Νομίζω είχε ανακοινωθεί εδώ και καιρό και από την εταιρία και από τον reynolds
ε γιαυτο λεει επισημα, γιατι το ειδε το MPAA και συμφωνησε, οτι πραγματι, θα γινεται της πουτανας.
Δεν ξέρω πόσο καιρό έχει που ανακοινώθηκε, εγώ τώρα το είδα.
Τον Τσάνινγκ Τέητουμ για Γκάμπιτ ρε μαλάκες;!;;! ΤΟΝ ΓΑΜΗΜΕΝΟ ΤΣΑΝΙΝΓΚ ΤΕΗΤΟΥΜ ΓΜΤΧΡΣΤΣΚΤΣΠΤΣΣΡΤΑΟΙΑΚΦΞΑΚΦΞΑΦΚΞΑΦΚ
Πεθαίνω…
https://www.youtube.com/watch?v=sR5MlWTAtRg
fanmade είναι αλλά θα μπορούσε άνετα να βγει και σαν επίσημο.
https://www.youtube.com/watch?v=CamiIaT4xQk
αν εξαιρεσεις τις 2-3 σκηνές που μιλάνε (ειδικά τις δύο της Χαρλεη Κουην) και το ολο we are bad guys, we are bad guys, you are going somewhere bad κτλ γραφικα, got me interested εκει που δε με εψηνε μια…
ωραια φαινεται, κι επιτελους λιγο τζοκερ παραπανω. ο σμιθ με την ρομπι μια χαρα μου γεμιζουν το ματι. εξαιρετικη επιλογη στη μουσικη για να δωσει αναλαφρο τονο γενικα σε αντιθεση με το προηγουμενο trailer.
Μια μπούρδα και μισή φαίνεται, αλλά Margot Robbie <3
η αληθεια ειναι, σινεμα πχ δε θα το δω αλλα ειναι απο αυτες τις ταινιες που περιμενω πως και πως να την κατεβασω και να τη βαλω καμια κυριακη μεσημερι ξαπλα που θα τρωω κιολας
Εμένα η απορία μου είναι γιατί δεν χρησιμοποιούν πιο συχνά το Bohemian Rhapsody για να ντύνουν τα τρέιλερ τους.
Τούτοι εδώ έφτιαξαν ένα από τα πιο γαμάτα τρέιλερ απλά και μόνο γιατί χρησιμοποιήσαν ένα από τα πιο συγκλονιστικά τραγούδια όλων των εποχών.
Από την ταινία δεν περιμένω τίποτα τρελό αλλά για κάποιον ανεξήγητο λόγο έχω ψηθεί γάμα τα. Ίσως λόγω Χάρλει Κουίν.
Μια γαμημένη τελειότητα είναι το trailer Suicide Squad. Αυτό και το Deadpool μπορούν να αλλάξουν πολλά πράγματα στο είδος για τα επόμενα χρόνια αν είναι τόσο καλές όσο και τα trailer τους.
Χθες by the way έγινε και το πρώτο screenig του Deadpool με τους fanboyδες να έχουν κατουρηθεί από την χαρά τους στα σχόλια που άφησαν στο twitter. Κρατάμε το σχόλιο Kirkman που το χαρακτήρισε game changer
οπτικα ειναι πολυ εντυπωσιακο αλλα νταξ, υπερβολες :p, oποτε καποιος ανοιγε το στομα του και ελεγε κατι ατακες τυπου ‘‘the voices in my head told…no that’s not what they told me’’, ‘‘they are bad guys right’’, ‘‘this is the plan, you are bad guys and you are about to die’’, ‘‘lets do something bad’’ κτλ ήταν οκ, τουλαχιστον γελοιο και παιδικο, ελπιζω να μν ειναι ετσι ολη η ταινια… οκ ειναι κακοι, το καταλαβαμε :p, αφελες τουλαχιστον
πολλοι γραφουν οτι ειναι ενα κακεκτυπο guardians οf the galaxy και αν δν ειχα λιγο ψηθει απο το οπτικο μπαμ μπουμ και την εξτραβαγκανζα, δε θα διαφωνουσα…
με εχει ιντριγκαρει η αληθεια ειναι, πιο πολυ απο το πρωτο αδιαφορο τρεηλερ, αλλα επουδενι δε με ψηνει να πληρωσω και σινεμα να το δω…
ουτως η αλλως, η DC δε δειχνει ικανη να δικαιολογησει με καμια της κινηση την οποια εμπιστοσυνη θελει να της δειξει ο μεσος θεατης και να της τα σκασει, βλ και τη παπαρια που διαφαινεται το BvS αλλα και το ολο ‘‘πλανο’’ της…btw βγηκε footage απο την επερχομενη ταινια της WonderWoman και οχι απλα δε ξεπερνα πιλοτο τηλεοπτικης σειρας αλλα φανταζει και κατι πολυ χειροτερο απο Ζηνα ξερωγω…+ το τρεηλερ του Μαν οφ Στηλ μια γαμημενη τελειοτητα εδειχνε και παλι ε η DC βγαζει ωραια τρεηλερ, αλλα…
Deadpool χαρηκα και γω με τα screenings, αν και δε μαρεσε ιδιαιτερα το τρεηλερ ουτε ο σκηνοθετης (κ σιγουρα οχι ο Ρεηνολντς), μακαρι να βγει καλο μπας και δουμε και καποια στιγμη κανα xmen ή κανα αντρικο xforce οπως του πρεπει \μ/
Το θέμα με τους διαλόγους είναι πως τους ξεστομίζει το σωστό άτομο όμως Ναι αν τα ίδια τα έλεγε κανένας άλλος θα ήταν πολύ fail. Από την Quinn super γαμάτα μου φαίνονται
Εμένα δεν μου φέρνει τόσο Guardians όσο Watchmen. Το οποίο πήγε και έπεσε στον κλώνο του Michael Bay (Snyder) και δεν με ενθουσίασε. Για BvS όσο περνάει ο καιρός τόσο λιγότερο με νοιάζει να το δω. Το μόνο που με κρατάει ακόμα είναι το προφανές, οι 2 μεγαλύτεροι super heros μαζί σε μια ταινία. Τίποτα άλλο. Για το Suicide θα πλήρωνα με ευχαρίστηση για το άλλο θα πληρώσω μεν να το δω αλλά φοβάμαι πως θα τα κλαίω μετά. Μακάρι να γαμάει βέβαια αλλά…
Deadpool γιατί δεν σου άρεσε ο σκηνοθέτη; Η πρώτη του απόπειρα είναι του ανθρώπου δεν έχει κάνει άλλη ταινία, κατευθείαν να τον αποπάρεις . Ο Reynolds γενικά δεν μου αρέσει και τόσο, αλλά για Deadpool δείχνει η τέλεια επιλογή.
X-Force με Cable και X-23 να κάνουνε:!:
εγραψα λαθος εχεις δικιο… σεναριογραφοι εννοουσα (νομιζα οτι ηταν ο ιδιος), οι οποιοι ειναι του zombieland που το θεωρω γνκ μια μαλακια και μιση + jijoe retaliation, εξισου παπαρια…ε και επειδη ηταν ‘‘αστειο’’ το zombieland, φοβαμαι μην εχει το ιδιο ‘‘χιουμορ’’ και αυτο…
ε με τους διαλογους, οποιος και να τους ξεστομισει, παραμενουν επιτηδευμενες παπαριες για ξεκαθαρα νεανικο αμερικανικο κοινο
ρεηνολντς γνκ ουτε ζωγραφιστο, ο τυπος αποπνεει μια βλακεια μονο που αναπνεει
hah, γαμησε
fan made υποθετω; το Joker ειναι κακιστο φωτσοπ
Λογικά fanmade είναι αλλά πολύ πετυχημένο.