΕΧΟ τιτλο “the spectacular spiderman” θα ειναι

[SPOILER][B]ο ironman?!?!?[/B][/SPOILER]

Στις 5 μαρτίου λεει θα γινει μεγάλη ανακοίνωση απο τα στουντιο…αναμονή ως το πρωί λοιπον…