Superhero Movies

Τελείωσα το Flash. Μεγαλύτερο cliffhanger στην ιστορία όμως. Μας πήδηξε.

Σαν σειρά άνιση. Όσο ασχολούμασταν με Flash vs Reverse Flash γαμούσε. Τα υπόλοιπα εντελώς αδιάφορα. Ευτυχώς ο Reverse Flash ήταν από την αρχή ως το τέλος. Από τους καλύτερους villains ever.

Αν αντί για 23 επεισόδια έκαναν μόνο καμιά 10αρια και ασχολούνταν αποκλειστικά σε αυτούς τους 2 η σειρά θα ήταν αντάξια του Daredevil. Τώρα είναι απλά λίγο καλύτερη από το μέσο όρο των υπερηρωικών.

Όποιος γούσταρε reverse flash ας δει και την animation ταινία που βγήκε το 2013

[B]Justice League: The Flashpoint Paradox[/B]

http://www.imdb.com/title/tt2820466/

Θα έχει zoom του χρόνου. Γενικά καμία άλλη δεν μπορεί να φτάσει το daredevil. Το flash έρχεται δεύτερο και από απόσταση. O reverse γενικώς ήταν πολύ καλός και ο Tom Cavanaugh δυνατός στο ρόλο του. Κάτι μου λέει ότι θα τον ξαναδούμε και ευκολα κιόλας.

Sent from my D5803 using Tapatalk

https://www.youtube.com/watch?v=QPZHBjyUGhQ

=D>

θεικο!!!χαχα

ξεκινησα πριν 5-6 μερες το flash για να δω κατι χαλαρο μες το καλοκαιρακι κ σε λιγο βαζω να δω το προτελευταιο της σεζον, αρκετα δυνατο γενικα που πιανει πολυ υψηλα στανταρ οταν ασχολειται με reverse flash κ αν η σεζον ειχε 13 επ θα ηταν για πολυ ψηλοτερα οπως λενε κι αλλοι παραπανω… τα υπολοιπα επ ειναι απλα οκ κ περνα ευχαριστα η ωρα…

το τελειωνω κ βαζω daredevil

μαλακία φαίνεται αλλά οκ

:stuck_out_tongue:

o deadpool, σα χαρακτήρας είναι πολύ δύσκολο να σηκώσει πάνω του δικό του comic, πόσο μάλλον ταινία… λειτουργεί ωραία σαν δεύτερος χαρακτήρας να σπάει το πάγο και να λέει ανοησίες, αλλά 2 ώρες σερί όχι, στο 10λεπτο θα κουράσει… η μόνη τύχη θα ήταν να γίνει μια ταινία τύπου kick-ass ή scott pilgrim (εννοώ ανάλογου ύφους) δλδ φουλ παρωδία του superhero είδους… αυτό δεν μοιάζει έτσι :stuck_out_tongue:

πέρα του ότι και σα χαρακτήρας γενικά δεν ήταν ποτέ ιδιαίτερα ενδιαφέρον, από τις σταθερές δευτεράτζες της Μάρβελ από τα 90ς και μετά…

Δεν διαφωνώ καθόλου, αλλά κάτσε να δούμε που οδεύει. Και οι guardians of the galaxy δευτεραντζες και πιο πίσω ήταν και για μένα είναι top ταινία.

Sent from my D5803 using Tapatalk

Και αυτό είναι το red band trailer, μεγαλύτερο και πιο βίαιο.

https://www.youtube.com/watch?v=FyKWUTwSYAs

Για μένα γαμάει και δέρνει. O Deadpool κινηματογραφικά μπορεί να λειτουργήσει πολύ καλύτερα από ότι στα comic. Το μόνο που φοβάμαι είναι η 20th Century Fox αφού με εξαίρεση τις ταινίες του Singer τα έχει κάνει σκατά σχεδόν σε όλα τα υπόλοιπα.

άλλο όμως πιθανό potential είχε μια ομάδα άγνωστη μεν, ιδιόμορφη αλλά με τα βασικά συστατικά επιτυχίας Marvel να διαφαίνονται(ομάδα παρόμοια με αβέντζερς, το πετυχημένο χιούμορ μαρβελ, το continuity του MCU κτλ) και άλλο το παραπάνω…

τέσπα, αν έσκαγε deadpool πρώτη φορά σε πχ μελλοντικό xmen ή γουλβεριν (σωστά όμως :stuck_out_tongue: ) θα με έψηνε πιο πολύ… βασικά ρε, αν στο τρέηλερ είχε όντως λίγο από το παρανοικό του κόμικ, δλδ μπαλονάκια με σκέψη πχ, 4th wall breaking πιο έντονο, τπτ παρανοικές μικρές φιγούρες με ατάκες, καρτουνιές over the top και ΣΠΛΑΤΕΡ, όχι αστεία με fuck και πίπες και κανα headshot μόνο και τέτοια…

μακάρι να βγεί καλή κωμωδία-παρωδία αλλά από το τρέηλερ, μαλακία φαίνεται

οι πρωτες εντυπωσεις για το Fantastic Four ειναι ξεκαρδιστικες

11% στο Rotten Tomatoes μεχρι τωρα :lol:

Είδα [B]Fantastic 4[/B]. Αν και τα trailer μου είχα αρέσει αρκετά, το απίστευτο θάψιμο αλλά και τα χθεσινά με το tweet του σκηνοθέτη που ούτε λίγο ούτε πολύ τα έχωσε στην fox και είπε πως αυτή δεν είναι δική του ταινία, με επηρέασαν αρκετά και πήγα με τις προσδοκίες στο μηδέν.

Ε λοιπόν δεν είναι τόσο κακή. Το μεγαλύτερο μέρος της μοιάζει σαν ένα ακόμα origin story. Αν ήταν πιλότος τηλεοπτικής σειράς οι αντιδράσεις θα ήταν πολύ θετικές. Βασικά η πρώτη ώρα θα μπορούσε να είναι ένα πολύ καλός πιλότος σειράς. Το κακό είναι πως τα υπόλοιπα 30 λεπτά περισσότερο μοιάζουν σαν ένα preview όλων των υπόλοιπων επεισοδίων της σεζόν. Οι φήμες πως η fox ξέσκισε κανονικα την ταινία στο μοντάζ μοιάζουν πολύ αληθινές. Βασικά και μόνο από τα trailer βλέπεις πως λείπουν πολλές σκηνές.

Δεν έχει νόημα να μιλήσω για χαρακτήρες. Αν και ως ένα σημείο καλά το πήγαινε από την στιγμή της μεταμόρφωσης και μετά η ταινία είναι τέρμα βεβιασμένη. Ένα άντε να τελειώνουμε ένα πράγμα. Doom για μια ακόμα φορά εντελώς αδιάφορος. Από τους πιο γαμάτους villains της Marvel στον κινηματογραφικό σύμπαν έχει γίνει ο χειρότερος.

Η Fox έχει κακό ιστορικό με τις superhero ταινίες που έχει βγάλει. Από την επιλογή του Rattner για το X-men 3, τις φήμες για παρεμβάσεις στο πρώτο Wolverine (όπου υπάρχει και ο Deadpool με… ραμμένο στόμα), τα 2 προηγούμενα Fantastic 4… γενικά δεν το έχουν και τόσο.

Ωστόσο πρόσφατα είδα ένα πολύ ενδιαφέρον ντοκιμαντέρ που πολλοί θα το έχετε ακουστά. Το The Death of “Superman Lives”: What Happened? του Jon Schnepp

http://www.imdb.com/title/tt2753778/

Όπου ασχολείται με την ταινία Superman που ήταν να σκηνοθετήσει ο Tim Burton. Μεταξύ αυτών που δίνουν συνέντευξη είναι και ο παραγωγός Jon Peters. Έχει πολύ μεγάλο ενδιαφέρον να τον ακούς να πετάει τις πιο απίστευτες μαλακίες ever ενώ παρουσιάζει τον εαυτό του ως μεγάλο οραματιστή. Και μιλάμε για ένα τύπο που έκανε καριέρα κυρίως ως make-up artist. Σου δίνει μια καλή εικόνα το πως σκέφτονται οι μεγάλοι παραγωγοί σε ταινίες σαν αυτή. Δεν έχουν την παραμικρή ιδέα για τον υλικό που έχουν στα χέρια τους αλλά έχουν γνώμη για τα πάντα.

Το ντοκιμαντερ φιλοξενεί συνεντεύξεις από πολλούς ακόμα. Βασικά σχεδόν όλους όσους δούλεψαν στην προπαραγωγή της ταινίας. Στα εφέ, στο σενάριο στα πάντα και φυσικά από τον ίδιο τον Tim Burton. Πείτε ότι θέλετε για την επιλογή του Cage για Superman, άλλωστε στα 90s το status του ήταν πολύ διαφορετικό από το σημερινό…

…αλλά ακούγοντας τους τύπους από το art department της ταινίας και τον Burton νομίζω πως η ταινία θα ήταν πολύ ξεχωριστή (αν βέβαια επικρατούσαν οι δικές του ιδέες στον τελικό αποτέλεσμα) και σίγουρα πολύ διαφορετική από ότι είχαμε δει με Reeves.

Άλλωστε δεν είναι πως είδαμε και κάτι το ιδιαίτερο από τις ταινίες του Singer και του Snyder.

ειδα και γω το φανταστικ φορ προχτες, σε δημοσιογραφικη, ευτυχως δλδ χωρις φραγκα :stuck_out_tongue:

δεν ειναι μετριο, κακο με στιγμες, αποτυχια με προοπτικες κτλ…

ειναι απλα

η χειροτερη ταινια με υπερηρωες εβερ

πολυ πιο κατα απο το μπατμαν του κλουνεη, το στηλ του σακηλ κτλ…

τα γκοστραηντερς του κεητσ ειναι φαση σκοτεινος ιπποτης μπροστα του, χωρις καμια υπερβολη…

αν δεν ηταν χωρις τικετο, 10 το βραδυ καπακι απο δουλεια κομματια χωρις καμια διαθεση να οδηγησω παλι τοσο αμεσα προς σπιτι και ενα παλικαρι γνωστος που ευτυχως κατσαμε τουγκεδερ και μιλουσαμε, θα γινοταν η τριτη ταινια απο την οποια εχω φυγει στο σινεμα, πριν τελειωσει…

δεν ειναι η χειροτερη ταινια με υπερηρωες εβερ μονο, ειναι μια απο τις χειροτερες ταινιες γενικα που εχω δει στα 30 μου χρονια…

αδιανοητο πως καποιοι πληρωθηκαν και ενεκριναν αυτο το στορυ, σεναριο, εφε, πραγμα γενικα (το οτι καποιοι τα γυρισαν ή τα εγραψαν κλαιν, και γω λιωμενος πολλες φορες εχω πει πολλες μλκιες :stuck_out_tongue: )

[QUOTE=Lupin;1682454]θα γινοταν η τριτη ταινια απο την οποια εχω φυγει στο σινεμα, πριν τελειωσει…

οι άλλες 2?

matrix 1 ( :stuck_out_tongue: μεγάλο φέηλ αλλά ήμουν μικρός και πολύ προκατειλλημένος, μετά αγάπησα…) και απολλο 13 που κοιμηθηκα κιολας λιγο :smiley: (δε μετανιωσα στο δευτερο τοσο :stuck_out_tongue: )

σοβαρα τωρα, δεν εχεις δει χειροτερη ταινια στο σινεμα απο το Apollo 13; καθε δισεκτο ετος πας σινεμα;

εχω δει μωρε, προφανως, πολλες και πολυ χειροτερες, απλα τοτε ημουν και 10 χρονω και δε τοχα και πολυ να σηκωθω να φυγω και κλαινμαιν, τωρα οκ, 30χρονω μαντραχαλος, καθομαι μεχρι τελους :stuck_out_tongue:

βσκ στο απολλο ειχα θυμαμαι κοιμηθει κανα 20λεπτο, ηταν και θερινος με γονεις οπωτε ειχα νταγλαρει απο τη ζεστη και τη κουραση- ε το '96 12 χρονω κοπελι καλοκαιρι, που διαθεση για σινεμα οταν παιζεις ολη μερα εξω και γινεσαι χαλια- οποτε κλαιγομουνα μετα και φυγαμε/κλαιν μαιν οι γονεις ξερωγω :p, πολυ τους αρεσε και αυτων… εδω και στο μπρεηβχαρτ που ειχα δει τοτε παλι, στο ιδιο θερινο με γονεις, κοιμηθηκα παλι κανα τεταρτο στη μεση :stuck_out_tongue:

να στο age of ultron, πηγα τουαλετα κατα τη μεση μετα το διαλλειμα, και για μια στιγμη ειπα να συνεχισω προς την εξοδο αλλα το εσωσε η κινηματογραφικη μου ωριμοτητα :stuck_out_tongue:

ΤΟ ΔΕ ΠΟΙΝΤ, το Φ4 ειναι η μεγαλυτερη μαλακια που εχω δει τη τελευταια πενταετια τουλαχιστον, σε σινεμα

προσπαθω να φανταστω τη διαδικασια συγγραφης ‘‘σεναριου’’ με 3 μεθυσμενους τυπους και ενα μεθυσμενο σκηνοθετη στα πατωματα, να εχουν κλασει στο γελιο και εκει που φτανουν στη σκηνη με τον Δρ Ντουμ, να σκαει ο πρωτος μπαφος και να τα γαμανε ολα εκ του μηδενος απο την αρχη, σε αλλο τελειως επιπεδο σαπιλας…

ρε φιλε, απο αυτη τη ταινια, ΕΛΕΙΠΕ ΕΝΑΣ Κ-Α-Λ-Ο-Σ ΝΙΚΟΛΑΣ ΚΕΗΤΖ βγαλμενος απο Γουηκερ Μαν ή Κον Ερ, ΑΥΤΟ ΕΛΕΙΠΕ ΡΕ ΠΟΥΣΤΗ ΚΑΙ ΤΟ ΣΚΕΦΤΟΜΟΥΝ ΤΟΤΕ, ΠΟΙΟΣ ΛΕΙΠΕΙ ΑΠΟ ΔΩ, ΠΟΙΟΣ ΛΕΙΠΕΙ

2003, φαντάρος, γυρίζω λαρισα με 4ημερη άδεια. Πρήζω την πρώην μου να πάμε να δούμε το hulk. Σε κάποια στιγμή ανοίγω τα μάτια μου και βλέπω κάτι στραβωμένα μούτρα που ευτυχώς εξελίχθηκαν σε γέλια γιατί τον είχα πάρει κανονικά τον ύπνο.