Superhero Movies

Mε όλα μαζί θα έβγαινε κάπως έτσι για μένα

1. Avengers
  2. Captain America: The Winter Sodier
  3. X-2
  4. Spider-man 2
  5. Guardians of the Galaxy

και αν φτάναμε σε 10αδα…

1. X-men: First Class
  2. Avengers: Age of Ultron
    8.) X-men: Days of Future Past
  3. Iron Man
  4. X-men

στο περίπου, αυριο μεθαύριο μπορεί να αλλάξω θέση σε κανένα :stuck_out_tongue:

Antman 2 το 2018

Το καινούριο timeline μέχρι να ξαναλλάξει κάτι

US Release MCU Film
May 6, 2016 Captain America: Civil War
November 4, 2016 Doctor Strange
May 5, 2017 Guardians of the Galaxy Vol. 2
July 28, 2017 Untitled Spider-Man Film
November 3, 2017 Thor: Ragnarok
February 16, 2018 Black Panther
May 4, 2018 Avengers: Infinity War Part I
July 6, 2018 Ant-Man and the Wasp
March 8, 2019 Captain Marvel
May 3, 2019 Avengers: Infinity War Part II
Jul 12, 2019 Inhumans
May 1, 2020 ???
July 10, 2020 ???
November 6, 2020 ???

Στάλθηκε από το D5803 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

Δεν ξέρω αν επηρεάστηκαν από τον Joker του Capullo στο Endgame ark,

αλλά δεν μπορώ να το χωνέψω με τίποτα αυτό το image

δεν εχω ιδεα, παντως το εκκεντρικο λουκ μου κανει να ειναι καθαρα επιλογη του ιδιου του Λετο ετσι κι αλλιως. το θεμα ειναι να παιξει καλα, τοτε θα ξεχασουμε το ιματζ αυτο, αν οχι τοτε θα τον παρει το κυμα…

γτπ καβαλα αλλα και ποιος τους γαμει πια, suicide squad, batman vs superman, justice league, ολα βρωμανε εμπορικιλα και merchandising, τερμα πλαστικουρα

απαραδεκτο οutfit, τελειως σκουπιδι και ας πανε να τον εκμοντερνισουν, το ολο κονσεπτ σκυλοβρωμαει εμποριο, νισαφι πια, λες και εγινε ολος ο πλανητης 15χρονα αμερικανακια

Ούτε εμένα με ενθουσίασε αλλά ούτε ο Joker του Nolan με είχε ενθουσιάσει όταν είδα τις πρώτες εικόνες και μετά έμεινα μαλάκας. Γενικά εγώ από suicide squad περιμένω πολλά. Το trailer ήταν υπέροχο ενώ μου αρέσει και ο τόνος που πάνε να δώσουν. Ενώ και ο David Ayer είναι πιο υποσχόμενος από το Snyder.

civil war trailer…

ο μπακι λοιπον ειναι η αφορμη οπως ολα δειχνουν και θα περιμεναμε. μενει να δουμε εαν ειναι μονο αυτος ο λογος και οχι οτι αλλο εχει ειπωθει και στο κομικ.

εγω προσωπικα δεν περιμενα ναναι αυτος η αφορμη, ωραια το κανανε.

γενικως καυλωτικο το τρεηλερ, σε πιανει η καρδια σου με το double teaming στον Stark

φοβερα κλωτσιδια επισης και απο Καπ και απο Φαλκον

με το double teaming τον κανουνε ηρωα τον σταρκ ενω και στο κομικ δεν ειναι ετσι ακριβως. που οκ αναλογα τα γουστα παντα, εγω προτιμω cap’s team.
παντως βλεποντας το 1-2 φορες ακομα οκ εχει καπως να κανει και με τον ελεγχο των heroes μεσω του ross. το θεμα ειναι τι τελος θα εχει, ε? :wink:

είναι λίγο υπερβολικά γελοίο και cheesy όμως εκεί με τα εναλλάξ κλωτσομπουνίδια στο τέλος ε; :stuck_out_tongue:

Θα προσπαθήσω να μη δω κανένα τρέιλερ όπως έκανα και με το avengers. Έχω διαβάσει τι δείχνει βέβαια.

Ήδη υπάρχουν άτομα τα οποία spoilαρουν το τέλος του κόμικ, που και να το ακολουθήσουν στην ταινία, είναι εντελώς ηλιθιο.

Είναι ωραίο το πως χτίζεται μέσα από agents of shield πάντως το civil war. Η φετινή σεζόν είναι πάρα πολύ καλή.

Sent from my Nexus 5 using Tapatalk

νταξ, δε θυμίζει γνκ το κομικ καθολου και αν σκεφτει κανεις οτι το κομικ ειναι ξερωγω το empire strikes back της φασης, ε meh…

αλλα μοιαζει οκ, κουλ ξερωγω γενικα, ξυλο, τρεξιμο, action με κασκαντες και λιγα εφε

οχι πορωτικο ή κατι, λιγο flat αλλα παραταυτα φαινεται καλυτερο απο κατι προσφατες γελοιοτητες τυπου antman

μακαρι εστω να ειναι στο ιδιο υφος με το winter soldier και ας χασει σε στορυ, κλαιν

1. Προτείνω ban του Lupin από το παρόν thread :stuck_out_tongue:

2. Το trailer ήταν εξαιρετικό, μου φάνηκε πολύ κοντά στο στυλ το Cap 2. Η φάση στο τέλος ήταν απλά επική.

3. Που είναι ο Spidey ρεεεε (οκ οκ θα το δούμε υποθέτω σε κανένα τελευταίο trailer κανά μηνα πριν βγει η ταινία)

Εντάξει στα story ark των κομικ δεν έχουν μείνει πιστοί ως τώρα σχεδόν καθόλου έτσι και και αλλιώς. Δεν νομίζω να ξεκινήσουν τώρα. Ας βγει καλή η ταινία…

IOY OXI, σε καμια περιπτωση μη δειξουν σπαηντη.

γω δε βλεπω αλλο τρεηλερ παντως, μου ηταν αρκετο.

(αμπα)λουπεν, παντα τσιτατα υπερβολικος. Λες και το τρεηλερ του winter soldier εδειχνε οτι ηταν η ταινιαρα που ηταν. Το μισο εδειχνε την εναρκτηρια σκηνη στο καραβι να πουμε.

και το αντμαν μια χαρα ταινιακι ηταν.

Το Antman μέτριο ήταν, δεν τρελάθηκα . Πιο πολύ το θυμάμαι για τις 2 post scenes.

Στάλθηκε από το D5803 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

Εντάξει για να πω την αλήθεια και εγώ τον spidey θα ήθελα να τον δω κατευθείαν στην ταινία. Αλλά από την άλλη με το που τον ανακοίνωσαν για civil war πεθαίνω να τον δω in action μαζί με τους υπόλοιπους έστω και για ένα δευτερόλεπτο. Ότι κομικ διάβαζα παλιότερα ήταν spiderman και τους υπόλοιπους marvel χαρακτήρες τους έμαθα καταρχήν μέσα από τος ιστορίες του spiderman.

Ant-Man του έριξα μια ακόμα τώρα που βγήκε. Μια χαρά ταινία είναι. Σινεμά μου είχε φανεί απλά οκ, τώρα μπορώ να πω ότι το ευχαριστήθηκα ίσως και λίγο παραπάνω.

Nταξ, πέρα από τα fanboy goggles, το ANTMAN αντικειμενικα ΔΕΝ είναι καλή ταινια, οριακά να το πείς μέτριο και ευχάριστο στη θέαση για τον μέσο φανμποη μαρβελακια, αλλιώς ούτε καν, κλισε στόρυ μέχρι αηδίας, χιούμορ γυμνασίου και πολλά, πολλά, πολλά εφέ χωρίς λόγο… καμία προσωπική ταυτότητα βασικά… cap είχε στίγμα, guardians είχαν στίγμα, αυτό και κάτι thor και πούτσες, το καταλαβαίνεις ότι υπάρχουν μόνο για την assemble ταινία…

ούτε καν όμως.-

και γνκ μαρβελ δε γουσταρω, μπορω να βρω καλα στοιχεια σε πολλες της ταινιες ομως, αλλα ΑΝΤΜΑΝ καλη ταινια δε το λες για κανενα απολυτως λογο, δλδ ειναι αστειο…

το τρεηλερ του γουηντερ συμφωνω, εδω ομως επειδη ξερω περι σιβιλ γουορ απο κομικς και ποσο γαμηστερη ιστορια ειναι, ε δεν ειναι αυτο που πρεπει :stuck_out_tongue: τι να κανουμε τωρα

προφανως μετραει το υφος και το στυλ που θυμιζει το πρωτο πολυ, αλλα γνκ δε μου κολλαει καλα που δε φαινεται να εχει πολυ σχεση με το πρωτοτυπο… και αυτο, οχι γτ ειμαι της φασης ‘‘αν δν ειναι σα το βιβλιο/κομικ θα ειναι μλκια κτλ’’, αλλα δεδομενου του πιο προσφατου παρελθοντος της μαρβελ, κοινως ultron, antman im3 ανοησιες, ε, αν τους δωσεις ελευθερια δεν μου δειχνουν οτι τοχουν να το χειριστουν και πολυ καλα :stuck_out_tongue:

(δες τον ultron, ανέκδοτο και forgettable villain σε μια μετριοτατη (στη καλυτερη ταινια), ενω τα βασικα και μονο των κλασσικων προτωτυπων ιστοριων στο χαρτι με τον Ultron ειναι απο τα καλυτερα και πιο κλασσικα story arcs του marvel universe για οποιον τα διαβασει, επικα, με τρομερη αγωνια και εξαιρετικο character development…)

γνκ το τρεηλερ δειχνει δυνατο, πιο grounded οπως πρεπει και στο υφος της δευτερης ταινιας (που ειναι και η καλυτερη ταινια του Marvel Universe) αλλα η παρεκλινση απο το πρωτοτυπο στορυ σε συνδιασμο με την πληθωρα χαρακτηρων και γνκ την ταση της Marvel να επαναλαμβανεται σε σταθερα κλισε και υποτυπωδη διεκπαιρωτικα σεναρια που απλα προσπαθουν να αναδειξουν τον κεντρικο superhero (ποσο μαλλον εδω που τους εχει ολους), ε δεν ειναι και παραλογο να πεις ενα μικρο meh μολις τελειωσει… (ειδικα με τετοιες chessy αηδιες, εναλαξ κλωτσομπουνιδια τυπου ‘‘δειτε, αυτο θα γινει, θα παιξουμε ξυλο μεταξυ μας, τοσο γαμαμε, δεν υπαρχει στορυ αλλα κα να υπαρχει, αυτο θα γινει, θα παιξουμε ξυλο’’)

εχεις να κανεις και follow up επισης σε ενα winter soldier το οποιο για μενα ειναι απιαστο για τα marvel δεδομενα απο δω και περα…

μακαρι να ειναι καλο γτ πραγματικα μονο ο cap και οι guardians με ενδιαφερουν μονο απο το marvel universe να δω στο μελλον + επειδη δν ειδα πολλα εφε αλλα μπουκετα, πραγματικα ελπιζω και πιστευω οτι οι Ρουσο μπρος κερδισαν με το σπαθι τους (winter soldier) να κανουν την ταινια που θελουν και οχι αυτη που πρεπει για τα fiege δεδομενα, αλλα επιφυλλάσομαι…

(mic drop)

antman γτπ, πιο βαρετο κι απτο manager που παιζω με τον απολλων σμυρνης (που τρωω συνεχεια πουτσες).

Γάμησε το τρέηλερ.

Και αφισάρα:

[SPOILER][/SPOILER]