Φαντάζομαι εννοείς την αηδία με τον Edward Norton και ότι την θεϊλα του Ang Lee α;
Oπως τα λες, αλλά ανάποδα
ρε ουστ
ειχε σοβαρα θεματα η ταινια του Ανγκ Λη αλλα σε ενα παραλληλο συμπαν, θα αναγνωριστεί κάποια στιγμή όπως της αξίζει
αυτό με τον Νόρτον το είδα σε μια βδομάδα στο pc, τέταρτο τέταρτο κάθε μέρα που έτρωγα γτ σερί δε βλεπόταν για κανένα λόγο
μαζεψε καπως αυτο που ειπες για το braveheart, μαζεψε το τωρα.
Έχει αναγνωριστεί ήδη
Typical Lupin… !
γτ ρε, εμενα μαρεσε το Χαλκ του Λη
βσκ πολυ μπροστα για το ειδος του, το πιστευω ακραδαντα, μεσα στα αρκετουτσικα προβληματακια του
Από τα Hulk πάντως κανένα από τα 2 δεν μου άρεσε. Περισσότερο προβληματικό μου φαίνεται το πρώτο. Κυρίως λόγω Hulk/Banner. Από την μια τα εφε του Hulk ήταν τραγικά. Από την άλλη ο Bana στο ρόλο του Banner δεν με έπεισε ποτέ.
Πάντως μιας και πιάσαμε τα θαψίματα να και οι 10 χειρότερες super-hero movies για τα δικά μου γούστα.
[B]1) Batman and Robin
2) Batman Forever
3) Catwoman
4) Steel
5) Elektra
6) Ghost Rider 2
7) Superman 4: Quest for Peace
8.) Blade Trinity
9) Fantastic 4 (2015)
10) Green Lantern[/B]
το Batman and Robin νομίζω έχει αγγίξει τέτοια επίπεδα καλτίλας που προσωπικά θα το είχα σε μια κατηγορία super b-movies we love φαση
όπως και το steel
όλες οι υπόλοιπες ναι, απαράδεκτες indeed
για μένα θα ήταν (χωρίς σειρά)
judge dredd
league of the extraordinary gentlemen
spawn
the spirit
catwoman
ghost rider 2
fantastic 4 2015
X MEN origins-Wolverine
Spiderman 3
Superman 4-quest for peace
αναφορά όμως δε μπορεί να μη γίνει και στη τωρινή Μάρβελ:
έκτός από Gurdians, Avengers 1, The Winter Soldier και Iron Man, όλα τα Iron Man 2, Ιron Man 3, Thor 1, Thor 2, Hulk, Avengers-Age of Ultron, Captain America the First Avenger είναι από απαράδεκτα μέχρι οριακά παλέψιμα, όσο καλά και ας έχει στήσει το cinematic universe της…(αν και το πρώτο Cap μου αρέσει απείρως περισσότερο από το πρώτο Iron Man το οποίο το βαριέμαι as hell)…
δε ξέρω αν προτιμώ να βλέπω safe και προβλέψιμες επιλογές στο όνομα μιας τυπικής, ‘‘καλής’’ κομιξοταινίας ή να μην την βλέπω καθόλου πλέον!
Το Daredevil με τον Μπεν τον Άφλεκ, φαντάζομαι το ξεχάσατε ε;
τις αποπάνω τις θεωρώ χειρότερες
οριακά μεν μερικές, αλλά λίγο χειρότερες από το Daredevil
Ως κάποιος που αγάπησε τόσο τα Batman του Burton, οι ταινίες του Σουμαχερ δύσκολα θα μπορούσαν να μπούνε σε κατηγορία b-movies we love. Όταν βγήκα από την προβολή του Batman Forever είχε γκρεμιστεί ο κόσμος μου μιλάμε To τελευταίο δε, το έχω σαν την χειρότερη ταινία που έχω δει στην ζωή μου και το μοναδικό Batman που δεν έχω δει σε σκοτεινή αίθουσα (λόγω ξενέρας με το προηγούμενο). Το Steel κάπου είναι λιγάκι λατρεία αλλά και πάλι δύσκολα να το φτάσω μέχρι τέλους αρα…
Σε τέτοια κατηγορία για μένα μάλλον πάει το Spawn και Judge Dredd με Stallone και πιθανότατα και το Daredevil. Όποια από αυτές και αν βάλω να δω ξέρω πως δεν θα την βαρεθώ, θα φτάσει μέχρι τίτλους τέλους χωρίς να την πάω σε δόσεις :p. Ειδικά το Dredd όταν το είχα δει σινεμά βγήκα με ένα μεγάλο χαμόγελο από την αίθουσα.
Εντάξει για Marvel διαφωνώ βέβαια αν και ως ένα σημείο σε νιώθω. Πολλές ταινίες (ειδικά τα sequel Iron Man) ήταν κάπως πρόχειρες. Προσωπικά με εξαίρεση το Hulk με Norton (που ανήκει κανονικά στο MCU) όλες τις υπόλοιπες τις ευχαριστήθηκα πάρα πολύ και μπορούν να παίξουν ανα πάσα στιγμή.
το Dredd ειναι μάλλον το προσωπικό μου worst ever, γτ τυγχάνει να σχετίζεται με ένα εκ των αγαπημένων μου χάρτινων ηρώων of all time, μαζί με sandman και nausicaa ξερωγω…(τρεμω ήδη στο επερχόμενο ‘‘Sandman’’)
είναι ότι χειρότερο έχω δεί ποτέ μου.-
spawn ίδια φάση… είναι ήρωες στους οποίους δε μπορείς να ασελγείς έτσι, λόγω της φύσης και ιδιαιτερότητάς τους… ο μπάτμαν είναι μπάτμαν, πιο γνωστός ήρωας εβερ, σειρά-lsd trip στα 60ς, σαβουροκαρτούν σήμερα, ταινιάρες, καρτουνάρες στα 90ς, γενικά πολύ ευρύτερο pop culture icon… και το leagueofextrodrinaryjets και spirit τα ίδια, πολύ ιδιαίτεροι χαρακτήρες και underground dogs στο χώρο, δεν γίνεται να μεταφέρεις άλλο κόμικ στην οθόνη, επειδή δεν είναι familiar ο κόσμος μαζί τους όπως τους XMEN και να τους γαμάς έτσι το είναι… στο Dredd απλά μετέφεραν μια early 90s post apocalyptic σαβούρα της σειράς στο σινεμά, και την ονομάσαν Ντρεντ, το μόνο κοινό με το κόμικ δλδ το όνομα…
ευτυχώς αποζημίωσε 20 χρόνια μετά ο Ούρμπαν
daredevil απαράδεκτο αλλά πάει στο διάολο, εμένα μάρεσε και ο Φάρελ και ο Κίνγκπιν του Ντάνκαν
Για Marvel και γώ τα βλέπω όλα ευχάριστα, προς θεού, αλλά οκ, δεν τα θεωρώ τπτ το ιδιαίτερο πέρα από pg-13 σαββατιάτικα καρτουν… το μεγάλο μου πρόβλημα είναι ότι 1) έχουν κόψει την φόρα ταινιών όπως τα Raid, John Wick, mad Max κτλ γτ όλα τα φράγκα πέφτουν πάνω τους και 2) μιας και διάβαζα χρόνια superhero comics, είναι κρίμα -πραγματικά κρίμα- να μην παίρνουν κανένα ρίσκο και να αναλώνονται στα ίδια και στα ίδια, όταν στα αντίστοιχα κομικ υπάρχουν τόσο συναρπαστικές και καταπληκτικές ιδέες και story arcs ώστε να μην χρειάζεται να ακολουθούν μια ‘‘γραμμή’’ την οποία η ίδια η Marvel των early 90s προσπάθησε και παρέκαμψε, όταν είχε γίνει cheesy και uninspirational as hell… δλδ, το υλικό υπάρχει :p, γμτ, εκμεταλλευτείτε το!!
υγ. Mόνο για τα one-liners ice jokes του άρνολντ, την πιστωτική κάρτα batman, την έναρξη με το zoom in στους κώλους και τις ρώγες και το ‘‘hi freeze, I’m batman’’ εγώ ξαναβλέπω για πλάκα batman and robin
Θέλω νέο hellboy. Ευχαριστώ.
ειδα και γω χθες το ΦΦ.
νταξει, πραγματικα ηταν απαισιο. Ηταν ομως και ηλιου φαεινοτερον πως επεσε ΞΕΝΟΣ ΔΑΚΤΥΛΟΣ (aka Fox)
σποιλερ
[SPOILER]
πραγματικα, ολα πηγαιναν σχετικα οκ μεχρι που εγιναν σουπερηρωες επειδη αποφασισαν μεθυσμενοι (!) να δοκιμασουν οι ιδιοι το μηχανημα. Θα αγνοησω το γεγονος πως 3 grown-ass men (ή μηπως οχι; ηταν 17 και καλα ο Reed;) εγιναν φεσι με ενα φλασκι. Τα’χασα εκει περα.
ε απο κει και επειτα δεν ειχε κανενα νοημα, γιατι ηταν προφανες οτι ολα τα υπολοιπα κοψοραφχτηκαν στο post-production. Εξτρα σκηνες, επαναχηχογραφησεις διαλογων. ΠΕΡΟΥΚΕΣ.
Οι διαλογοι για γελια. Η τελευταια σκηνη ηταν πραγματικα ντροπιαστικη. ενιωθα ασχημα, πωςτολενε;
Νταξει, και καρικατουρα Ντουμ. Μηδεν μοτιβεησιο, μηδεν character development. Ηθελε να επιστρεψει στο πλανητη του (!) και να τον εξελιξει βομβαρδιζοντας τον με ΥΛΗ απο τη Γη; Και πως; με τηλεκινηση; wtf.
[/SPOILER]
Κριμα, γιατι ειλικρινα πιστευω πως η ταινια που ειχε στο μυαλο του ο Trank θα ηταν οντως κατι το ενδιαφερον, αλλα τι να κανεις. Ελπιζω πραγματικα να μη ξαναδω αυτο το property στο σινεμα, δε χρειαζεται.
διαβάζω από παντού ,το πόσο κακή ταινία είναι ,που θέλω να πάω να τη δώ !
Για τα επόμενα λεπτά στo youtube θα υπάρχει το trailer του Civil War από cam. Δεν βάζω link βάλτε στο search με χρονολογική σειρά που έχουν ανέβει και αν είστε τυχεροί θα έχει μείνει έστω και ένα.
Δεν δείχνει βέβαια και κάτι τρομερό. Εκτός από μια σκηνή. Δυστυχώς η ποιότητα δεν είναι και τόσο καλή για να βγάλω ασφαλές συμπέρασμα. Αλλά μου φάνηκε πως κάπου προς το τέλος…
[SPOILER]εμφανίζεται ο spiderman με την στολή που έχει και στο κομικ
[/SPOILER]
Καλά σου φάνηκε :yahoo:
Το παράξενο είναι πως στην προσπάθεια μου για να το επιβεβαιώσω πήρα σβάρνα μερικά nerd-ικα site για διαβάσω καμιά περιγραφή και ακόμα ξύνω το κεφάλι μου με απορία. Στις περιγραφές παρουσιάζεται ένα εντελώς διαφορετικό trailer από αυτό που είδα με εντελώς διαφορετικές σκηνές και καμιά απόλυτως αναφορά σε αυτό που γράφω. Σκέφτηκα μήπως τελικά είδα κανένα fake που μερικοί το παρουσίασαν και καλά από cam για να φαίνεται γνήσιο (έχει ξαναγίνει), αλλά υπάρχει υλικό με crossbones μέσα. Παράξενα πράγματα.
Οτι υπαρχει-υπηρχε στο youtube,ειναι fake.Γιατι υπαρχει μεσα σκηνη απο το παιχνιδι Marvel Ultimate Alliance.Οποτε μην πιστευετε τιποτα…Τα descriptions ειναι legit οποτε υπομονη,θα αρχισουνε το marketing αρκετα συντομα…