Superhero Movies

And the new spider-man is…

Tom Holland

not bad

θα τον αφήσει όμως η μαμά του να κάνει σκηνές δράσης??

:lol:

ε στα 15 υποτίθεται πως θα είναι ο νέος spider-man αρα ταιριάζει καλά

Να ρωτησω κατι, το Ant-Man βγαινει στους κινημ. στο Ελλαδισταν 17 Σεπτεμβριου ενω στον υπολοιπο κοσμο νωριτερα, και καλα επειδη εδω εχουμε τα μπανια του λαου και φοβουνται εισπρακτικη αποτυχια? Απο torrent θα το δουμε τοτε και μηδεν εσοδα στους κινημ. παλι…

Εμένα μου έκανε εντύπωση που φέρνουν κανονικά το Fantastic 4 που βγαίνει Αύγουστο.

Τρελομουνέτο προβλέπεται η Psylocke.=P~ https://instagram.com/p/4fPS83MmZ-

[SPOILER][/SPOILER]

Μου σηκώθηκε λίγο

Να σταματήσει τις μαλακίες και να βγάλει καμιά τσόντα, ακόμα περιμένουμε sex tape της.

Είδα αυτή την εικόνα και θυμήθηκα το σχόλιο σου.

Ακόμα γελάω :lol:

είναι σοβαρό και δεν πρέπει να γελάμε με την παιδική ασφάλεια

Πρώτη επίσημη εικόνα από Deadpool

Ben Affleck θα γράψει και θα σκηνοθετήσει νέα ταινία Batman (και φυσικά θα είναι στον ομώνυμο ρόλο :stuck_out_tongue: ). Μάλλον καλά νέα, αφού και φαν είναι και εξαιρετικός σκηνοθέτης.

Είδα και το rogue cut του X-Men days of future past. 17 λεπτά παραπάνω ταινία. Η Rogue βασικά έχει πολύ μικρό ρόλο. Γενικά οι νέες σκηνές αν και καλές δεν δίνουν το κάτι παραπάνω. Κυρίως γιατί είναι μικρές και διάσπαρτες μέσα στην ταινία. Απλά κάνει την πλοκή λίγο πιο πυκνή. Το μελλοντικό timeline είναι που κερδίζει ελάχιστα.

Θετικό αυτό με affleck, αλλά θα έχει αναπόφευκτα συγκρίσεις με του Nolan. Θετικά το βλέπω όμως.

Sent from my D5803 using Tapatalk

https://www.youtube.com/watch?v=0WWzgGyAH6Y

[B]Batman v Superman: Dawn of Justice - Comic-Con Trailer [/B]

σε έκδοση για pc πότε βγαίνει, για εμάς που δεν έχουμε ps4 ακόμη? :stuck_out_tongue:

:lol:

lupin είσαι κακός άνθρωπος

truth be told υπήρχαν 1-2 στιγμές που τα εφέ φάνηκαν… κάπως. Φαντάζομαι πως δεν είναι 100% έτοιμα όπως συμβαίνει συνήθως στα trailer (ένα ολόκληρο χρόνο έχει ακόμα η ταινία).

Γενικά πάντως εμένα μου φάνηκε εξαιρετικό. Αλλά το ίδιο μου είχαν φανεί και τα trailer για το Man of steel.

δεν εχω καμια εμπιστοσυνη στον σναηντερ και δυστυχως, απο οτι ειδα, μου φαινεται pure σναηντερ τρεηλερ, δλδ μια απο τα ιδια :stuck_out_tongue:

δεν μπορώ να πάρω αυτή τη ταινία σοβαρά από την πρώτη στιγμή που ανακοινώθηκε, κάθε τρεηλερ, κάθε leak εικόνα μου φαίνονται αστεία… με αποκορύφωμα εδώ τον εηζενμπέργκ (τί φάση, αλήθεια) και το κοριτσάκι που παίζει την Wonder Woman… ένα crap fest από εφέ και σκηνές-wallpapers ντεσκτοπ pc μου φαίνεται…

είδωμεν

έχουν nailed πάντως την στολή του Bats, εξαιρετική όπως και η πανοπλία του… βέβαια το γεγονός ότι ο Άφλεκ δεν μιλά και δε λαλά ακόμα, δεν είναι και πολύ ενθαρυντικό…

Εντάξει υπερ-στυλιζαρισμένη είναι, αλλά αυτό δεν είναι απαραίτητα κακό για μια τέτοια ταινία (για μένα τουλάχιστον :stuck_out_tongue: ). Snyder μηδέν εμπιστοσύνη, ο τύπος είναι επιπέδου michael bay.

Ο Αφλεκ πολύ μου άρεσε πάντως εδώ. Δεν ξέρω εγώ έχω αρχίσει να αλλάζω πολύ γνώμη για αυτόν ειδικά. Ο μόνος λόγος που ελπίζω είναι ο Αφλεκ. Δηλαδή να το έχει βάλει το χεράκι του πολύ παραπάνω στην ταινία. Υποψία που έχει ανέβει πολύ μετά τα νέα για δική του ταινία batman.

επίσης έσκασε τρέηλερ από κάμερα για suicide squad

δε ποστάρω λινκ γτ θα πέσει σε λίγο-κλασσικά-, οπότε youtube search και περιορισμός σε τελευταία ώρα

από όσο φαίνεται, έχει λίγο ενδιαφέρον ΑΝ ΚΑΙ, όσο είδα και άκουσα τον Λέτο, δυστυχώς με απογοήτευσε

αλλά οκ, ήταν κάμερα, με κακό ήχο, οπότε και κεί είδωμεν…

Τα εφέ φαίνεται οτι δεν είναι ολοκληρωμένα.

Με τα μαλλιά του αλλουνού τι σκατά γίνεται, σε κάποια φάση στην ταινία αρχίζει χημειοθεραπείες και του πέφτουν;