Superhero Movies

Αυτά παθαίνει κανείς αν δεν παίζει παιχνίδια. :lol:

Πάντως τα fake έχουν πάει σε άλλο επίπεδο. Και καλά από το παιχνίδι, την σκηνή με crossbones που την βρήκε ο μπαγάσας και την έχωσε μέσα;

Anyway με την χαρά έμεινα.

Doctor Strange λέμε

Άμα μου γαμήσουν τον αγαπημένο μου dr strange, θα πάω μέχρι αυτά το κομικγουατεβερ, θα και το παίξω τζιχατζιστης.

Και με Tilda Swinton ως ancient one Θα είναι τέλεια η ταινία είμαι σίγουρος.

Την τελευταία βδομάδα έχει βουίξει το internet για την επόμενη ταινία Man of Steel και τις φήμες που θέλουν τον George Miller σκηνοθέτη της ταινίας. Πως περνάς από τον Snyder στον Miller δεν ξέρω αλλά αν γίνει πραγματικότητα το σύμπαν της DC αρχίζει να αποκτά ξεχωριστό ενδιαφέρον.

Ξεκάθαρα η καλύτερη σκηνή στην ταινία θα είναι το παρακάτω spoiler

http://imgur.com/gallery/0neAHGT
είμαι 99% οτι θα το βάλουν στην ταινία μιας και είναι πολύ ύποπτο οτι στέκεται ήδη στην promo φωτογραφία ο antman πάνω στον hawkeye (για όσους δεν το πρόσεξαν :D)

http://flix.gr/news/doctor-strange-mikkelsen.html

ε τι γινεται εδω?!!
δεν το είχα μάθει για Σουίντον!!! και βλέπω και για Μίκελσεν σήμερα! χαμός. μην το γαμησετε. σας παρακαλώ…

αφου σου ειχανε απαντησει οτι θα παιξει η σουιντον στο προηγουμενο ποστ σου!! βαριοσουν να διαβασεις… [-X :lol:

:!::lol: Τώρα το είδα! Έχει ενδιαφέρον η φάση. Άντε να δουμε

+Rachel McAdams

Είδα [B]Ant-Man[/B]

Ok καλό ήταν. Είχε το απαραίτητο χιούμορ του (ίσως και λίγο too much σε μερικές φάσεις βέβαια), την δράση του, που ήταν εξαιρετική μπορώ να πω ειδικά στις σκηνές που έμενε μικρός για πολύ ώρα, σε μια φάση μου έφερε στο μυαλό το Tron. Το cast ήταν εμπνευσμένο ειδικά η τριάδα Douglas, Rudd, Lilly.

Τα άσχημα ήταν ένα μάλλον αδιάφορο story με λίγες εξαιρέσεις, με πολλές αναφορές στους Avengers (και όχι μόνο) απλά για να κρατήσει ψηλά το ενδιαφέρον. Και φυσικά όπως σχεδόν σε όλες τις ταινίες Marvel ένας ακόμα αδιάφορος villain (έχει γίνει παράδοση πλέον). Εντυπωσιακή η στολή του βέβαια αλλά μόνο αυτό.

Γενικά δεν είχα και τρελές προσδοκίες αλλά πέρασα μια χαρά. Άνετα θα την ξαναβλεπα. 2 ώρες σχεδόν κυλάνε νεράκι.

Μήπως τελικά όταν δεν έχεις μεγάλες προσδοκίες η μαρβελοταινια βγαίνει καλύτερη?? Άλλα παραδείγματα είναι τα cap2, guardians και xmen first class. Θα δω antman την επόμενη λογικά.

Sent from my D5803 using Tapatalk

Εγώ στο cap 2 είχα υψηλές προσδοκίες και τελικά βγήκε η καλύτερη ταινία της marvel.

Btw απογοήτευση η πορνό παρωδία του deadpool

Sent from my iPhone using Tapatalk

Σε σχέση με το 1ο cap είχα χαμηλότερες εγώ προσωπικά. Και γω καλύτερη την θεωρώ, γιατί φυσικά είχε αξιόλογο villain :smiley:

μα η marvel συνολικα δεν εχει καλες ταινιες οποτε cap2 και guardians ξεχωριζουν πανευκολα.

το antman τουλαχιστον φαινεται οντως διασκεδαστικο, οχι κωμικοτραγικη πατατα τυπου avengers 2.

Εμένα πάλι οι ταινίες marvel γενικά μου αρέσουν αρκετά. Η μοναδική που δύσκολα θα την έβαζα ξανά είναι το Hulk (αναφέρομαι στις ταινίες του MCU πάντα). Και το Avengers 2 που έκατσα και το ξαναείδα πριν πάω Ant-Man, το ευχαριστήθηκα πολύ περισσότερο από όταν πήγα σινεμά που οι προσδοκίες μου ήταν στον θεό.

Αν έπρεπε να βγάλω ένα top-5 από MCU θα ήταν κάπως έτσι.

1. Avengers
  2. Captain America 2
  3. Guardians of the Galaxy
  4. Avengers: Age of Ultron
  5. Iron Man

Ε που είναι το 1ο xmen?? Το first class?

MCU λέμε :stuck_out_tongue:

Fox και Sony δεν βάζω μέσα.

Βάζε όλα τα marvel μωρέ σιγά