Δε πρόλαβε να τα ξουρίσει λόγω του American Ultra μάλλον. Τη Wonder Woman τι τη θέλαν;#-o
Το είδα το suicide squad (μην το ψάχνετε youtube μόνο google σε κανένα private video). Εντάξει από κάμερα δεν βγαίνει και πολύ συμπέρασμα αν και μου φάνηκε καλό. Leto επίσης καλός μου φάνηκε, καλύτερος από τις φώτο τουλάχιστον που δεν με είχαν ενθουσιάσει. Γενικά αν και έχω τις ενστάσεις μου για τον νέο Joker ένα θετικό είναι ότι προσπαθούν, σοφά, να απομακρυνθούν από την εικόνα του Joker στο Dark Knight. Η σύγκριση θα ήταν καταδικαστική.
Βαριεμαι να το ψαξω, εχει τα τατουαζ στο μετωπο;
Βαριεμαι να το ψαξω, εχει τα τατουαζ στο μετωπο;
Not bad for Leto. Βραβείο καβλότερης καβλιδαρχείας όμως πάει σίγουρα στη Margot Robbie:bow2::!:
Ενδιαφέρον και το Deadpool.
Στο 2:37 εμφανίζεται ο Batman από το animated series, τέλεια
don’t make the suit green… or animated!
:lol2:
Και αυτό μόνο σε cam προς το παρόν. Το μόνο που δεν είδα πουθενά είναι το x-men apocalypse.
εδώ σε κανονική ποιότητα το τρειλερ
To tattoo στο κούτελο υπάρχει τελικά.
deadpool και x-men apocalypse:
κακιστη ποιοτητα βεβαια, αλλα για οποιον γουσταρει…
ενώ το trailer του suicide squad μου φάνηκε ενδιαφέρον/σε αντίθεση με το batman v superman που μου φάνηκε μια μαλακία και μισή -γιατί μου θύμισε λίγο b movie βιντεοπεριπέτεια 80ίλα σε συνδιασμό με το επερχόμενο rated r, χωρίς πολλά εφέ, πιο action oriented τεσπά/ή και κακό cosplay αλλά έτσι ενισχύει και τη μπιμουβιά του -, ο Joker σαν πρώτη εντύπωση 5 δευτερολέπτων δεν μου έκατσε καλά…
βασικά νομίζω/πιστεύω πως εν τέλη ο Λέτο θα είναι μια χαρά αλλά γαμώτο αυτό το κακό λουκ με τα τατουάζ, τα δόντια και τις αηδίες θα τον ρίξει πολύ, αν δεν αγαπηθεί άμεσα από το κόσμο …
τεσπά, κακή πρώτη εντύπωση σε εμένα πάντως, δεν μου αρέσει, απλά
Ωραίο και αρκετά σκοτεινό το trailer του xmen. Ήδη βέβαια αρκετοί βλακες λένε ότι δεν είναι αρκετά τούμπανος ο acopalypse.
Του χρόνου θα είναι καταπληκτική χρονιά για τις comic book ταινίες.
Μην ξεχνάμε και το avengers 2,5 aka captain America 3.
deleted , derp
[B]Civil War
X-Men: Apocalypse
Deadpool
Suicide Squad
Batman v Superman
Dr.Strange[/B]
Με σειρά προτεραιότητας
Υπάρχει και εκείνο το the Gambit αλλά δεν είμαι και τόσο σίγουρος πως όντως θα γίνει τελικά. Από X-Men δεν έχω δει trailer αλλά πλέον έχω τυφλή εμπιστοσύνη στον Singer, σε ότι αφορά το συγκεκριμένο franchise δηλαδή. O μόνος λόγος που το civil war έχει πρώτη θέση είναι ο Spiderman. Και μόνο που σκέφτομαι ταινία Spidey μαζί με Iron Man, Cap και λοιπούς ο φανμπους μέσα μου χορεύει κλακέτες
Για Suicide Squad δεν ξέρω τίποτα από τα κομικ αλλά το trailer (που το είδα 3-4 φορές) μου άφησε τις καλύτερες εντυπώσεις. Ενώ και ο Leto μου φάνηκε ωραίος σαν Joker (παρά το tattoo στο κούτελο). Deadpool μπορεί να μας κάνει να παραμιλάμε. Batman Superman ενώ μου άρεσε το trailer όσο υπάρχει Snyder στο κόλπο δαγκώνομαι.
το deadpool δεν ειμαι τοσο σιγουρος αν θα μας κανει να παραμιλαμε. μακαρι δηλαδη, αλλα στο συγκεκριμενο κραταω μικρο καλαθι. σιγουρα σαν χαλαρακτηρας ομως γαμαει χεχεχεχε.
batman vs superman ενω δειχνει ωραιο στο trailer αλλο τοσο φοβασαι λογω snyder.
suicide squad Οντως το trailer ειναι πολυ καλο. ωραια harley quin, για joker οι συγκρισεις με του Ledger θα ειναι αναποφευκτες και επειδη τον αλλαζουν πολυ εμφανισιακα, φοβαμαι μην απλα γινει καρικατουρα. ειπαμε να τον παιξει διαφορετικα, αλλα ισως το παρακανει, ειδικα με τα δοντια. τεσπα θα δουμε. προσωπικα μου αρεσει η amanda waller, αδιστακτη καριολα οπως πρεπει να ειναι. και o deadshot να δουμε πως θα παει, περιεργη επιλογη ο will smith.
το xmen οσο φανηκε ειναι αρκετα σκοτεινο, απλα μενει να δουμε πως θα αλλαξει το story τωρα με ολο το re-casting.
το civil war ειναι μακραν ισως η πιο αναμενομενη. ας δουμε οταν βγει το trailer, λογικα καπου στον αυγουστο με σεπτεμβρη θα βγει φανταζομαι.
dr strange απλα αναμενουμε…
κλαιω…