Superhero Movies

Νταξ jizz in my pants… Θα προτιμουσα καλυτερο Αποκαλυπς αλλα ξεραμε ηδη οταν θα ειναι ετσι…

• το ότι το νέο cast δείχνει spot on για μια ακόμα φορά.

Σε άλλα casting news πάντως τις 2-3 τελευταίες μέρες κυκλοφορεί η φήμη για συμμετοχή της Blanchet στο επόμενο Thor (στο οποίο θα εμφανίζεται και ο Hulk) σε άγνωστο ρόλο προς το παρόν.

srsly;

αδιαφορο ες φακ

επισης τρομερο το τηλεοπτικο πλανο του archangel με τα φτερα budget νετφλιξ (y), ευγε Σινγκερ + αστειος αποκαλυπς + αντε γαμησου πια λορενς, πρεπει να εισαι πρωταγωνιστρια σε οτι παιξεις.-

δεν είναι superhero trailer αν δεν το θάψει ο Lupin :stuck_out_tongue:

χαχα σωστο το comment για τα φτερα >.<

αδικεις τωρα τη Lawrence; Πλεον ειναι το νουμερο ενα ονομα στο χολυγουντ και θα καθεται να της βαφουν μπλε τα βυζγια; μπα. μηδεν προβλημα δεν εχω μαυτο. Και προφανως επειδη ειναι αυτο το τεραστιο ονομα, θα τη βαζουν μπροστα. Οχι οτι ειναι απαιτηση της ιδιας, αλλα ΦΟΞ

Ο αποκαλυπς ετσι κι αλλιως ειναι γελοιος σα σχεδιο χαρακτηρα, οποτε οπως και ναβγαινε στο σινεμα θα ηταν προβλημα. Εγω απλα χαιρομαι που κρατησαν το γεγονος πως μπορει και αλλαζει μεγεθος.

για τα φτερα δε διαφωνω, ποιος τον χεζει εξαλλου τον Αρκεηντζελ;

Αντι να φωναζουμε που την πιο καυτη γυναικαρα στο υπερηρωικο σινεμα (Φαμκε Γιανσεν) την παιζει τωρα η κλαψιαρα απο το γκεημ οβ θροουνς καθομαστε και ασχολουμαστε με τον πικροπαππου του σινεροκιν!

δε διaφωνω γιa λορενς aλλa επισης who cares, εγω θa ηθελa νa δω xmen οχι Mystic and the xmen οπως το πaνε τωρa…

ο aποκaλυπς θa aλλaξει μεγενθος σε μιa σκηνη, λογιa ονειρο φaση, who cares again

θa ελεγa κι aλλa aλλa ειστε ενa μaτσο πιτσιρικaδες τεντυμποηδες που μaθaν την μaρβελ aπο τις πουτσοτaινιες της κaι οχι aπο τa γaμηστερa πaλιa της κλaσσικa κομικ, οποτε up your, κωλοπaιδa.-

Cate Blanchett στο Thor 3!

Sent from my Nexus 5 using Tapatalk

Πάντως περισσότερο μου φαίνεται σαν όνειρο/όραμα η σκηνή με Archangel (όλο εκείνο το κομμάτι που γενικά είναι και πιο παράξενα τα εφέ) παρά με Apocalypse που μεγαλώνει.

Το καλύτερο χριστουγεννιάτικο δώρο.

https://www.youtube.com/watch?v=q6dYfTwxi2E

Μετά και από αυτό νομίζω ο deadpool είναι εύκολα η πιο πολυαναμενόμενη super hero ταινία για το 2016. Για μένα τουλάχιστον.

το οτι θα εχει χαβαλε και θα ειναι ευχαριστη νομιζω φαινεται ηδη. να ειναι ταινιαρα δυσκολα. και δε βλεπω να δενει και ο deadpool με x-men ευκολα. ιδωμεν.

Crimson, δικο σου

http://www.superherohype.com/news/361567-doctor-strange-photo-benedict-cumberbatch-as-the-marvel-superhero

Ωραίος φαίνεται

Στάλθηκε από το D5803 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

παρτε κι αλλες

χαχαχαχα, ετσι και γαμω!!

περφεξιον λεμε, δε μπορω να περιμενω.

περυσι εκεινο το σαβ/κο ειδα 50 shades of grey (don’t ask), φετος θα το κανω σωστα.

Οπως σωστά είπε καποιος στο reddit όπου βρήκα την φώτο, και μαλακία να είναι η ταινία το promotion της είναι όλα τα λεφτα.

Επίσης, το official twitter της ταινίας ακολουθεί μόνο ένα account. Αυτό της Hello kitty.

Το promotion της ταινίας θα είναι πιο ενδιαφέρον από την ίδια την ταινία έτσι όπως το πάνε. Ότι βγαίνει trailer, αφίσα είναι μια τελειότητα.

Και επίσημα r-rating το Deadpool (μόλις σήμερα)