Superhero Movies

Εντάξει civil war δεν υπήρχε περίπτωση να μεταφερθεί το story κινηματογραφικά όπως είναι στο κομικ, απλά δεν γίνεται. Υπάρχουν αμέτρητοι χαρακτήρες που κάνουν εμφάνιση μέσα, πέρα από κάποιους βασικούς παίκτες που δεν μπορούν να μπουν λόγω δικαιωμάτων (Fantastic 4) αλλά και μερικούς ακόμα που τους κρατάνε στις σειρές (Punisher, Daredevil αν και θα είναι ευχάριστη έκπληξη αν τελικά κάνουν έστω και ένα μικρό πέρασμα). Αλλά και το όλο θέμα με secret identities στο κινηματογραφικό σύμπαν δεν θα δουλέψει. Νομίζω ήταν φανερό πως θα γίνονταν αλλαγές και μάλιστα πάρα πολλές.

Οι βασικές ταινίες Marvel είναι όλες υπέροχες if you ask me. Μερικά sequel έγιναν φανερά βεβιασμένα (κυρίως τα iron man) και πέρα από ένα αρχικό ενθουσιασμό λόγω fanboy-ισμου δεν έμειναν και τόσο. Ultron μια χαρά ήταν (και παραπάνω από μια χαρά βασικά) απλά το πρώτο Avengers ανέβασε πολύ ψηλά τον πήχη και με το δεύτερο όλοι περίμεναν empire strikes back ποιότητα sequel που δεν ήρθε ποτέ.

Επίσης αν δεν βγάλεις τον φανπου που έχεις μέσα σου σε αυτές τις ταινίες που θα το κάνεις;

απο Marvel μαρέσουν τα Cap 1 ( :stuck_out_tongue: όχι κάτι τρελό αλλά σπιλμπέρκιζε αρκετά και βλεπόταν πολύ ευχάριστα), Avengers 1, Cap 2 (το καλύτερο), Guardians (με τα πολλά μείον αλλά και συν του) και… αυτά νομίζω :stuck_out_tongue:

τα υπόλοιπα κυμαίνοντε μεταξύ σκουπιδιών (iron man 2-3, thor 1-2, antman, age of ultron), οριακά ανεκτών κλωτσοπατινάδων (iron man 1) και ευτυχώς πολυ καλών τηλεοπτικών σειρών (daredevil+jessica jones+Agent Carter, ακόμα και Agents of Shield που ανέβηκε πολύ σεζον 2-3)

γνκ τοχω ξαναπει, η Marvel έχει τρομερό υλικό για συγκλονιστικές ταινίες, αλλά προτιμά να αναλώνεται σε generic παιδικά κλισέ σενάρια καλός vs κακός, υπεραπλοποιημένες εκδοχές κλασσικών ιστοριών, συνεχόμενο spam με ΚΑΚΟ ΑΜΕΡΙΚΑΝΙΚΟ ΧΙΟΥΜΟΡ και να ρίχνει όλο το βάρος στην δημοφιλή εικόνα του κάθε ήρωα, σε συνδιασμό με τον πρωτοκλασάτο popular ηθοποιό που θα τον ενσαρκώνει (προφανώς για τα κουκλάκια, τα μπλουζάκια κτλ που είναι να πουλήσουν στα 12χρονα που κατά κύριο λόγο δείχνουν ότι απευθύνονται)

ενώ έχει δομήσει πολύ έξυπνα και στρατηγικά σωστά όλο το οικοδόμημα που λέγεται κινηματογραφικό Marvel Universe, η όλη φάση ξερνά εμπορικίλα και πλαστικούρα… ε και ειναι κριμα γτ οκ, comics man :stuck_out_tongue: , what the fuck, μπορείς να κάνεις τα πάντα γαμώτο και να πιάσεις κάθε κοινό!!!

θα μου πείς όμως μετά Disney, οκ, πάσο, ανέκαθεν καρκίνωμα στον παγκόσμιο κινηματογραφικό χάρτη…

από μια άποψη, ίσως και καλύτερα που δε πήρε ποτέ τα διακαιώματα των XMEN, γτ αν και η Fox είναι εξίσου γτπ όπως και ο Σίνγκερ , τουλάχιστον έκανε ένα σχεδόν fair justice στο πνεύμα του comic (και όχι τους χαρακτήρες δυστυχώς) στις 2 πρώτες τρομερές ταινίες τους…

Θα συμφωνήσω για τους κακούς στις ταινίες Marvel, τα έχουμε ξαναπεί άλλωστε σε αυτόν τον τομέα έχουν αποτύχει παταγωδώς. Εκεί που διαφωνώ είναι στο χιούμορ. 2 πράγματα δεν αντέχω από Hollywood τα τελευταία 10-15 χρόνια. Τις κωμωδίες και τα found footage horror. Οι κωμωδίες τους είναι απίστευτα κακές και καθόλου μα καθόλου αστείες. Η καλύτερη για μένα είναι εκείνο το knocked up που μου φαίνεται απλά λίγο πάνω από μέτριο ας πούμε, τα υπόλοιπα απλά δεν τα αντέχω, εντελώς απάλευτα (τα 2 τελευταία χρόνια ζήτημα αν έχω κάτσει να δω 1-2 καινούργιες κωμωδίες). Το χιούμορ στις marvel ταινίες είναι θεϊκό μπροστά σε όλα αυτά και προσωπικά πιστεύω μια χαρά το έχουν ενσωματώσεις στις περισσότερες ταινίες τους.

Πάντως τους καλύτερους marvel villains στα κόμικ τους έχει ο Spiderman και οι Fantastic 4 (βασικά ο Doom που μάλλον είναι ο κορυφαίος villain από Marvel). Και οι 2 δεν ήταν στην κινηματογραφική Marvel και δυστυχώς Sony και 20th σε αυτόν τον τομέα τα γάμησα 10 φορές περισσότερο. Α ναι επίσης το τελευταίο X-Men ταινιάρα ήταν ε :stuck_out_tongue:

hooray for lupin:!:

το τρειλερ για civil war καλο, ειναι λες και η μαρβελ προσπαθει να κανει καλες ταινιες μονο για καπ (και εχει 2 στα 2 παραδοξως, ας ελπισουμε για χατ τρικ)

αλλα οκ ετσι και αλλιως δεν εχει αντιπαλο οποτε οτι πλαστικο-τιγκα ηλιθια αμερικανιλα-κινηματογραφικο σκουπιδι και να πλασαρει καταναλωνεται και εκθειαζεται.

(αν και γουσταρω man of steel η DC με καθε της κινηση δειχνει να θελει να σαμποταρει τον εαυτο της, θελω πολυ να μου αρεσει-γαμησει το μπατ-σουπερμαν αλλα μαλλον ψιλοδυσκολο το κοβω)

Agents of Shield μέχρι και Κθούλου επιρροές/αναφορές έχωσε.
<3

Batman v Superman, καινούριο teaser

νεο τρειλερ BvS

χμ. ωστε οι φημες για doomsday ειχαν βαση

δεν ξερω αν ειναι καλο αυτο, πολυ νωρις μου φαινεται, πανε να τα χωσουν ολα και ολους και ειναι αρκετα προβληματικο αυτο.

Μόνο εγώ ξενέρωσα από το πόσο μούφα φαίνονται τα εφε;

Οπως λεει ο Ντεθ απο πανω, πανε να τα βαλουνε ολα μεσα… Ελπιζω να δουλεψει γιατι για πρωτη φορα μου κινησε το ενδιαφερον! Τα εφε δε με ενοχλουνε, πολυ motion blur / lense flares, αλλα γενικα η φωτογραφια της ταινιας, οσο μπορουσαμε να δουμε, μου αρεσει. Doomsday περιμενα καλυτερο ομως :confused:

τα εφε δεν ειναι τελειοποιημενα ακομα λογικα, εχουμε κανα 4-5μηνο ακομα.

για doomsday τωρα, δεν παιζει να κανουν την πιο ηλιθια χρηση χαρακτηρα εβερ και να ξεμπερδεψουν σε αυτη την ταινια, μαλλον θα τον αδρανοποιησουν και θα ξαναεμφανιστει και σε επομενη ταινια με τη γνωστη μορφη του για να ματωσει τον σουπ.

η wonder woman κανει πασαρελα ε? χαχαχαχαχ!

μοιάζει με την ιδανική ταινία που θα βάλω στην 40αρα μου τηλεόραση, σε 1080p, θα ξαπλώσω στο καναπέ και θα με πάρει γλυκά ο ύπνος κάπου στο 20λεπτο και θα την δώ σε 2-3 δόσεις τις επόμενες μέρες

(y)

κοινώς, μου φαίνεται μαλακία :stuck_out_tongue: + είδαμε και πάνω κάτω όλη τη ταινία πάλι από το τρέηλερ
παραδόξως μόνο ο Άφλεκ μου λέει κάτι

επίσης, αυτή η κουράδα υποτίθεται πως είναι ο Doomsday; nice (y)

Ωραία ταινία. Μου άρεσε.

(Θα την ξαναδώ σε λίγες μέρες. Βοηθάει η διάρκεια της)

[παλτος] μα ειναι τελειως μαλακες; [/παλτος]

Αναμνήσεις από spiderman 3 μου ήρθαν που πήγαν να τα βάλουν όλα μέσα.

Sent from my Nexus 5 using Tapatalk

3 trailer και ακόμα έχουμε κανένα 5μηνο. Το παίζουν λίγο safe γιατί στην επιτυχία αυτής της ταινίας στηρίζουν και την επιτυχία όλων των υπολοίπων που ήδη είναι σε παραγωγή η έχουν τελειώσει.

Γενικά και αυτό καλό ήταν, όπως καλά είναι όλα τα trailer ταινιών του Snyder. Η μοναδική μου ελπίδα είναι να έχει βάλει το χεράκι σκηνοθετικά ο Affleck που είναι 1000 καλύτερος του Snyder. Ενώ και στο trailer με έχει πείσει απόλυτα για Wayne/Batman και γενικά το έχει πάρει πολύ ζεστά το θέμα και είναι και τελειωμένος fan.

Dead για μένα αυτό το trailer με κάνει να μην θέλω να την δω, δεν αυτός είναι κι ο σκοπός των trailer άλλωστε. Αυτοί έδειξαν μισή ταινία πχ, καταλάβανε όλο το στορυ πάνω κάτω. Οκ βγάλε trailer αλλά όχι έτσι. Έγινε χειρότερη η κατάσταση από το avengers 2. Κι αυτό δείχνει στο που απευθύνονται, καθαρά σε αμερικανακια 15χρονα. Είπαμε μας αρέσουν τα κόμικ, αλλά μη δείχνεις όλη την ταινία έτσι με δύο trailer.
Wonder woman for the pouts, μόνο Άφλεκ όπως φαίνεται. Και δεν πονταρω σε αυτόν εδώ, αλλά σε ενδεχόμενη νέα ταινία δικιά του

[B]X-MEN: APOCALYPSE[/B]

https://www.youtube.com/watch?v=COvnHv42T-A

“I 've never felt power like this before”

λέρωσα το βρακί μου

[SPOILER]γιγαντιος αποκαλυπς , γιεεη <3[/SPOILER]